🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 014
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 675
И Йовица е стожер на дисциплината Simple Smile

# 676
  • София /Абсурдистан
Е как някой ще покани Джанковата Габа? Нали после всички заедно с продукцията ще са в спешното.

# 677
Пфф да го гонят тоя примат.

# 678
Какъв му е точно проблемът с Орлин така и не разбрах.

# 679
  • В Града на липите
Сега вече ако не го изгонят Джани, Тушев да се скрие някъде и да спре да се прави на моралист.
Джани прилага вербална агресия върху Орлин от доста време.
И това не трябва да се поощрява по никакъв начин. А те го правят.

# 680
  • густо майна Филибето
Гледа неговата по-така, пък е женчо.

# 681
Според мен го желае неистово. Grinning Неосъзнато хомо привлечено от друг мъж и го избива на агресия от страх.

# 682
Не мога да смогна да ви лайквам.
Днешният епизод си беше скука, от мен лека нощ

# 683
  • Пловдив
До сега Джани не ми беше трън в очите, но това поведение е ужасно, сам се навива, позволява си да се заяжда безпричинно с Орлин. А просто можеше да избягва контакт с него. Не трябва само мъмрене, а буквално да го изгонят.

# 684
Виктория дали спортува нещо? Тихомир като е фитнес инструктор, сигурно харесва спортни мадами?

Орльо, с този подарък към Натали, да не ни подготвя, че си тръгва, за да изрази позиция срещу агресивността? Щял да я запознае с родителите си...

# 685
Е , те ако гонят за вербална агресия Джан, а оставят Лили , Шерпин и Габа ще е върха на двойните стандарти Grinning

# 686
Такива като Джани разбират само техния си приматски език - да го причака някоя тайфичка с метални пръти в тъмното. Пък после пакда се прави на мега як.

# 687
Е , те ако гонят за вербална агресия Джан, а оставят Лили , Шерпин и Габа ще е върха на двойните стандарти Grinning

Абе да наплюеш някого не е баш вербална агресия.

# 688
Крайно време е този примат да бъде изгонен!!! Даже много се задържа! Орлин все повече ми харесва, като гледам как спокойно реагира  на простотията на джанката. Шермината и тя копае дъното!

# 689
  • София
Безумно е, че другите мъже го оставят този примат да се държи и да обижда така. Тихомир много ми падна в очите с липсата на каквато и да била реакция.

Общи условия

Активация на акаунт