Априлски бебчета 2025- тема 4

• 16 174
  • 623
  •   3
Отговори
# 540
Баща й го удря на игра със сополарката. И понякога му се получава. Но повечето пъти е голям рев. И сега е много чувствителна, от всичко започва да реве, дори само да й забърша устата или носа, се почва рев. Избиха още два зъба - кучешки, един долен и един горен. И се чудя дали температурата не е била заради тях. Мъчат я поне още 4 зъба.
Утре ще сме сами, и поне няма да се притеснявам за други хора, че бебето мрънка или реве. Не знам защо се притеснявам, но все си мисля, че им е неприятно, а то може изобщо да не е така.
Аз навремето имах приятелка, нейното бебе много крещеше, спомням си, че не ми пукаше особено, чакахме да й мине изблика и после всичко беше ок. Моята приятелка казваше, че така изразява емоцията си. И сега същото се случва понякога, много се въодушевява, но вика само когато иска да привлече нечие внимание. Не спира, докато човека не й обърне внимание. И ние си прекъсваме разговора, за да й се обърне внимание, после продължаваме, и така по 10 пъти, докато си кажем приказката 😂. А понякога си харесва непознати хора и много им се радва, те веднага откликват на нейната радост. При вас как е?

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 19:21 от miki8713

# 541
Mila91, доволна ли си от този аспиратор, че и а го гледах, но рейтинга не му е висок. Иначе аз взех термометър за ухо на Braun, но се надявам да не го ползваме.

Стоунче, не и давам от нашата храна, че нямаме вкарани глутен и млечни още. След празниците съм планувала глутена. Днес и дадох авокадо, за да не гледа толкова жално докато вечеряме. Като видя пицата направи един жален поглед, но му разказа играта на авокадото. Размята го, изпуска го, маза по таблата на стола, но го и опита. Повече игра падна отколкото ядене.

Мануна и нашата не сяда винаги правилно. Като се опитва да се изправя се изморява и сяда, но краката са под дупето. Гледам да ги оправя, но продължава да го прави.

Мики Моята много пищи, но най-често от радост. Предполагам и за внимание и тн. В парка като види някое детенце да се доближава до нея и започват едни усмивки, крачетата да мята и да пищи. Ей сега баща и отиде да се къпе и тя с писъци отиде към банята и влезе 😀

# 542
Пълнолуние, да по същия начин прави, като види деца, много им се радва. Някои деца я подминават, други я закачат. Имаше едно момиченце, искаше да я люлее вместо мен, много сладко, дадох й само за 1 минутка да я полюлее.

# 543
Аспиратора сме го ползвали само няколко пъти и беше лесен за употреба, издърпа сополките и според мен си е ок, но нямам сравнение с други. Да не се налага много да ги ползваме ☺️
На мен никога не ми е пукало, когато бебетата или децата на приятелките ми крещят, реват или каквото и да е, но винаги са ми били много близки и единствено съм им се радвала. Даже съм се очудвала защо така се притесняват или се изнервят приятелките ми. Сега вече знам 🤣 просто на нас вече сетивата ни са изострени и според мен затова повече ни влияе.
Има и такива, които не търпят деца, де и си позволяват да правят тъпи коментари и сигурно и заради това, майките сме все "нащрек" за някой мънкрач.

# 544
Момичета, как ще се оправяте с гърмежите? Нашето е вече кълбо от нерви, а дори не са започнали стабилно.

# 545
Ще се надявам да ги проспи... И бял шум евентуално.

# 546
Всички прозорци и врати затворени. Бял шум и се надявам да не чуе нищо.

# 547
  • Русе
Светльо се събуди в полунощ при най-силната канонада,но не плака просто се ококори. Гушнах го и погледахме заедно през прозореца,много се въодушеви. После пък дълго се кърми, че при всяко бум пуска да гледа. Още не е заспал, да видим кога.

# 548
Честита Нова Година, момичета.

Кая малко трудно заспа, но е заради зъбчета. Отгоре са тръгнали 3 броя, като централният резец пробива, а страничният според мен скоро и той ще пробие. Вторият централен резец не изглежда обаче да пробие в близките дни . И май по-добре. Два зъба едновременно си е приключение.  В 12 часа не се събуди и още спи. Но подскачаше при някои шумове. Проспа цялата шумотевица.

Наистина не разбирам за какво е нужна цялата шумотевица и пиротехника …

# 549
Честита Нова година, момичета! Нека бъде изпълнена с много радости.

При нас на затворени прозорци и врати, почти не се чуваше. В хола най-слабо се чуваше. И всичко беше спокойно. Не се събуди от шума. Но при нас редовно правят ремонти, и май не й прави впечатление вече.
И аз не виждам смисъл от бомбички.

# 550
При нас се събудимна два пъти в 21:40 и в 23 (според мен от гърмежите), след това засилих белия шум (в разумни граници) и най-голямата пукотееица я проспа.

# 551
За много години, момичета! Да ви е чудесна 2026, здрава и споделена!
Ради проспа всичко, направо не можах да повярвам. Пре нас 20 мин беше страшно. Всяка година се чудя на малоумието на хората...

# 552
Честита Нова Година! Бъдете здрави, щастливи и много усмихнати!
При нас беше слабо тази година, друг път е революция. Даже фойерверките за Великден от близката църква бяха по-пищни.
Ани беше във вътрешна стая с бял шум и всичко проспа. Да видим сега на Великден какво чудо ще е.

# 553
Честита Нова Година, момичета!  Да е здрава и щастлива! Скоро ще си имаме тодлери 🤣
Ние бяхме супер ентусиасти и бяхме на гости на приятели. Бебчо го приспах както обикновено към 8 и спа в количката в тяхната спалня. Успя да спи докъм 23:00 и се събуди от пукотевиците, взех го при нас, поседяхме още малко и към 1 си бяхме вкъщи. Направихме втори път нещо като вечерна рудина и заспа в 2, до 9:30 тази сутрин. Ще видим как ще е режимът днес.

Иначе, какво да ви кажа, в нашия квартал е като след война. Вчера още в началото на вечерта имаше вече пожар в един апартамент, отделно линейки и пожарни постоянно летяха. Какво им става на хората, нямам представа, за един ден ще си съсипят здравето, покъщнината.. не ми го побира акълът.

# 554
Честита нова година, момичета! Желая здраве, топлина и спокойствие в домовете ви! При нас все още няма избили зъби, хапва си парченца хляб, снак и бисквити, но пюретата за 8 м. категорично отказва заради парченцата. Ние си бяхме вкъщи, но тази година ми се струва, че беше по-спокойно и не успя да се събуди. Аз също мисля да започна да давам вече от нашата храна, когато е подходящо, за да опитва. Учудва ме, че не успява сам да седне, макар отдавна да си седи стабилно, щом го оставя. Иначе пълзи и лази, но на лакти, а не на длани. Водата изобщо не я долюбва.

Общи условия

Активация на акаунт