🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 61 799
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 1 005
И аз не разбирам какво се коментират слабостите в характера на Орлин?! Зрял или незрял, какво значение точно има? Не Орлиновото поведение е фокус на проблема, а това на Джани. Той зрял ли е? 🤔

# 1 006
  • SF
Той не тормози слаби телесно, а възпитани. Тормози тези, за които се  е уверил, че няма да му крякат насреща и да надприказват трите му диалектни думи, които търкаля из устата си.
Провъзгласи се за авторитет, за пазител на реда - тук ще стоят чинийките, чашките ще са толкова бройки, вилиците - искам да ям! Как да ям!!! Сигурно трябва да я преплакна....
Ето в това е силата му. И ето толкова е неговата креативност - паничките и виличките да са по места!
Но лошото е, че другите са уплашени и си мълчат. Само Орлин му пуска реплики и говедото не знае как да отреагира.

# 1 007
Какво очакват хората от Орлин, какво точно трябва да направи, в ситуация, в която един назобан примат ти скача нонстоп, а останалите мъжаги си мълчат, уж и те яки, ма очевидно ги е страх приматът да не погне и тях. От продукцията се правят, че не забелязват проблема, до момента, в който изродът ти се изхрачва отгоре! Е, какво се очаква от един нормален човек, който досега е стискал зъби, за да не го вземат хептен за женчо, освен най-накрая да се оплаче?! Много добре го разбирам и много ми е мъчно, че Тушев и сие го поставиха в тази гнусна ситуация и оставиха едноклетъчният да се вихри и дотолкова да си повярва! Незрял бил Орлин, Боже! 🙄

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 19:22 от Tess d`Urberville

# 1 008
Tess d`Urberville Точно така. И на мен ми е мъчно. Някак си няма правилен отговор на поведение като това на примата. Да му влезе с неговия тон, не е добре, да му мълчи, пак не е в изгодна позиция, защото Неща като примата, не знаят кога да спрат с провокациите си и отново потърпевшият го отнася.

# 1 009
Всъщност, опитах се да кажа, че светът не е черно-бял и захаросването, на мен поне, ми е странно и неприятно. Знаех си, че е напразно, но поне опитах Simple Smile

Ако Джани е човек, по който ще мерим дали един човек е "качествен" или не - спукана ни е работата.

# 1 010
  • Варна
Всъщност, опитах се да кажа, че светът не е черно-бял и захаросването, на мен поне, ми е странно и неприятно. Знаех си, че е напразно, но поне опитах Simple Smile

Ако Джани е човек, по който ще мерим дали един човек е "качествен" или не - спукана ни е работата.
В контекста на отношенията си с Джани, Орлин си е целият в захар. Тях обсъждаме.

Сега дали по принцип има кусури - със сигурност, но не в този контекст.

# 1 011
Slastna, aз разбрах, че не харесваш Орлин, което си е твое право, но не разбрах какво общо имат слабостите на характера му към ситуацията? Всеки има трески за дялане, което не оправдава малоумниците да се гаврят.
Наистина не разбрах какво точно искаш да кажеш, с това, че не се е влюбвал и че е незрял? Че си проси да го мачкат ли? Не става ясна позицията ти и ако не я разясниш, да, включването е напълно напразно. Не е вярно, че Орлин е мълчал на всяка провокация, определено се опитваше да сложи граница, но просто онова чудовище е неудържимо. То разбира само от бой, не и от думи.
Нямало нужда от хайп, само защото бил възпитан и образован... ок.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 21:33 от Tess d`Urberville

# 1 012
Да, права си. Не противореча на това.
Аз казвам, че на подобни изтрещяли, тъпи и заплашителни индивиди трябва да им се отговори от позицията на по-голямата сила. Те от добро не разбират.

# 1 013
Явно някои зрителки си мислят, че биха могли словесно да поставят на място подобен тип човек и в техните очи момче като Орлин е незрял и женствен, защото не се е справил. Да не дава Господ да ви среща с такъв примат, само това ще кажа.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 21:30 от Tess d`Urberville

# 1 014
Не че не знаем какво "работи" Анна 5-те езика ама тук вече не остава и капка съмнение.
18+

https://hotarena.net/laifstail/video-fakt-eto-kak-shermin-ot-erg … 0-PQVmEXsA9Cbs2uQ

# 1 015
  • Melmak
Тя само като спомена партитата в Дубай, на които влизаш без телефон, повече какво да кажем. Тя не само, че го казва сама, а и се хвали.

# 1 016
Да, тя много държи да знаем, че е от “елитните” обаче. 😄

# 1 017
Шермин наистина с каква идея точно изобличава Дениз, че е танцувала на пилон и е ходила с шейсет годишен и се подиграва на Киара, че се чекнела по дискотеки?! Не е вярвала, че някой ще разбере за онлифенса й ли? Тя се съблича гола срещу пари, но има очи да критикува другите за същото. Не помни какво е правила вчера ли, амнезия? 😀

# 1 018
# 1 019
  • Варна
Шермин наистина с каква идея точно изобличава Дениз, че е танцувала на пилон и е ходила с шейсет годишен и се подиграва на Киара, че се чекнела по дискотеки?! Не е вярвала, че някой ще разбере за онлифенса й ли? Тя се съблича гола срещу пари, но има очи да критикува другите за същото. Не помни какво е правила вчера ли, амнезия? 😀
Просто ще отрича и това е достатъчно. Тя лъже сигурно и докато спи.

Общи условия

Активация на акаунт