🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 50 954
  • 1 203
  •   20
Отговори
# 705
Интересно дали родителите на Габриела гледат и дали са доволни от избора на щерката.

# 706
  • вкъщи
Тва лайно сигурно е пример за подобни примати, които цел номер едно им е да се назобат и напомпат. И на това се дава ефирно време!!!

# 707
Абе Габа верно си харесва Калоян май... Grinning По някакъв си нейн начин.

# 708
Джани вън, не може да се измъкне така. Ако ще да му се извинява там фалшиво и да го гонят. Много лош пример, ако остане

# 709
ЗАЩО дават шанс на тоя боклук да остане, след системен тормоз и агресия?! Защо на Радо не дадоха никакъв шанс да остане за обърнат стол, а Джанъма го толерират и пазят?! Това вече минава всякакви граници! Докога бе с тези връзкарщини, отвратителни жалки продуценти! Целунете му г@за на тоя идиот направо! Направи ви на клоуни, каквито сте! Само на момичета ли можете да всявате респект, жалкари! После защо имало агресия в училищата 😡

# 710
Джани трябва да е с връзки. Ще ме извинявате, ама да наплюеш някого е 100 пъти по-унизително от тва да го бутнеш от стол.

# 711
В следващия епизод продължава да се вихри- явно не е изгонен. Което е пълна гавра с Орлин и всички зрители.

# 712
Да го махат този абориген, барабар с приятелката му темерутка... бляк

# 713
  • Пловдив
Милиони години еволюция и накрая - Джани 💩

# 714
  • София
Приказката за срамежливата и притеснителна пред камерите Габриела тръгна от Туджаров, който откакто е част от продукцията, е абсолютно сервилен подмазвач. Липсва му всякаква обективност. Да не говорим, че не спира да защитава и хвали Сармата колко е умна?! Добре, че е Недечно да удържа фронта, но Надкаст много изгубиха заради необективността на Туджаров поради участието му в продукцията.
Габриела като е такава срамежлива кошута, какво прави в предаване и то точно в такова?
Отделно от това ми излизат нейни клипчета в ТикТок. Странно за такава срамежливка като нея.

# 715
Интересно дали родителите на Габриела гледат и дали са доволни от избора на щерката.
Ами неговите родители? Дали са доволни от "мъжкото" си агресивно чедо.
Тя и Габриела стои като безизразна статуя, дано поне сега като се гледа да се засрами.

# 716
  • Пловдив
Надявам се да го изгонят, за съжаление с Габриела, той проявява словесна агресия и физическа такава. Не намирам за редно дори да не харесваш някого да се отнасяш така с него. Да не говорим, че причината е повече от абсурдна. Не ми харесва и как не я дадоха на лимбото, все едно няма право да танцува.
Габа ми харесва как се хвърля да защитава Калоян и как не мълчи на Краси, в крайна сметка не всички са там да се съобразяват с тях. Да, не е тя господарката на къщата, но и те трябва да се съобразяват с останалите.

# 717
 В Ергенът 4 - "Ефекта на пеперудата", а тук "Ефектът на Дънинг-Крюгер".
Тъкмо на място.

# 718
Джани трябва да е с връзки. Ще ме извинявате, ама да наплюеш някого е 100 пъти по-унизително от тва да го бутнеш от стол.

И аз така го виждам.
Който плаща,той поръчва музиката,нали така беше?Wink

# 719
Този Джани е психопат. Много ме напрегна този епизод. Габриела трябва да се осъзнае и да не влиза във връзка с такъв мъж, а него трябва да изпратят на психолог. Това момче е тежко увредено и трябва да му се помогне, защото ще извърши някоя по-голяма глупост и не в предаването, а в реалния живот.

Общи условия

Активация на акаунт