Лошо ли е да си стиснат?

• 11 958
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
  • София /Абсурдистан
Гледайте си живота. Не се занимавайте с глупости.

# 151
  • София
Защо изобщо си купихте апартамент в блока на свекървата? Neutral Face

# 152
  • София
За мъжете е 69, за жените - 77.
На 70- годишните е общия случай не им остава много живот, малко е нагло да искаш от тях.

Според статистиката, която гледам, това не са числата.
Какво съм била искала аз?
Нищо. "Искаш" също се ползва като безлична форма. Какви са числата, аз това намерих от предната година. Може да се различават в източниците, но това е техническа подробност и постът ми беше към потребителката, която каза, че на 70 са едва ли не млади и няма нужда да се гледат. А масово малко след това ще умрат. Млади родители аз разбирам на 50-55. След това е България много малко хора имат приличен живот.

# 153
ами как да кажа.. беше на изгодна цена, устройва ни финансово всеки все пак гледа това

# 154
  • Пловдив
"Работата ми е главно с физика" - с тяло, или с науката физика? Wink
Не е важно за темата, но понеже е двусмислено, реших да попитам.

# 155
Сега осъзнавам, че моята работа е свързана и с физика и с астрономия.
Работя на една планета и се въртя около слънцето вече доста години.
И много внимавам да не се нахакам в някоя друга планета.
Абе не е за всеки моята професия.

# 156
"Работата ми е главно с физика" - с тяло, или с науката физика? Wink
Не е важно за темата, но понеже е двусмислено, реших да попитам.
. хаха, добро попадение 😀иначе специалноста ми е приложна физика. Интересна е и, ако някои има повече интерес от подобни неща ще му бъде любопитно да прочете за това. Аз лично си обожавам професията 🙂

# 157
Познавам много хора, живеещи в един блок или в съседен вход с родителите си, и вариантите са два:
- апартаментът е избран и купен (“помогнато е”) от свекървата;
- синът е казал “мама каза, че съседката Мара продава апартамента си в блока й”, защото иска да е близо до мама.

# 158
  • Melmak
Понякога просто разбираш, че съседите продават и се разбирате за продажбата без брокери и без кой знае какви огледи и разправии. Даже за съседи е доста лесно.

# 159
  • Down south
Точно това исках да попитам и аз, освен ако свекървата не си е купила  апартамент, за да е близо до тях.

# 160
Истината е далеч по-проста-без брокери или каквото и да е, негов приятел бившия собственик на апартамента ме се обади и каза, че ще го продава. Съпруга ми му беше казал, че си търсим, когато са се видяли някога и това е

# 161
  • София
Аз съм получавала две оферти за нашия блок. Обаче БМ, понеже беше изключително стиснат, ги отхвърли.

# 162
Според мен не трябва да обръщаш внимание на свекървата и нейната стиснатост. Да, лошо е, но ти си гледай мъжа и бебето. Да си говори каквото иска. Мъжът ти какво мисли по въпроса? Колкото до луканката - това вече е ужасно. Кажи и, че щом и няма нищо да си я яде тя, бременните жени не трябва да ядат продукти с изтекъл срок на годност.

# 163
Почти във всеки квартал има свободни апартаменти за продан. Да си купиш жилище в блока на родителите си си е личен избор и личен автогол.
Когато търсех жилище, във входа на родителите ми също се продаваше от съседи, които познавахме с години и щяхме да минем без брокер. Както и в целия блок имаше сума ти изгодни апартаменти за продан. Отделно в квартала имаше чисто нова кооперация със свободни апартаменти. Баба ми и дядо ми пък ме караха да си купя апартамент в техния блок да съм им близо.

Купих апартамент в другия край на града.

# 164
Купуването на апартамент в блока на свекървата е повече от автогол.
Просто е неизбежно.. Ще има такива теми, лошо ли е да е да си еди си какъв, после след раждането ще има осолявате ли бебето и т.н.

Отиди в свекървенската и кажи купихме апартамент в блока на свекървата защото беше изгоден. Ще получиш хубави съвети.

Общи условия

Активация на акаунт