С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 416
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Не, разбира се, много е несъобразителна.

# 661
Момче ти дава възможност да си свекърва,  не е за изпускане.

# 662
По интересното е, че не аз предлагам да се разделим, а мъжа ми, щото нямала съм да говоря лоши неща пред майка и.
Миналата седмица реших да си тръгна, тогава се опита да поправи нещата, извини ми се, омекна, опита се да ме развесели и не си тръгнах ,но все още отвътре имам студенина към тях, след тези случки.  
Да, от друга етнос сме. При нас е много противно да се върнеш в бащината къща, а аз миналия месец имах толкова нужда. Честно казано ме е срам да се върна там, щото баща ми беше казал, че никой няма да иска да живее с мен и затова е щял да ме върне при тях. Ако се върна ще ми се подиграва, че бил прав.
Но имам опцията да живея в квартира, докато си намеря място, ще се настаня в малък хотел ако се налага. Засега не се развеждаме, но си имам впредвид. Просто тази студенина ако не мине вътре в мен сме за никъде.

А толкова лекари са казали, изрично и на него, "недейте се стресира", стреса влияе зле за зачеването. И знаете ли, тези кавги възникнаха, когато аз бях в овулация, после що няма бременност. Вместо да се подпрем, да се подкрепяме, те вървят напротив.

Ами миналата година бях толкова заета, че я виждах през 3-4 месеца например, но тази година съм по-малко заета, щото обръщам повече време за зачеването. Виждането често не ни се отрази добре.

От колко време сте женени и липсата на дете проблем ли е във взаимоотношенията ви?

# 663
Не е свекърва, ама close enough:
Първата реакция на свекъра като им казахме пола на бебето - "Тя Лютиче сигурно не се радва много, ама ще свикне"
Оффффффф.............
Поредният тъп коментар от старото поколение.Едва ли целта е обида, ама те разбирам...аз се обиждам от такива намеци също.

# 664
По интересното е, че не аз предлагам да се разделим, а мъжа ми, щото нямала съм да говоря лоши неща пред майка и.
Миналата седмица реших да си тръгна, тогава се опита да поправи нещата, извини ми се, омекна, опита се да ме развесели и не си тръгнах ,но все още отвътре имам студенина към тях, след тези случки.  
Да, от друга етнос сме. При нас е много противно да се върнеш в бащината къща, а аз миналия месец имах толкова нужда. Честно казано ме е срам да се върна там, щото баща ми беше казал, че никой няма да иска да живее с мен и затова е щял да ме върне при тях. Ако се върна ще ми се подиграва, че бил прав.
Но имам опцията да живея в квартира, докато си намеря място, ще се настаня в малък хотел ако се налага. Засега не се развеждаме, но си имам впредвид. Просто тази студенина ако не мине вътре в мен сме за никъде.

А толкова лекари са казали, изрично и на него, "недейте се стресира", стреса влияе зле за зачеването. И знаете ли, тези кавги възникнаха, когато аз бях в овулация, после що няма бременност. Вместо да се подпрем, да се подкрепяме, те вървят напротив.

Ами миналата година бях толкова заета, че я виждах през 3-4 месеца например, но тази година съм по-малко заета, щото обръщам повече време за зачеването. Виждането често не ни се отрази добре.

От колко време сте женени и липсата на дете проблем ли е във взаимоотношенията ви?
Вървим към 3та година, познаваме се от 5 години.
Значи липсата на дете не е проблем, но свекърва, роднини, приятели на мм са проблем и основна причина за конфликт.

# 665
Неее Wudu, основния и най-голям проблем e мъжът ти. Само той и никой друг. Ако той е мъж на място ще реши и другите проблеми, а няма да  ги създава. Продължавай да си зариваш главата в пясъка.

# 666
А защо приятели?Да не би и с тях нещо да не се разбирате

# 667
  • Пловдив
А защо приятели?Да не би и с тях нещо да не се разбирате
Тя си го написа в  друга тема, хвърли и око на мненията.

# 668
Някои приятели му звънят към полунощ например. Или имаме годишнина, отиваме на вечеря пак звънят, без да питат дали е удобно.
Канят го да гледат мач в деня, който трябва да сме заедно. Канят го за риболов, чак до тъмното стоят там и като му се обадя, приятелят му казвал ти женчо ли си, няма нужда да и даваш отчет. И затова не ми обръща внимание, докато е с приятели.

# 669
  • Пловдив
Проблем с приятелите НЯМАШ. Имаш проблем с МЪЖА. Защото ако държеше на теб и те предпочиташе пред приятелите си нямаше да им вдигне. Или вдига и казва - сега не е удобно, обадете ми се утре към 8. Ако на моя мъж някой му каже, че е женчо, защото предпочита да дойде със семейството си или е женчо, защото простира пране, моя само ще се изсмее и ще си направи изводи за казващия.

# 670
  • София
Все по-изсмукано от пръстите става. Явно пробваш докога ще ти се връзват.

# 671
Тя първо със себе си има проблем, после с всички останали. Днес се сетих, че това е потребител, на който преди време се бях зарекла да не отговараям. Много тролско поведение има.
Дори градацията от драмата с месото, до предлагането на раздяла звучи интересно да речем.
В другата тема е също толкова безумно.

# 672
Че много ме следите, брей Relaxed

# 673
  • Другата България
Все по-изсмукано от пръстите става. Явно пробваш докога ще ти се връзват.
Докато се връзват.
Още от самото начало беше ясно, че е поредният трол с измислена “драма“.
Пък после свекървите сме били лоши.....Blush

# 674
  • София
Обаче е стар трол, опитвам се да се сетя на кого ми напомня.

Общи условия

Активация на акаунт