🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 047
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 285
Те май голяма част се познават отвън, КрасимирЪ, бръмчалките........

# 286
Смятайте колко е богат Красьо щом оставя Киара, че ще му харчи по-малко, ако беше богат няма да прави сметка на пари изобщо. Снимки има и той от Дюбай април месец, да не е водил Метушето на екскурзия? Иначе сигурно се занимава с нещо незаконно, а заложните къщи са му за прикритие. Имаше клип с една мощна кола как засилва по улиците и се чудех къде са полицаите и на него да му се отнеме книжката като на Емрах.

Видяхте ли Анчето какво ще открива- май онлайн магазин за дрехи Анн Шери....
сигурно ще ги купува от Шейн и ще ги представя за свои.

# 287
Давали са я няколко пъти, с по две-три думи. Аз не й разбирам какво говори обаче..

И аз, на нея и Красимир трябва да слагат субтитри, освен говорен дефект и дикцията им е ужасна, не правят паузи между думите и особено Габриела говори много припряно. И защо Красимир постоянно шепне сякаш ще събуди някой, толкова ли е тъп да не се сети, че тия микрофони са им дадени да се чува и даже да шепне пак ще го чуем всички.

Да, Красимир само си мрънка под носа...

# 288
Смятайте колко е богат Красьо щом оставя Киара, че ще му харчи по-малко, ако беше богат няма да прави сметка на пари изобщо. Снимки има и той от Дюбай април месец, да не е водил Метушето на екскурзия? Иначе сигурно се занимава с нещо незаконно, а заложните къщи са му за прикритие. Имаше клип с една мощна кола как засилва по улиците и се чудех къде са полицаите и на него да му се отнеме книжката като на Емрах.

Видяхте ли Анчето какво ще открива- май онлайн магазин за дрехи Анн Шери....
сигурно ще ги купува от Шейн и ще ги представя за свои.
Мда, има си фирма госпожата - "АНН-ШЕРИ БЮТЕ" ЕООД. И също така, Анна Мейдиева Метушева действително е на 28 г.
Скрит текст:

# 289
Аз пък често Нати не я разбирам какво говори. Някак завърта думите, че чак връщах специално, за да я чуя, когато беше драмата с Орлин.
Някъде пишеха, че дрехите, които ще пуска като нейна модна линия (Шермин), действително са от Шейн, но не съм сравнявала, че да знам със сигурност.

# 290
Дали ще се върне…
Благовеста е доста по-възрастна от Тихомир. Иначе е младолика.
От далеч може и да изглежда по-млада , защото е миньонка , но от близо изглежда даже по-голяма от 35 , клепачите и много са увиснали . Но ми е по-симпатична от останалите , изгледа ми ,че не е злобна и надута . Мило момиче . Повече не съм гледала , даже мислех ,че Ана се е завърнала триумфално .Щом това момиче с патология им е звездата , ясни са ми . А къде е любовта ? Щото раят никакъв го няма...

Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

# 291
Сега погледнах клипа на Красимир със колата и високата скорост, много са го нахейтили за грозният клип, той много отворен, не е като по телевизията. Иначе си е все толкова неграмотен и прост- едно изречение не е подредил и се чудиш какво е искал да каже авторът. Една дама го е закачила за маратонките, при което той е отвърнал, че това са видиш ли Баленсиага и тя едва ли ги е чувала.
Та както казва Ана- търкулнало се гърнето, намерило си похлупак. Той е неграмотен, но е важно да има маркови маратонки, че не знае да пише и подрежда изречения не е важно. Grinning

# 292
Да, словоредът му в някои излияния е като на човек, на когото българският не е роден език. И тук са се мачнали с петезичната...
Та в подкрепа на познанството им, сега не изглежда никак странно, че дето се казва още не бяха влезли в къщите и Анка обяви, че са сгодени с Красьо, че и пръстен има.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 16:21 от DiaMia

# 293
Всички са там да си правят реклама, и да пият на аванта.

# 294
Някой по-напред беше споменал идеята Краси да е във формат сам ерген за 20 моми. Много ме забавлява тази опция, то ще настане едно вайкане, избиране, гонене, връщане...

# 295
Не мога да повярвам, че продукцията върна Шермин. Тъкмо се зарадвах, че се махна. Сега ще се прави на господарка и ще обижда и унижава всички. Вече.заяви, че тя е в нейния дом.
Киара и Виктория трябва да напуснат. Това предаване не е за тях.
Краси е под всякаква критика. Всичко кте казали за него.
Аууу Виктор както беше се изпънал гол  и с прашки ли беше в леглото, беше отвратителен. С такъв не бих правила.с..с. Гнус и отврат.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 19:16 от Moderator3

# 296
Аз пък често Нати не я разбирам какво говори. Някак завърта думите, че чак връщах специално, за да я чуя, когато беше драмата с Орлин.
Някъде пишеха, че дрехите, които ще пуска като нейна модна линия (Шермин), действително са от Шейн, но не съм сравнявала, че да знам със сигурност.
Адреса на регистрацията на фирмата, ако е по местоживеене, не отговаря на Шермине на претенциите... Една бедна и обикновена кооперация. Живех много близо до тази улица преди няколко години... очаквах поне мезонет нещо да се подвизава. Въпреки, че адреса може и да е на счетоводна къща..

# 297
Някой по-напред беше споменал идеята Краси да е във формат сам ерген за 20 моми. Много ме забавлява тази опция, то ще настане едно вайкане, избиране, гонене, връщане...
То това предаване ще продължи година... 😄

# 298
Минимум:)) Накрая сигурно ще излязат всички моми по собствено желание и ще остане само Краси да си мисли ..

# 299
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Верно ли Ана пак се е върнала и то поканена от Красимир,който е тъп като галош?

Само ако знаеше Ана/Шермин какви ги говори за него на синхрони,нямаше да иска и на картинка да я погледне.
И Киара ме дразни, Красимир наистина си я хареса,докато тя само мрънкаше и въртеше очи. Или играеш с Красимир или не..нищо,че по-рано му каза,че е с него.Сега пък не й бил харесвал..

От цялата ситуация най-щастлива развръзка ще се случи ако Красимир с достойство си замине. "Няма нито една жена в къщата,с която да се видя в романтичен план и предпочитам да си тръгна" .
Голям жалкар ми е ,честно.

Снощният епизод не съм го гледала,но сега ще го пусна.
Новата, Бонбонева? ми е грозна. Мисля,че ще е поредната Хени. Непогледната от никой и хайде чао.

Общи условия

Активация на акаунт