🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 50 954
  • 1 203
  •   20
Отговори
# 780
Много са жалки мъжете, да. Не само по отношение на агресията, оказва се, че емоционалните и “истерични” жени са далеч по-наясно със себе си и емоциите си. Мъжете са хем без никаква емоционална интелигентност, хем страхливци.

# 781
Ако едно младо момиче е склонно да стои с агресивен мъж, значи от малко е свикнало с агресивно поведение в семейството и го приема за нормално. Както и това жената да стои и да мълчи. Много трудно се бяга от семейния модел - много голям процент от децата израснали в такива семейства, след това създават подобни семейства, защото за тях това е нормалното семейство. Така че изобщо не изключвам варианта Габриела да е израснала в такава среда, като я гледам как нито прави забележка, нито коментира, нито се възмущава. Само стои, като статуя, пуши и мълчи. Всяко едно от другите момичета в един или друг момент е изказвало възмущение от дадено поведение на половинката си, само тя не реагира по никакъв начин.

Още един прякор от мен за Джани - Педя човек - лакът брада Joy

# 782
Интересно дали родителите на Габриела гледат и дали са доволни от избора на щерката.
Ама какви родители, кой знае какви пазарджишки сигани са и им е все тази малоумното им Айше кой румънски сиганин ще я прави на нищо. Баш един за друг са си с селският кретен. То ако беше друго момиче отдавна да му е била шута, но сигангките така са научени да ги бият, да ги тормозят, а те да си налягат парцалите. Продават ги за жълти пари и мъжете им могат да си правят каквото си искат с тях. Да си хващат пътя и двамата, че да не им гледаме първобитното поведение.
Много точно! Габриела е парцал от типа "бий ма, обичам та" Грам не ми е симпатична, нито ме е жал за нея. Изборът й говори достатъчно какъв човек е и тя. Сигурна съм че дори се кефи на агресията му, намира я за мъжествена.. Дъно са и двамата!

# 783
Абсолютни страхливци са, да. Красимир и той - пълен дебил, приглася на Джани, страх го е само от Шермин.
Габи търси къде да спи Калоян, за да не спи в хола и се опитва да каже, че не е справедливо Красун да се шири сам в стая, а Калоян да се свива по диваните и реакцията - ама коя си ти, ма, ти ли ще диктуваш правилата в къщата?! А продукцията къде спи и защо допуска това? За да има още цигански скандали, то е ясно. А Красун уж й е приятел на Габи, евала, мъжкар!
Красимир и Джани са дъното, защото освен страхливи са и непочтени, останалите гравитират наоколо. Досега видях само Виктор да се държи прилично защитавайки Дениз от Шермин.

# 784
  • SF
Как ще плюеш човек, това мина и без това преминатите граници и този малоумен простак трябваше моментално да изхвърчи, като не му дадат и едно "чао" да каже. Директна елиминация!
От невъзпитание, от злоба, от завист, от неувереност, от липса на подход, на креативност, на обноски, от всички най-низки състояния, които Джани акумулира в себе си.
Аз не мога да понасям такива мъже.
Нито тези, които толерират подобно поведение и си продължават дъвченето необезпокоявани.
Тихомир ми беше симпатичен.
До този момент.

# 785
Обаче ми пълни сърцето, че Джани ще се изяде от яд като види отзвука от мишкарското му поведение. И той и Красун. Толкова се пънат да са мъжкари и популисти пред камера, а накрая излязоха най-големите смешници.

# 786
Напълно се очакваше такъв сеир и агресия, даже късно се случи. В предвид на всички агресори, които са вътре, много ясно беше. Тушев е вкарал агресори и жертви, вълци и овце. Даже се чудя, защо изгониха оня дето дръпна стола на Габа? Напълно се вписваше в средата и профила на участниците. Явно някои от агресорите са любимци на Тушев, други не. Следващата стъпка е да гледаме як бой и търкал, съпътстван с надплюване от стоящите отстрани клакьорки.
Ми такова е предаването!

# 787
Не може това да се излъчва в ефир и да се оставя безнаказано. Действително ли регулаторът е казал, че "нищо не можем да направим"?! За какво съществуват въобще? Такава помия се лее по тв-то, те не можели да санкционират Бтв, сериозно?!

Според мен Орлин задължително трябва да съди и продукцията и Джани за уронване на престижа. И ще спечели.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 11:43 от Tess d`Urberville

# 788
Напълно се очакваше такъв сеир и агресия, даже късно се случи. В предвид на всички агресори, които са вътре, много ясно беше. Тушев е вкарал агресори и жертви, вълци и овце. Даже се чудя, защо изгониха оня дето дръпна стола на Габа? Напълно се вписваше в средата и профила на участниците. Явно някои от агресорите са любимци на Тушев, други не. Следващата стъпка е да гледаме як бой и търкал, съпътстван с надплюване от стоящите отстрани клакьорки.
Ми такова е предаването!

Като търсят сеир да бяха оставили Радо и да му бяха подшушнали да се насочи към Габриела. Е тогава щеше да стане меле и да си получат високия рейтинг. Точно 2 пъти трябваше да я покани на среща - една кратка и 1 за цял ден, и боя щеше да е готов. Ех продуцентее, как изпусна тази златна възможност....

# 789
  • SF
Обаче ми пълни сърцето, че Джани ще се изяде от яд като види отзвука от мишкарското му поведение. И той и Красун. Толкова се пънат да са мъжкари и популисти пред камера, а накрая излязоха най-големите смешници.

Между другото, това са двамата най-несимпатични (некрасиви, непривлекателни, нехармонични) на външен вид участници.   Поведението им само допринася за затвърждаване на мнението ми.
Те си имат своите дефицити.
Мъжът няма нужда да се доказва и да крещи "аз съм мъж!" "Аз съм мъж!" крещи неувереният, този, който знае, че ако не си го каже сам, другите няма да го разберат, забележат. По-добре да извиши глас и да се заяви. Защото това, което другите са видяли в него е една маймуна.
И двамата са със силно изразени маймунски черти. Шернин също си е направила лицето на дупе.

# 790
  • Варна
Тази Бижуто с кой акъл се сгажоса с дамаджани? Такова несъответствие между външен вид и поведение при нея просто не съществува... Когато се появи, ахнах във възхита колко красива, естествена и приветлива изглежда. Най-най от всички жени. Сега обаче не ми е такава. Мълчи, пуши и обелва по някоя и друга дума, която е толкова нечленоразделна, че не я разбирам какво казва. Така да ме яд на нея. Тя колко е годишна? Ако е от ромска етническа група, донякъде имам обяснение, но ако не е...

# 791
Красимир как скастри Шермин, че нямало камери докато"изобличава" Дениз. Позор. Топът на топовете. И той е мръсник. Извинете ме, но още съм взривена от снощи.

# 792
Всъщност Приматът не е просто за изгонване, той е за съд заедно с покровителя си Ушев!

# 793
Аз пък, ако бях на мястото на Орлин, щях да стана и да си тръгна. Не знам, обаче какви неустойки са им заложили, ако решат да направят подобно нещо.

# 794
Това е предаване, чак пък сигнали да подават някои ми е странно. Сменяш канала, ако не те кефи. Аз си го гледам с интерес. За наплюването мисля, че ще го изгонят бабаита. Това беше най- просташкото нещо до момента. Орлин и Наталито са ми най- неприятните хора в предаването, но това беше недопустимо. Другите ме забавляват.

Общи условия

Активация на акаунт