С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 346
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • Най-красивата страна
Наскоро моя много близка роднина роди момиченце.
Пред болницата стоях заедно с таткото,тъщата и свекърите.
Раждането беше с усложнения.
Висяхме 14 часа пред болницата в дъжда.
Накрая всичко наред,Тъщата и таткото отиват да им покажат бебето.
Идват и двамата много щастливи.Той мечтаеше да има дъщеря.
И в тоя момент свекървата се изцепва към сина си
,,Оффф нищо,че е момиченце ,тя Р ще се поправи ,следващия път ,може и момче да ти роди.От момичета много полза няма,ама поне да е здраво,да не е като майка си.
Майката имаше гестационен диабет.
Тъщата седеше до мен.Стисна ме за ръката ,дръпна ме на една страна и ми шушне ,,Тръгвай с мене ,че тая ще я удуша тука пред болницата..,,
На таткото физиономията се смени,умря от срам човека.
А пък аз останах без думи и набързо заведох тъщата в моята кола.

# 691
Аз бих изпреварила тъщата и бих удушила свекървата собственоръчно.
ММ си мечтаеше за момиче и момче, ама първо да е момчето. Толкква съм смотана, че обърках последователността Joy

# 692
Даже не знам колко трябва да си прост, за да коментираш пол.

# 693
  • София
То не само коментирането на пол е проблем. Тази жена е неука:
Скрит текст:
,,Оффф нищо,че е момиченце ,
тя Р ще се поправи ,следващия път ,може и момче да ти роди.
Скрит текст:
От момичета много полза няма,ама поне да е здраво,да не е като майка си.
Тъщата седеше до мен.Стисна ме за ръката ,дръпна ме на една страна и ми шушне ,,Тръгвай с мене ,че тая ще я удуша тука пред болницата..,,

# 694
Синът и той неук. Сещам се за мъжа си, лека му пръст. Карал се със съсед, че не помагал, онзи се чуди защо,  ами две момчета, няма момиче, а говорили за помощ, не се справил.  Другия  има момиче първо, та има надежда. Надежда ,защото знае ли се с помощ  или не.
    Майтапът е  едно, на тази е друго, за душене, жалко ,че не  е без последици. Трябва да има прошка за такива, неизбежна отбрана.

# 695
  • София
Синът защо?

# 696
Да обясни на мама ,че той прави   х   и у.

# 697
Да, някои хора са застинали в тъмните векове, когато за всичко обвиняваха жените…

# 698
  • Be realistic - plan for a miracle.

,,Оффф нищо,че е момиченце ,тя Р ще се поправи ,следващия път ,може и момче да ти роди.

Тая овца да вземе да каже на сина си да се поправи и да прати на жена си мъжки сперматозоид следващия път.
Яйцеклетките са безполови, сперматозоидите - мъжки и женски.
Не стига че неуко, ми и нагло, бе.

# 699
  • София
Да обясни на мама ,че той прави   х   и у.
Не е негова работа да се прави на учител на майка си.

# 700
На такива хора казвам само момченца да имат и момиче да не видят.Да разберат колко е ценно да имаш момиченце, опора. Да има момченцета, та да и се качат на главата хубавата.
Имаше един виц, някой като прави полово разделение, винаги се сещам "син да ти се роди, зет да ти донесе" 😃
И моята баба обожаваше мъжките си внуци, те я изоставиха, остана на нашите ръце. Оле, колко истории знам, дето се гордеят, че имат син, от този син пък файда нямат.
И имаше друга фраза, като че ли са царско семейство и чакат принц. Ей там на полето се търкаляли, много им е бил важен да продължи родата, мухл.вци. Много са важни хора.
Ето аз съм сама самичка и какво от това? Не ми е нужен брат за нищо, сама се оправям 2025 сме.
В моето семейство няма нито един човек(освен баба), който дели пол и на мъжа ми също, обаче на други места съм чувала да разчитат много на даден пол. Имах една позната, дето мърмореше ако имаш момче, ще искаш момиче, ако имаш момиче и момче ще искаш, щото самата тя родила от двата пола и станала голямата работа, дъщеря и медицински работник, за синчето всеки ден трепереше да не направи отново беля.

Баба има 3 сина, 1 дъщеря.
Двамата и сина само я обиждат, само мама отива да и помага вкъщи.
Другата баба също има двама сина, 1 дъщиря, пак същата история.
Значи има си и пухкави, хубавко възпитани момченца, сладури, майки на синове да не ми се сърдят, просто искам да кажа, че всичко зависи.

Много се паля на темата пол, щото се мъчим да имаме дете, някои имат дете, дар от Бога и мърморят. Да не я види тогава, щом не искала момиче, тогава тя защо се е родила такава, да иде да плюе и майка си, ненормална работа, направо се разплаках от яд.
Бе живо, здраво бебенце бе, ти какво искаш?
Но съм сигурна, че някой е въздействал на тази свекърва да настоява за даден пол, според мен, човек от самосебе си толкова не може да настоява, сигурно някой съсед или роднина има въздействие върху свекървата.

# 701
Да бе, съседът е виновен да е шашава свекървата.

# 702
  • 🌊
Аз също много се паля от пола, но тази тема обикновено се повдига от крайни простаци, с които за съжаление ми се налага да общувам от дъжд на вятър.
Изключително просташко е изказването, още повече да го изтърсиш точно пред родилното сякаш имаш норматив за бълване на змии и гущери и не можеш да се стърпиш.

# 703
,,Оффф нищо,че е момиченце ,тя Р ще се поправи ,следващия път ,може и момче да ти роди.От момичета много полза няма,ама поне да е здраво,да не е като майка си.
Тази аз лично искам да я удуша само четейки, ако го чуя на място устата ми няма да се стърпи директно да я препсува. Аз, на мястото на мъжа, бих държала такова изчадие адово далеч от семейството си и не изписване да види, нищо. Никога.

# 704
Лоша жена, лоша. Проклетия. Това е обяснението.

Общи условия

Активация на акаунт