С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 329
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Ми и аз тва казвам. Деца като деца.
Просто за мен не е нещо обичайно и ще трябва настройка на ментално ниво. И на ММ, макар че този син го бленува откакто сме решили да имаме деца, му е странно, че ще гледа момче след момиче. Свикнали сме си на едното вече Grinning
Иначе на съседа тревата винаги е по-зелена. Никой не ме пита мен как го гледам това "кротко момиченце". Вече спрях да се ядосвам и вече се усмихвам, кимам и обяснявам какъв късмет имаме.

# 736
Нали знаете вече, че като порасне ще реши какво е.

# 737
Освен някакви  специфични процедури около определени момчешки части не виждам какво му е различното при гледането. Момичета има ужасно палави, както и кротки момчета.

# 738
Приятел на мм го уплашил, че е трудно да гледаш момче, щото те имат момче, затова да не бърза да има дете, буйни са били, не слушали.
Един ден имах клиент, който имаше палаво момченце и ми каза, че и било трудно.
Аз пък и казах за клюката, че момчетата са по-непослушнички.
Така ми се обърна и каза, че имала и момиченце, което било по-непослушно, по-трудно и било да възпитава момичето.
Ем, зависи, характера как ще стане не се знае.
Аз мисля, че е наистина много трудно да възпитаваш едно дете

# 739
Аз бях разочарованата, когато се роди вторият ми син. Баща му каза, че е по-добре две момчета, защото като пораснат ще си помагат. За сега се оказа прав- помагат си. Свекърва ми каза, че "родът ни  се разраства" и по никакъв начин не е показала разочарование. После  тя си имаше 2 внучки от другия син.    Аз съжалявам и до днес, че не пробвахме трети път, ама мъж ми беше сигурен, че пак ще е момче и не му се правело друга къща. Този аргумент беше шега рабира се, но наистина той не пожела трето дете.

# 740
Цял живот съм смятала, че ще имам момчета. Е, имам две момичета и трябва да кажа, че съдбата си знае работата. Много повече се радвам на момичетата (даже не мога да го обясня, на подсъзнателно ниво ми е), по-интересни са ми в развитието - пеят, танцуват, интересни прически правя, различни рокли купувам (обожавам да нося и аз самата рокли). Та, наистина си се убедих, че съм си женска майка. Съпругът ми иска и трето, но аз не искам повече, смятам, че така ще са си добре двете. Той искаше да имаме и момче, но според мен и третото ще е момиче, което няма лошо, но вече мисля, че ще ни дойде в повече трето дете и също като отношения между тях ще стане по-сложно.
Първата е ужасно палава (сякаш имаш момче по този критерий) да се чудиш как сме се навили за второ. Сега втората върви доста спокойна, но ще видим нататък.
Свекървата имаше претенции за името на второто, писала съм тук. Не стана на нейното.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 17:08 от Rimmona

# 741
Аз имам момиче и момче. Никаква специална настройка не ми е трябвала за сина, а съм расла със сестра и с момчета не съм си играла. Та, кажете, каква е специалната настройка?

# 742
Важното е да са живи и здрави децата, другото са групости. Всеки човек си е вселена.

# 743
Аз имам момиче и момче. Никаква специална настройка не ми е трябвала за сина, а съм расла със сестра и с момчета не съм си играла. Та, кажете, каква е специалната настройка?

Това, че ти нямаш нужда, не го прави общовалидно. Хората са различни и имат различни възприятия.

# 744
Няма разлика дали е момче или момиче, дете е. Любовта и грижата си е еднаква. Уж скачате против разделянето по полов признак, пък сами го правите....

# 745
Динчо, нещо изпусна нишката... Все ми е тая какъв е полът,  нямам предпочитания. Но не съм гледала момче и не знам какво да очаквам. Няма нищо лошо в притеснението от неизвестното.

# 746
Аз с момичего знаеше ли какво да очакваш като майка? Не си, сега ще е същото. Само хубави изживявания те чакат. Не се спичай излишно.

# 747
Наистина, няма особена разлика. Все е бебе и прави бебешки. Най-многото да те опикае докато му сменяш памперса, простете за натурализма.

# 748
Римонна, един ден да не съжаляваш като мен!

# 749
Аз с момичего знаеше ли какво да очакваш като майка? Не си, сега ще е същото. Само хубави изживявания те чакат. Не се спичай излишно.

Ми поне знаех как да оперирам с нещото в памперса. Като жена имам повече наблюдение върху анатомията на момичето Grinning
И всички да се изредите да ми обясните, че няма разлика, все тая. Докато не го преживея, няма как да кажа.
Не знам защо  се прави велика драма от това как се чувствам АЗ.

Общи условия

Активация на акаунт