Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 92 854
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Glasgow
Да, но за нея е нормално😅а тази за Катрин се споделя като силна статия, когато хора с британски адреси пишат "Лиз, от Монтесито ли ти платиха за този материал" и "Лиз, остави я на мира, you loonie".
И точно тя има материал отпреди време за русата коса и че трябва да я подстриже
За пореден път се убеждавам, че различно четем информации.

# 1 576
Зара какви хубави крака има😍 тези дни мина снимка с нея, с рокля с леопардов принт, което много рядко ми харесва на някого, но беше отгоре с кафяво палто и някак си много добре стоеше.

# 1 577
  • Glasgow
Да, от това събитие сигурно е било, като че ли беше с майка си. Много ми харесва

# 1 578
Последната ПР акция на Съсекс по повод Деня на благодарността е посрещната много негативно. Най- вече заради своята показност, хората виждат не благотворителност, а кратка фотосесоя за соц.медии. Коментарите на американците са, че ако действително са раздавали храна Меган е следвало да бъде с ръкавици и мрежа на косата, както и Лили, защото такива са санитарните изисквания. Някои коментират и манипулиране на снимковия материал, в частност на децата, виждали се 7 пръста. Като цяло 1 положителен коментар на всеки 100.

# 1 579
Много елегантна дама е Зара! Има прекрасен усет за стил и мода. Палтото е много хубаво, роклята също, успяла е да ги съчетае много добре. Снощната рокличка е много сладка и закачлива. И онзи ден изглеждаше много хубава. Изобщо в последните две години е без грешка.

Зара и Майк Тиндал присъстват на наградите за красота 2025 в Honourable Artillery Company на 24 ноември 2025 г. в Лондон.

# 1 580
Летисия изненадващо снощи е била с висок ток. Ще е хубаво за визиите ѝ, ако може да ги носи по-често подобни обувки на дебел ток.

# 1 581
  • София
Последната ПР акция на Съсекс по повод Деня на благодарността е посрещната много негативно. Най- вече заради своята показност, хората виждат не благотворителност, а кратка фотосесоя за соц.медии. Коментарите на американците са, че ако действително са раздавали храна Меган е следвало да бъде с ръкавици и мрежа на косата, както и Лили, защото такива са санитарните изисквания. Някои коментират и манипулиране на снимковия материал, в частност на децата, виждали се 7 пръста. Като цяло 1 положителен коментар на всеки 100.

Има хиляди снимки на известни хора (сигурно и неизвестни) с пуснати коси, при раздаването на храна - явно няма такова изискване.
А колкото до ръкавиците - ми много ясно се виждат. Както и сплетената коса на Лили

Иначе за коментарите - зависи какви акаунти следиш.
Същото може да се каже за всеки.

ПП Ето и снимка без ръкавици, но не виждам и да пипат храна.

# 1 582
Летисия изненадващо снощи е била с висок ток. Ще е хубаво за визиите ѝ, ако може да ги носи по-често подобни обувки на дебел ток.

Има дрехи и обувки,които състаряват хората. Обувките с дебел ток са такива. Принцеса Катрин с обувки с дебел кок ще изглежда с една идея по-стара. Гигантските копчета на балтони и подобни връхни дрехи – също.

# 1 583
Зависи от обувката, Кейт има доста такива, които за мен седят добре. Дори миналата седмица беше с такива.
https://katemiddletonstyle.org/item_type/block-heel/

Коледната красота в Уиндзор.

# 1 584
  • В полите на Пирин планина
Как ли пък не дебелите токове да състаряват хората... Зависи от цялостния вид на обувките, а не точно от тока.

# 1 585
  • София
И аз не съм съгласна за състаряването и дебелната на тока.
Показаните обувки на Летисия изобщо не ми навяват мисалта ,че е по-стара.
Според мен е избрала такъв модел,защото както е видно имат и платформа, което визуално издължава силуета.
В същото време е удобно за ходене, защото  извивката е значително по-малка. При проблема на Летисия това е много удачен вариант. А и обувките почти не се забелязват под роклята

# 1 586
  • София
Максима днес е чудесна, последен ден от посещението

# 1 587
На последната снимка се взирах,  заплюли са си авторството ,но попада на носа и, все едно има халка. Че  е естравагантна, че с усмивка обира негативи на  взискателни модни  изисквачи, но чак пък ...и видях, че от снимката ,не се разочаровах.

# 1 588
Принцесата на Уелс, патрон на  Anna Freud, пристига на посещение в благотворителната организация за психично здраве на децата в Северен Лондон, за да обсъди жизненоважната роля на взаимоотношенията и връзката за оформянето на бъдещите житейски резултати на бебета, деца и млади хора. Кралският фондационен център за ранно детство стартира нов проект с Анна Фройд за подобряване на уменията на здравните посетители в подкрепа на ранното социално и емоционално развитие.

# 1 589
Ооо, тази рокля от кога чакам да я повтори, единствено при посещението в Бостън я носи. 🥰

Общи условия

Активация на акаунт