Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 92 845
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Glasgow
Деф, остави ни да се порадваме, де

# 1 636
  • София
Жокерче, пускай снимка от "кралски" обекти, ако имаш Simple Smile

Защо да няма право?
Като гледам и под псевдоним го прави?

# 1 637
  • Glasgow
Този псевдоним Карик е шотландска титла, сега мисля че е на Уилям, а на Хари е граф Дъмбартън
Аз бях в Балморал няколко месеца след като кралицата почина и подготвяха за Коронацията, замъка и събития в градчето наблизо, Балатър се казва. Можехме да влизаме само наоколо, но в самия замък не можеше. Но ми направи впечатление, че навсякъде по оградите имаше свежи цветя с картички за кралицата "Лизи, обичам те, спи спокойно" и т.н, дето си личи, че са почерци на възрастни хора, много мило ми стана.
Това е детайл от Йоркминстър в Йорк, бях миналата седмица, предния път бях ходила преди да почине кралицата и нямаше този детайл, сега Чарлз е добавил

# 1 638
  • Някъде там
Скрит текст:
Максима днес е чудесна, последен ден от посещението

Вчера съм я пропуснала Максима. Мого готина с 20 годишен тоалет който сега й стои по-добре според мен.

Вики ми харесва цветово, но и е голям костюма, на Мери стоеше по добре за мен.
Много харесвам тази рокля на Летисия от вчерашния прием даден от немците. Не видях да е слагана.

Стефани от последните й ангажименти, някои и заедно с Гийом.

Скрит текст:

Разкошна Шарлийн днес

Жокерче освен Маргрете и Чарлс и Соня Норвежка също е художник и се занимава с изкуство.
А Джоузефин следва стъпките на баба си и вече е участвала в няколко постановки в Тиволи, както и във филм по националната им телевизия за новогодишната програма миналата година.

# 1 639
Много хубави снимки, харесва й да е сред деца.

# 1 640
  • Glasgow
Може да съм объркала времената във въпроса ми:))) Каза кралица Виктория и мъжа ѝ, кралица Шарлот София, принцеса Евгения Шведска
Много ми харесва тук.Heart

Много харесвам тази рокля на Летисия от вчерашния прием даден от немците. Не видях да е слагана.

# 1 641
  • София
На мен Шарлийн не ми харесва как е облечена, премяната е като на някое от джуджета на Дядо Коледа 🙃
Тя самата изглежда чудесно напоследък, обаче.

# 1 642
  • Някъде там
На мен Шарлийн не ми харесва как е облечена, премяната е като на някое от джуджета на Дядо Коледа 🙃
Тя самата изглежда чудесно напоследък, обаче.
На мен ми хареса съчетанието с денима.

И на Фредерик от днешния ангажимент в гимназия Грибсков харесах съчетанието макар да не си падам по това бежово.
Но така го харесвам повече, отколкото с костюми.

А униформата от сряда също ми допада.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 00:09 от Moderator3

# 1 643
Фреди е с много приятно цветово съчетание и материите много подхождат на цветовете.

Всъщност цвета на палтото на Шарлийн е разкошен, но и при нея якичката ми е в повече.

Daviz, дай някои други шапки на Максито Simple Smile

# 1 644
И аз не харесах якичката на Шарлийн, но ми харесва, че е с деним. На първата снимка изглеждаше като просто с черен панталон.

# 1 645
Това е детайл от Йоркминстър в Йорк, бях миналата седмица, предния път бях ходила преди да почине кралицата и нямаше този детайл, сега Чарлз е добавил

Не я е добавил Чарлз, била е предвидена бъде част от честванията на нейния платинен юбилей.
Скулптурата с височина 2 метра е проектирана да отбележи платинения юбилей на покойната кралица и е завършена през август, месец преди смъртта ѝ.
На краля е бил подарен макет на статуята след служба в катедралата.
Тя изобразява кралицата, облечена в жартиерни одежди и държаща държавната диадема на Джордж IV, и държаща кълбо и скиптър, символи на власт. Тя е трябвало да бъде част от честванията на нейния платинен юбилей, но сега отбелязва паметта ѝ.

# 1 646
  • Glasgow
Гидът така каза, може да не съм разбрала правилно. Пише ли защо е в различен цвят?

# 1 647
  • Някъде там
Фреди е с много приятно цветово съчетание и материите много подхождат на цветовете.

Всъщност цвета на палтото на Шарлийн е разкошен, но и при нея якичката ми е в повече.

Daviz, дай някои други шапки на Максито Simple Smile
Ули това било рокля на Шарлийн, но тя го носи като пуловер и добре прави.

Рокля за някоя тинейджърка която не се притеснява от показване на бельо, явно.
 Joy

Държиш да те заболи корем от смях ли ?
Да започмем с Вики с подобна в по- малко смешен вариант. Слагам и други, че не е честно само на Максима да се смеем.
Скрит текст:

Кая Йорданска.

Калина

Росарио

# 1 648
  • Glasgow
Нашата Калина хубавка е била. Трябваше да сложиш сестрите Йорки на сватбата на Кейт и Уилям, те и на Кейт сестрата отвлякоха вниманието от сватбата Simple Smile))

Тази ми хареса, извинявам се, много е шармантна
Скрит текст:

ред. Йорките са епик, особено Беа
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 22:17 от Jokerr

# 1 649
На Каролина и блузата е шеметна. 3D направо 😂

Общи условия

Активация на акаунт