🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 61 992
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 690
Е , те ако гонят за вербална агресия Джан, а оставят Лили , Шерпин и Габа ще е върха на двойните стандарти Grinning

Абе да наплюеш някого не е баш вербална агресия.
Не съм казал, че е Grinning

# 691
Виктория дали спортува нещо? Тихомир като е фитнес инструктор, сигурно харесва спортни мадами?

Орльо, с този подарък към Натали, да не ни подготвя, че си тръгва, за да изрази позиция срещу агресивността? Щял да я запознае с родителите си...
Не ми се вярва, но уж разбира и се кефи на футбол.

# 692
И съм силно озадачена какво намира Габриела в тва кинта и двайсе напомпано тъпанарче

# 693
Един епизод не проспах за последните 2 седмици и то точно това да видя. Ако не го изгонят, а мине само с мъмрене, то шоуто става негледаемо. Едно е вербалната агресия на Лили, на Шармин словесния терор с повтаряне на едно и също, но вече да се изплюеш върху някого е прекалено унизително.
На Тихомир реакцията пък беше показателна, много безхарактерно от негова страна.
Габриела е такава нежна принцеса, но за почти 40 епизода не чухме и не видяхме нищо от нея, та дори и от лимбо играта беше отрязана. Колкото и да се притесняваш от операторите, то поне статичните камери ще хванат някакъв диалог.

# 694
Какъв му е точно проблемът с Орлин така и не разбрах.
1.Завист:
Орлин явно е богат, а ДжанМ само иска да е такъв, но…
2.Потребност да изпъква и да се доказва пред примитивните  Габриела и Красимир:
Орлин е удобен за това.

3.Потребност да е Робин Худ и да бъде аплодиран като такъв и “ навън”:
Е кой, ако не син на политик да му е враг в неравната “борба за справедливост”?!

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 23:44 от ellis

# 695
Ситуацията ми прилича на сцена от уестърн :  В публичния дом някъде в дивия Запад, леките жени се карат, мъжете се бият, остава някой сега да стреля във въздуха/ в случая изстрела ще бъде конското на Тушев/ и да укроти напрежението!

# 696
  • вкъщи
Габриела е по- тъпа и от него. Нищо не сме видяли от нея освен да пафка и да се подпира на дънера. Бий мЪ, обичам тЪ.

# 697
Джан тъпанарина проклет вече е крайно време да бъде ИЗГОНЕН!
Това мина границите! 😡

Плюенето е дъно и си е агресия, и не трябва да се толерира! 😡
Тоя комплексиран, ревнив, жалък и агресивен примат вече ми е под нулата, ненормално е!

А Габриела...ще съжалява един ден че се е хванала с тоя идиот!

# 698
Тоя път ще го гонят. А Габриела все повече ми пада в очите.

# 699
Джан е Иван от конкуренцията в биг брадъра Joy

# 700
О не мога повече. Мръсник долен. Лъжец и страхливец.

# 701
И съм силно озадачена какво намира Габриела в тва кинта и двайсе напомпано тъпанарче
Тя нищо не избира, нея са я избрали и тя се носи по течението. Участва си в педаването момичето.  Ако друг я беше избрал, щеше да е с него.

# 702
  • София
Ох, искам да го изгонят този! Да му се докладват всички профили като на Капитонката и Дениз в първи сезон! Побеснях направо! Няма такова л'но!

# 703
"Такъв човек ще те предаде винаги." - Дамаджани е объркал предаването с "Трейтърс".

# 704
  • В Града на липите
Ами няма по-голям сеирджия от Тушев и това е. За единия рейтинг е оставил това говедо да се гаври с Орлин..
Пълно дъно. По-зле е от биг брадър, там поне ги наказват.

Общи условия

Активация на акаунт