Априлски бебчета 2025- тема 4

• 5 692
  • 258
  •   2
Отговори
# 255
Аштън само прахчета пробяах, на гелчето не ми хареса някаква съставка май.
Много хора се кълнат в тях, та сигурно е до бебе...

# 256
Да, тиквата с мляко и ориз и мляко с ориз го дояждам, много са вкусни и са на Ганчев.
Също така забравих да кажа, ние сме на 7 месеца и вчера отворих едно за седем месеца на Гербер, пиле с картофи и моркови и си беше с парченца е голямо повръщане падна, аха да преглътне и го връща ... не ни се получи с парченца и отворих за 4 месеца същото, хапна го.
А ЛЛ ми каза, че й при растежа на зъбките също боли, защото ни беше избило и тя я видя и вика много я мъчи и аз така й казах, нали е избило то нали докато избие е зора и тя ме "успокои", че и при растежа също боли. 😪 В петък бяхме на преглед, че беше много нервна и неделя започнаха сополите, направо й се стигала в гърлото, шмръкне и се закашля и тръгне да повръща, ден-два така, сега вече се надявам да отшумява. И да кажа, престраших се с прахосмукачката да ги дръпна, защото по цял ден сме сами и с аспиратора е безмилостна борба, дърпа, бута, обръща се и сама просто е мисия невъзможна, а с прахосмукачката на бързо, раз-раз и сме си дръпнали, но определено вече като чуе и види знае какво я чака и борбата започва предварително, но се получава по-бързо и не е чак толкова силно засмукването, аз си го представях по-страшно, но и прахосмукачката ни има степени на дърпане и я пускам на най-ниската.
А от кашите сме въвели елда, ориз, царевица и сега овеса, но безглутенов, има и на бионино бурканче овес безглутен.
Пробвах млякото сутрин с бисквити на Вебевита без глутен , но определено не одобрява бисквитките, дори и чиста бисквита гризка една и повече не иска от тях.

# 257
Аз да се похваля, че с тая каша два пъти на ден Ани има бузки и не й си броят ребрата вече. Днес покрай разправии с каката съм набутала и следобед кашата с глутен... Направо нямам думи за себе си.  Но смятам тази седмица да е последно на каша два пъти на ден и да минавам на попара. Вие какви сухари слагате? Пак имам спомен, че консистенцията е важна...
Имам връстниче на моята голяма дъщеря и майка му все оглеждаше много внимателно, без глутен, био, еко, ама сега за съжаление отказва да яде друго, освен сладкории и хляб и е по-слаб и от голямата, защото яде по няколко залъка на хранене. Така че спокойно със заек, без заек, с нишесте, без  нишесте, кой знае какъв вкус и каква дивотия ще решат, че  обожават...

# 258
Аз купих от тези сухари от ДМ, само веднъж се опитах да дам попара и не я одобри, изчаквам малко и пак ще предлагам

Общи условия

Активация на акаунт