Априлски бебчета 2025- тема 4

• 17 000
  • 648
  •   1
Отговори
# 645
Кактусче, страхотна тема. Дарин е много пораснал! Браво!
Завиждам ви за косичките. Нашата е с два косъма, но вече съм й сложила две миниатюрни фибки. Хахаха. Мечтая си за коса.
Ние четем римувани книжки и понеже има повторения и сходни думички много се харесват. Четем  поредицата Приказки незабравими в рими. Днес много гледаше зайченцето бяло. Особено е възхитена от един хъркащ мечок. Хахаха.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 08:48 от Gery666_

# 646
Страхотна фотосесия !  Страхотен Дарин!

Момичета, много рядко пиша, но си ви чета и следя как са дечицата Simple Smile

Нашата госпожица няма почти косичка( многооо малко).  Аз постоянно имам някакви притеснения, виждам, че не съм сама.Нон стоп съм в някакъв филм и побърквам таткото Simple Smile
Прочетох, че някой бебчета са вече на кухня. Мисля да пробвам от другият месец да я запиша на държавна кухня, но трябва да разбера как се случват нещата.
И аз пробвах да и чета, но трудна работа. По скоро предпочита да яде книжките Wink
Целувки на всички дечица

# 647
Крис, ако си в София, ето линк с информация:
https://www.sofia.bg/childrens-kitchens

# 648
Здравейте и от мен! Днес малката стана на 9 месеца и бяхме на преглед - 10.3кг, 77см.

Тази седмица поръчах Фуристо бебе и засега съм доволна. Tasty labs също са добри, но ако не хареса основното, няма алтернатива, а при Фуристо поне са 3 неща. Жалко, че са само пюрирани, но покрай работа не готвим почти нищо и няма много какво да й предложим…

Аз вкарах лешников тахан и не е имала реакция. Сама го правя на блендер с печени лешници без сол от Роис.

Започнах много интересна книга - Hold on to your kids и ако имате време, дайте й шанс, заслужава си.

Общи условия

Активация на акаунт