С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 296
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Не е работа на сина да образова мама, но кой да го направи, кой да защити жена си. Стига да  и каже ,че той е виновен , от мъжа зависи ,няма да ходи до сперматозоиди. Пък като не  е това,  има начини да  я натири към образоване.

# 706
Работа на сина е, да каже на майка си, че се държи безобразно. На момента и категорично.
Майката на родилката, също е трябвало да я насмете. Аман от коректност и внимание да не обидим простаците случайно.

# 707
  • София
Като човек се сродява с примитивни селяци е така. Никой на никого нищо не може да каже, защото те са си с такива разбирания и възпитание, за тях това си е нормално. Светът върви напред, те си стоят в епохата на Железния светилник и толкова.

# 708
"Железния светилник" е хубав роман, няма нищо общо с випиющата простащина.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 18:29 от Dincho

# 709
  • София
"Железния светилник" е хубав роман, няма нищо общо с випиющата прощащина.
Хубав е, да, но я живей в семеен план по тоя модел.

# 710
Всяко нещо с времето си, Бояна.

# 711
Моя съседка, дълги години се бореха за дете, но не идва. Един ден свекървата дава съвет - не се мъчи да раждаш, осиновете си едно, ако не ти хареса, ще го върнеш. Това с идеята да спрат хората да говорят, че нямат деца.

# 712
  • София
Всяко нещо с времето си, Бояна.
Това казах и аз
Светът върви напред, те си стоят в епохата на Железния светилник и толкова.

# 713
"Железния светилник" е хубав роман, няма нищо общо с випиющата прощащина.

Като  художествено произведение, да разбира се, но то хубавото му е,  че реалистично е показан ужасът на този модел семейни отношения. Убийство (хайде да е непредумишлено) и десетилетен тормоз...

# 714
Е, аз не чета чак толкова опростено....
Защо една майка рискува живота на дъщеря си, за да спаси честта й и тази на семейсгвото си. Важно ли е това или не.....

# 715
Не знам защо са оставили свекървата ей така да си плямпа глупости. Аз няма да спя спокойно без да й вдигна скандал. Нали синът разбира, че майка му не заслужава да вижда внучка си? Както и тя сама се е определила, от нея лично като жена и баба полза няма.

# 716
Аз дето попринцип имам стаж направо в тая тема с моите, които имат всевъзможни грозни изцепки, мога да кажа, че на изписването се държаха много възпитано и се зарадваха много на бебето - момиченце. Майка ми също се беше подготвила, че може да стане скандал и беше се наострила даже как няма да се стърпи, ако нещо започнат с глупостите, но не се наложи. Тази от примера успя да ме скандализира. Това трябва да си изключително зло, гадно и просто същество, за да изцепиш подобна простотия за първото си внуче докато снаха ти ражда. Какъвто и да е човек, даже като цяло кофти хора, в тия моменти се радват, че все пак всичко е минало добре, снахата жива и здрава, бебето също и да празнуват. Направо веждите ми стигнаха косата като прочетох Вероника.

Mandy, и аз не мисля че бих спала без да я натиря да не казвам къде след такъв коментар. Съзнанието ми ще проиграва възможни отговори до безкрай.

# 717
Моя съседка, дълги години се бореха за дете, но не идва. Един ден свекървата дава съвет - не се мъчи да раждаш, осиновете си едно, ако не ти хареса, ще го върнеш. Това с идеята да спрат хората да говорят, че нямат деца.
Нея да я пратят в старчески дом и то веднага, щом няма никаква емпатия,жал, да види какво е, змиите ми изглеждат добри животни, като видя такива същества.
Един човек мисли ли за злина над дете, според мене не е човек.

# 718
  • Най-красивата страна
За щастие младото семейство живее в отделно жилище.
Бебето скоро ще стане на 15 дни.
Свекървата не дойде на изписването,не е виждала бебето,нямала желание чувам,но и таткото не я иска.
На младата майка не сме казали за грозната случка.
Ама тя и без това беше нежелана снаха и не се разбираха със свекървата.

# 719
За щастие младото семейство живее в отделно жилище.
Бебето скоро ще стане на 15 дни.
Свекървата не дойде на изписването,не е виждала бебето,нямала желание чувам,но и таткото не я иска.
На младата майка не сме казали за грозната случка.
Ама тя и без това беше нежелана снаха и не се разбираха със свекървата.

Някои свекърви много помагат, някои носят подаръци на новороденото от радост, що за хора са станали така?
А новородилите ако се ядосват или натъжат сигурно ще имат проблеми с кърмата.
И съм чувала, че постродилната депресия е доста зле. Аз преди цикъл бях като звяр, а ако родя и някой ми каже нещо лошо, не звучи добре.

Общи условия

Активация на акаунт