С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 406
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • В полите на Пирин планина
Не, че някой те следи - сама се проявяваш...
Истината е, че ако мъжът ти искаше да стои с теб, никой не би го накарал да направи друго, нито ще му пука, че някой си бил казал, че е женчо-менчо или незнам-какво-си.

# 676
Стар трол си е, даже мисля си е с този ник от край време. Днес ми проблясна, че няма смисъл.

# 677
За какво да съм трол, след като напиша тролски неща какво ще спечеля, явно обичате да съдите във всяка тема.
За мен пък трола сте вие тогава, написаните неща от мен са истина, ако не вярвате, това са ваши предразсъдъци.
В няколко теми може да ме видите, аз вас също, но гледам други теми и виждам,че пак някои честни потребители като вас да нападат с негативни коментари другите. Сеете омраза, предразсъдъци, своеволно изкарвате другите лъжци. Аз тук си олях душата и е гадно някой да ти пише измислица. Щом така мислиш не ми чети коментарите, блокирай ме ако толкова те дразня.

# 678
Е, всеки дето напише нещо , дето на потребителите не им хареса и става трол и пързалка Grinning

# 679
Ами, ако не е пързалка, толкова по-зле.

# 680
Приятелите му не са длъжни да знаят кога имате годишнина, уговорка, среща. Той е длъжен да им каже. Доколкото разбирам приказките на приятелите му у майка му той ти ги препредава, вместо да им се опълчи, защото явно е съгласен с тях. Мъжът ти не ти вдига, като е за риба, защото не иска. Другият вариант е да му досаждаш неимоверно и да му звъниш по 100 пъти, за да може вниманието му изцяло да е върху теб.

# 681
Да, лошото е че за този си не на второ , не на трето, а на последно място по приоритет.
Винаги ли се е държал така?
Щом е ок да се разделяте особено, на мфн някой ако ми предложи раздяла директно си събирам багажа.

Иначе имате ли общо жилище? (Само това би било пречка)

# 682
Аз пък не разбирам защо и казваш да яде кюфтета от броколи, след като казва, че не обича броколи. Не се усещало било. Не е само въпрос на вкус, а и въпрос на личен избор. Нещо, което свекърва ти не разбира, както и голяма част от обществото май.

# 683
Да, лошото е че за този си не на второ , не на трето, а на последно място по приоритет.
Винаги ли се е държал така?
Щом е ок да се разделяте особено, на мфн някой ако ми предложи раздяла директно си събирам багажа.

Иначе имате ли общо жилище? (Само това би било пречка)

Общо жилище имаме, да си го навира някъде ако се разделим. Засега му казах, че при майка му ще ходя по-рядко вече. Цупи се, пак защити мама.
Бе пред майка му да не ме сложи, добре, но пред приятели и пред роднини да не ме сложи, да не ме защитава боли.
Миналия месец видях чичо му в града, 2 пъти казах здравей и не ме чу. Оле, що не съм казала здравей на чичо му.
Казах, даже 2 пъти обаче те бяха отстрани и гласа ми е с нисък звук затова не ме чуха. Вместо да иде да каже на чичо си, че съм казала, но не се чу, той ме обвини, че не съм била уважителна.
Ей така, някой трети човек появи ли се, заяждаме се хубавата. Лошото е, че не ме защитава пред другите, а защитава другите пред мен.
Миналия месец беше доста тежък за мен, даже се появи бял косъм в косата.
Ми как ще зачена, ту чичо, ту вуйчо, ту свеки, кавги, стрес. То и да зачена ако продължи така, от бебето хаир няма да има.

# 684
Човек, когато иска да го чуят, го чуват. Извинявай, но не ми се пързаля.

# 685
Здравейте!
За първи път усетих желание и аз да споделя нещо в тази тема, макар че на фона на някои други проблеми в чуждите семейства, моите са си направо бели кахъри.
С мъжа ми сме заедно от почти 6 години, като аз съм разведена с 2 деца преди да се запозная с него. Той ме запозна със семейството си след 2-3 месеца връзка, като предварително е споделил положението ми. Това, естествено, никак не се е понравило на свеки, въпреки че пред него не го говори открито. Та... какво се случи още при запознанството ни (майка му и баща му живеят в къща): влизаме ние в двора, тя в това време излиза от къщата и се разминава с мен на максимум 50 см, но дори не ме погледна, не ме поздрави, нищо - подмина ме с ледена физиономия, сякаш изобщо не бях там. И това беше първият ни контакт, първото впечатление. През годините, разбира се, така и не ме хареса.
Пред мъжа ми не смее да казва нищо (което е чудесно), но май говори срещу мен пред брат му. И постоянно усещам отношението ѝ, дори когато си мълчи.
Хубавото в ситуацията е, че се виждаме рядко и мъжът ми не ѝ обръща внимание, така че тя не смее да му говори против мен.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 18:25 от Fortuna Spirit

# 686
Здравейте!
За първи път усетих желание и аз да споделя нещо в тази тема, макар че на фона на някои други проблеми в чуждите семейства, моите са си направо бели кахъри.
С мъжа ми сме заедно от почти 6 години, като аз съм разведена с 2 деца преди да се запозная с него. Той ме запозна със семейството си след 2-3 месеца връзка, като предварително е споделил положението ми. Това, естествено, никак не се е понравило на свеки, въпреки че пред него не го говори открито. Та... какво се случи още при запознанството ни (майка му и баща му живеят в къща): влизаме ние в двора, тя в това време излиза от къщата и се разминава с мен на максимум 50 см, но дори не ме погледна, не ме поздрави, нищо - подмина ме с ледена физиономия сякаш изобщо не бях там. И това беше първият ни контакт, първото впечатление. През годините, разбира се, така и не ме хареса. Пред мъжа ми не смее да казва нищо (което е чудесно), но май говори пред брат му. Постоянно усещам нейното отношение към мен, дори когато си мълчи.
Хубавото в ситуацията е, че мъжът ми не ѝ обръща внимание и тя не смее да му говори против мен.
Неприятно е чувството, сигурна съм. Особено, ако си от жените, които си представят общи роднински събирания и хубави отношения с топлота. Аз съвет нямам освен да приемеш, че тук няма да е така и да се радваш на позитивите - че си мълчи и не те тормози, акъли не дава.

Моите са на настроения като всяка сутрин хвърлят ези тура. Първите години много ме харесваха (макар че изобщо не харесваха, че ММ иска да не им плаща сметките и да живеем заедно, както и че като цяло живеем, излизаме и тн). После ме намразиха. Спряхме контакт за няколко години. Сега пак много ме харесват (сигурно, защото родих внуче). Утре пак ще се намразим. Grinning Дори в най-любимите им моменти никога не сме можели нормално да се съберем по празници, например, и да се спазва добрия тон, защото те са отявлени скандалджии и от най-малкото нещо избухват, обикновено срещу ММ де, не срещу мен лично (сега). В момента аз играя ролята на симпатичен фикус с малко фикусче, който е продължил фамилията с още 1 внуче (освен тези на сестра му) и така ми е добре. Примирила съм се, че топли семейни срещи, големи софри и тн няма да има. Може би за добро.

# 687
Фортуна, мъжът ти е златен. Защо се притесняваш, че все още свекърва ти не те приема радушно. Ами не може да сме мили и драги про задължение. Нейно си мнение и усещане за близост с теб си има тя. Само един съвет от мен: добре е, че се виждате рядко. Ако можеш направи така да се виждате още по-рядко. Натрупаното напрежение и негативни емоции се увеличават в прогресия и след това следва...омразата.Може да си я спестиш.

# 688
Не напирайте за близост.Не всеки може да ви харесва. Дръжте се учтиво и възпитано и се виждайте рядко. Добре,че мъжа ви е на ваша страна.

# 689
Явно не е лично, а по скоро не е искала синът и да се събере с жена с две деца. От тази изходна позиция, ако ще и златна да си, тя е била предубедена. Не можеш за очакваш от всеки да преодолее предразсъдъците и фантазиите си за бъдещето на детето си. Пряко не те тормози, не ти пречи с нищо, но едва ли ще си и промени отношението.

Щом мъжът ти толкова те обича и защитава, друго не ти трябва. Само се питам, откъде знаеш, че май говори с брат му против тебе. Недей да слухтиш за такива май-май и не позволявай да те въвличат в интриги и ще си  си добре както досега.

Общи условия

Активация на акаунт