Априлски бебчета 2025- тема 4

• 18 435
  • 725
  •   2
Отговори
# 720
Благодаря ви много момичета, по спокойна съм вече. Взимам си бележка за нещата Simple Smile
Нашата госпожица спи по три пъти през деня …, напоследък преминава на 2 пъти. Направо не знам как ще мине на 1 път. Но времето ще покаже, ще дойде и този момент. Иначе вечер заспива към 20ч. И става към 6:30/7ч. Дремките всеки път са и различни.
Много обича да яде зарядни( но май се разбрахме вече за това) дистанционни и всичко общо взето. Отварянето и затварянето на шкафове е любимо. Имам един шкаф с огледало и много обича да отваря и да играем на ту ту( дзак), сама се накланя и е много сладко. Тук от два дни гледам, че започна да показва с показалеца. Надявам се, че всичко ще е наред.

# 721
Крис, всичко ще е наред. Много забавна игра сте си измислили.
Ох, аз не знам как стана при нас само 1 спане. От раз, може и да е фалшиво. Но тя спи до късно сутринта, сега отивам да я будя, че след 9 ми идва много да спи. Сякаш си взима предварително тази допълнителна дрямка, която няма през деня.
Освен да я будя рано сутринта, за да върна сутрешната дрямка. Четох, че след 16.00 ч. не е добре да спят, защото после заспиват късно. Навсякъде различно се казва, и майките им се разминават теориите.

# 722
Кактус, ние сме редовни на жестомимиката вече, много съм доволна. Жената, която води има 3 деца, 2 от които са ходили на жестомимика и каза, че не е имало забавяне, даже по-бързо са почнали. И аз бях малко скептична в началото и тръгнахме заради социализацията, но много ми харесва. А и ако не ти допада идеята, може после да не показваш във вас жестовете на бебчето. Няколко песни показваме жестове, после танцуваме с бебетата и после си говорим по женски.

За тунелите и катерушките мислих да не взимам, че нямам място, ама пък ако ги пъхна в кошарата за игра може и да стане.

# 723
Момичета, ако имате хубави площадки с катерушки наблизо и там можете да тренирате с малките. Триъгълника не е задължителен, нито тунела. Ако има хубави площадки може да ходите по 1-2 пъти седмично и пак трябва да е достатъчно.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 10:56 от Пълнолуние

# 724
Мики, много ти благодаря 😍 Това звучи толкова сладко как маха на баща си 💖💕💞
Таткото на Дарко като го слага да спи вечер е винаги с рев, обаче го приспива бързо, не знам как успява. Докато не се разреве не заспива 😃 Понякога заспива много бързо, ако го гушнем и после го преместим, но друг път съм се мъчила с часове 🥲 Няма строг режим на дремките, спи когато му се иска 😃 По принцип има сутрешна и следобедна дрямка, но всеки път по различно време. Малкият сутрин обича да закача баща си и всеки път е борба да не му давам, когато баща му е от нощна. Иначе си го оставям да му се катери отгоре, да му дърпа ушите, прави му боц докато не го събуди 🤣
Луничке, много ти благодаря за информацията 🥰 Ще взема триъгълника и ще го сложа в кошарата за игра, ще е само в мое присъствие обаче. Ще имам предвид и за тунела.
Сандеч, благодаря ти за отзива, може някой път да отидем заедно ☺️ Имам приятелка медицинска сестра, която е ходила няколко пъти заради социализацията, но и тя каза, че при някои деца може да има забавяне с проговарянето, ако се прекалява с жестовете, но от няколко песнички няма проблем.☺️🫶💖
Луничке, ние нямаме около нас за съжаление. Приемам предложения за Бургас, ако някой знае къде има подходящи ☺️

# 725
Аз се регистрирах, но хич не са ми удобни часовете и локациите на Кинди ру, а много ми се иска. На ясла го пускам щом навърши 1г. по финансови причини. Вероятно частна, защото в държавна едва ли ще го приемат преди септември. Нямаме възможност за толкива обемни играчки и затова скалъпвам с подръчни средства. За тунел слагам два стола в редичка и покривам с одеало. За кареренето ще е на площадката пред блока. Чакам с нетърпение да се стопли времето.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 13:57 от Puppiii

Общи условия

Активация на акаунт