С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 280
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Мъжът ти понечва да щипе сестра си по гърдите?

Изключително ми е неприятно да го повторя, но да.

Това този мъж със сексуалните проблеми ли е, който не можеше да получи ерекция? Щипе сестра си по гърдите, а на нея очевидно не ѝ е приятно, но тя е виновна, че сложила тениска без сутиен?

# 46
Аз не мисля, че проблемът е размерът на чашката, а разкарването пред чужди хора с прозрачна блуза.

Проблемът е всъщност разкарването сред "свои" хора, тоест брат и.

Горката жена, брат и е перверзник, а мъжът и вика пред другите

# 47
Проблемът на авторката беше, че сестрата се разкарва така пред мъжа й и той похотливо я заглежда и пощипва.

Всъщност наистина ненормалното е похотливото поведение на брата към собствената му сестра. Тя, ако ще и гола да е, той е този който трябва да извърне поглед и някак да си удържи нагона. И да ѝ каже, да се облече. Но той явно го намира за нормално. Голяма гнусотия е да щипе гърдите на сестра си. И не, не е тя само виновна.

# 48
Кой нормален брат има нагон към сестра си, както и да изглежда тя? Мъжът е проблемът тук

# 49
“Само, че брат й преди всичко е мъж и явно за някакви части от секундата мозъка изключва кой е насреща и веднъж докато я дразнеше, тръгна да я щипе по цицата.”

Той бил преди всичко мъж и изключвал кой е насреща. А дано не изключи съвсем.

# 50
Кой нормален брат има нагон към сестра си, както и да изглежда тя? Мъжът е проблемът тук

Че е проблем, проблем е. Не е гот мъжът ти да има нагон към всяка друга жена, дори към сестра си, а само към жена си да няма...

# 51
  • София
Бе де да знам, брат ми се разнася при наще по боксерки, пък не съм го загледала и пощипвала. За мен има голям проблем ако някой изпитва такива пориви към роднините си и то най-близките.

Aнджък!

# 52
Deni-meni, аз в предната тема писах, че лицето, тялото, краката, дупето, бюстът трудно се скриват. Ясно е, че чашка Д от космос се вижда, но нужно ли е и още повече да се навира в полезрението на всички? Не е необходимо според мен да ти прозират дрехите и отдолу да си гол. Като сложи сутиен няма да й намалее гръдната обиколка. А и като чета някои мнения, че всеки да си ходи както му е кеф, ми давайте другото лято, че сега вече застудя, всички по монокини или както майките са ни родили по улиците и готово. Като ще е важен комфортът.

Това, което споделя авторката, е категорична провокация от страна на сестрата, щом втората се подхилква и ситуацията не е инцидентна, а постоянна. Явно тази жена има някакви комплекси и иска другите все да я забелязват и отразяват. Иначе не виждам защо би се държала така.

Допълвам: това пък докато съм гола, някой да влезе и да ме занимава с глупостите си, е връх на простотията. Аз ще помоля да ме изчака да се облека, ако не стане ясно, щях да вдигна скандал.

Напълно съм съгласна. Дори дъщеря ми, която е на 7, е наясно, че не ми е приятно да бъда гледана, докато се преобличам. Не че не ме е виждала, но е забелязала, че не ми е комфортно, и започна да чука на вратата, когато се преобличам след банята. Разбира се, тези неща са субективни възприятия и вътре в сем-то се установява кое доколко е приемливо. Обаче това, тази свекърва демонстративно от другата стая да се върне, че да се разголи пред публика, и то и пред външен за нея човек (снахата, все пак снахата не е израстнала с нея), това на мен не ми е нормално. И брат и сестра с такъв вид закачки - също.

# 53
Момичета, аз обичам да ходя из нас по блуза без сутиен, но когато дойде онази вещица свекървата започва да ме гледа в бюста и кара сина си да ми направи забележка. Аз все пак съм у нас. Как са я накарам да престане?

# 54
Постоянно хвали друга жена пред мен и мъжа ми, знае, че временно съм безработна, а натяква тя как била оправна, изкарвала си хляба без помощта на мъж, работела без прекъсвания.
Знае, че не мога да шофирам, щото нямам кураж, вместо да дава кураж, пак говори за нея как добре шофирала на много ранна възраст.

Не издържах и казах, що не си я взима за снаха. Така ми се ядоса, от вчера не ми говори. Ядоса се и не говори с мъжа ми също. В момента гледа много болен човек, за това мъжа ми ми се ядоса, защо съм накарала тя да се ядосва за глупости.
Е добре де, тя щом е толкова заета, що споменава разни жени.

# 55
Wudu,
Може пък като си се сопнала на свекърва ти, да ù присветне някоя лампа и да спре да хвали другата жена. Ако не ти говори, спокойно ще ù мине и пак ще дойде да ти дудне. Сега малко почивка.

# 56
  • Варна
Постоянно хвали друга жена пред мен и мъжа ми, знае, че временно съм безработна, а натяква тя как била оправна, изкарвала си хляба без помощта на мъж, работела без прекъсвания.
Знае, че не мога да шофирам, щото нямам кураж, вместо да дава кураж, пак говори за нея как добре шофирала на много ранна възраст.

Не издържах и казах, що не си я взима за снаха. Така ми се ядоса, от вчера не ми говори. Ядоса се и не говори с мъжа ми също. В момента гледа много болен човек, за това мъжа ми ми се ядоса, защо съм накарала тя да се ядосва за глупости.
Е добре де, тя щом е толкова заета, що споменава разни жени.

А тя да не се ядосва, а ти да й търпиш малоумщините? Брей, че нагъл и този мъж..

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 19:07 от scalestone

# 57
Аха, я напишете тук всички забрани.
 Не ми отговорихте, какво да правя ако свекървата дойде и ми държи сметка дали съм със сутиен. Да я изгоня ли?

# 58
Аз определени бих Simple Smile. Как пък ще търпя някой да ми казва как да се обличам у дома си.

# 59
  • Варна
Аха, я напишете тук всички забрани.
 Не ми отговорихте, какво да правя ако свекървата дойде и ми държи сметка дали съм със сутиен. Да я изгоня ли?

Отговаряш, че ще си ходиш както си искаш, където си искаш и когато си искаш. И комфортът ти е на първо място.

Общи условия

Активация на акаунт