С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 439
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
А пробвала ли си кюфтета от броколи, много вкусни стават, като че ли не се усеща броколито?
А ти опитвала ли си да си запушиш носа като мирише на месо? Много приличаш на свекърва си, да знаеш. И затова не мелите брашно.
и аз си го помислих, че си приличат двете, и никоя не говори директно, а само някакви сцени и намеци, после друг им е виновен. Като ги обиждат открито мълчание...........

# 646
wudu, изобщо не ми е работа да давам подобни съвети, но си мисля, че в крайна сметка може да помислиш за себе си и да ти бъде полезно. Понякога дете не се получава между двама души, защото не са съвместими и просто не е възможно да се получи. Науката е провеждала проучвания по въпроса, но подобна зависимост се доказва и изследва трудно, така че там няма доказателства, които да подкрепят твърдението ми. НО в живия живот съм виждала редица двойки, при които дете няма и не се получава с години, и когато в един момент живота ги раздели и се съберат с други партньори - изведнъж детето се появява.
В твоят случай мъжът ти е кофти, а свекървата, която явно никак не е слънце върви в комплект. Аз попринцип (като човек също с проблеми със свекърите) не бих съветвала раздяла, ако проблеми имаш с тях, но с мъжа се разбирате и те подкрепя. Никой не си избира родителите и не значи, че като те са кофти, трябва да останеш сам. НО има много голямо значение как се отиграват тези ситуации. Мъж, който позволява да се отнасят така ужасно с теб, обиди, подстрекаване, злобарщина и прочие, че и си позволява да казва такива жестоки думи като "излагаш ме" не е мъж, с когото ще бъдеш щастлива, ако имате общо дете. А е напълно възможно при раздяла с този мамин късмета да ти се усмихне и да срещнеш нормален човек, който сигурно пак ще си има трески за дялане, но ще те уважава и ще се отнася добре с теб. И е възможно там и всички останали мечти да ти се сбъднат, свързани с дете.

# 647
  • Варна
Тоя "мъж" не е мъж, а задник.

# 648
По интересното е, че не аз предлагам да се разделим, а мъжа ми, щото нямала съм да говоря лоши неща пред майка и.
Миналата седмица реших да си тръгна, тогава се опита да поправи нещата, извини ми се, омекна, опита се да ме развесели и не си тръгнах ,но все още отвътре имам студенина към тях, след тези случки.  
Да, от друга етнос сме. При нас е много противно да се върнеш в бащината къща, а аз миналия месец имах толкова нужда. Честно казано ме е срам да се върна там, щото баща ми беше казал, че никой няма да иска да живее с мен и затова е щял да ме върне при тях. Ако се върна ще ми се подиграва, че бил прав.
Но имам опцията да живея в квартира, докато си намеря място, ще се настаня в малък хотел ако се налага. Засега не се развеждаме, но си имам впредвид. Просто тази студенина ако не мине вътре в мен сме за никъде.

А толкова лекари са казали, изрично и на него, "недейте се стресира", стреса влияе зле за зачеването. И знаете ли, тези кавги възникнаха, когато аз бях в овулация, после що няма бременност. Вместо да се подпрем, да се подкрепяме, те вървят напротив.

Ами миналата година бях толкова заета, че я виждах през 3-4 месеца например, но тази година съм по-малко заета, щото обръщам повече време за зачеването. Виждането често не ни се отрази добре.

# 649
  • София
Пързалка нещо?

# 650
  • Пловдив
А пробвала ли си кюфтета от броколи, много вкусни стават, като че ли не се усеща броколито?
А ти опитвала ли си да си запушиш носа като мирише на месо? Много приличаш на свекърва си, да знаеш. И затова не мелите брашно.
и аз си го помислих, че си приличат двете, и никоя не говори директно, а само някакви сцени и намеци, после друг им е виновен. Като ги обиждат открито мълчание...........
И после ще има още една жена на 61 да иска снаха и да влиза при лекаря за да показва уважение/унижение. Яко.

# 651
  • Другата България
Дубрутру. Blush

# 652
Това за пързалката не разбрах какво ще рече?

# 653
Означава, че историята ти не е истинска и си пускаш тема за забавление на публиката.

На мен не ми се е случвало да ми става гадно от миризма на готвено, но ми се случвало да ми е гадно от миризма на самия дом. Едва ли  никога не сте влизали у роднини, приятели, съседи, колеги. Всеки дом си има нещо като собствени аромати, които обитателите не усещат, но външни хора усещат още от вратата. Има такива с някаква миризма на нещо  гадно, запарено, занемарено. непроветрявано и направо наистина да ти се доповръща.

За предпочитания към храна  имах " препятствия" като млада невеста. Аз не обичах чушки в никакъв вариант. Но у свекърите, с които живяхме заедно 7 години, това беше редовна храна. Ами проядох ги. Те пък не обичаха грах. Но пък аз обичам и готвех грах с месо. И те го заобичаха. Дори започнахме да сеем грах и правехме по 30-40 буркана.
Така, че с всичко се свиква, когато не е нещо фрапиращо.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 23:50 от К.А.Г.

# 654
Как ли не ще се насилвам да ям нещо, което не мога дори да погледна. А иначе свекърва като иска услуги, разходки до лекар и е толкова зависима, трябва да е по-ниска от тревата.

# 655
  • Melmak
Тя вуду си е малко особена, не знам от какъв етнос е, но с някои нейни писания съм изпадала в дълбок размисъл какво не ѝ е наред. По спомен страдаше, че нейна приятелка имала и други приятелки и не общувала само с нея.. нещо такова беше.

# 656
Не е свекърва, ама close enough:
Първата реакция на свекъра като им казахме пола на бебето - "Тя Лютиче сигурно не се радва много, ама ще свикне"
Оффффффф.............

# 657
Сега само да не застанеш на страната на свекървите в темата… аа, ма, ха 😀 И без това взимат превес тук при споровете.

П.П. Ти иначе казвала ли си предпочитания за пола, че така е реагирала?

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 09:11 от Rimmona

# 658
Оле то наистина ли чак до раздяла се стигна...егати мъжа , дето ще позволи жена му да го напусне, само да угоди на маминка
Надявам се да имат работа и стабилни доходи , не ти трябва такъв мъж ....

# 659
Римона, казах, че предпочитам момиче, защото съм гледала вече момиче и имам всичко за момиче. Ама къв е тоя тъп коментар?!
Дори и да се бях скъсала от рев, че ще е момче, и да бях супер разочарована, пак не е редно да го казва. По-добре ли щях да се почувствам?

Общи условия

Активация на акаунт