Отговори
# 315
Assinka - здравей, поздрави на босоногото и на майка ти - тя е наясно с хомеопатията Wink
Изида - успех!
Дръж ме в течение.. сега прочетох какво си написала.. ама и ти си за убиване, да знаеш. Велико нещо са авторитетите явно!

На всички мами пожелавам от сърце - независимо как, за всеки влак си има пътници - да решат проблема с астмата. Изобщо не е трудно всъщност - просто нон стоп трябва да показвате на децата си, че ги обичате, че ги обичате повече от всичко на света. Успех!  bouquet

# 316
Какво да ви кажа, хора... Наскоро един татко ми разказа, че спрели Фликсотида, защото на момиченцето им се появило окосмяване по гърба... Сега са само на Сингюлер.
Моята Карина от вчера е със сополки, дращи я гърлото и аз съм в див ужас, че хремата отново ще премине в пристъп. Изкара 1 седмица здрава. Ако нещо предодврати пристъп, то ще е Сингюлер. Защото до сега Фликсо не успяваше когато тръгне хремата.
 bf ,
бебетата са страхотни!  bouquet Ама кой кой е?
Прави ми впечатление, че започнах работа през април, а тя започна да страда през май... Много чувствително това дете...

# 317
Ще ти събера каквото изкопах за астмата като материали и ще ти го пратя или ще ти го донеса като се видим.. Колкото за "чувствителността", говорили сме.. newsm78

Отляво е каката (на Мима), отдясно е Мишето на Таня..

# 318
От месец сме на Сингулар, доволна съм.  Много ме интересува мамите от Бургас как се справят с астмата на алергична основа, при такива "Специалисти" в нашия град като д-рЦонева.

# 319
Здравей Мима  просто не ходим при нея    ходим    в София на прегледи  в Александровска ние сме при др.Филчев.Който и да  изберете  всичките са добри   а  лечението е едно и също при астма.  bouquet

# 320
Не съм съгласна, че всички са добри. Но д-р Филчев е наистина такъв.

# 321
Момичета, имам една кутийка излишен сингюлер (остана ни). По 4 мг. е за малки дечица.
Ако на някого му трябва обадете се.

# 322
Мили мами, може ли някой да ми каже колко струва прегледа и изследванията при д-р Мустаков? Чувала съм от мои познати, че бил много добър. Как минава прегледа? За първи път ще ходим, а искам да получа отговор веднага, от какво е алергично детето ми. Кожен  или кръвен тест се прави, как се преценява? Ако имам информация предварително ще съм по-спокойна и ще знам какво да питам. Сега се сблъсках с проблема астма, ей така поставена диагноза, без никакви изследвания. Тук разбрах, че съм просто поредната мама с този проблем. Опитвам се спокойно да приема факта. Не съм изненадана, защото дъщеря ми има хранитилна алергия, но все си мисля, че до астма не сме стигнали. Но може и така да е.

# 323
Здравей Мима  най точен е кръвния тест най добрата лаборатория  е Геника  мисля  че  така се казваше  най точни са  им тестовете.Ние правихме  в  Бургас илзезе ни около  90 лв   кръвен тест  но    абсолютно     нищо  не  бяха обозначили  никакви референтни ст-ти  .Теста  включва  хранителна алергия от  белтък фъстъци  млечни  продукти риба,От     полен  3-4  вида   дървета,и   от   животни.Ние  ще го правим  за сьжаление  в  Геника на есен.Друго  носете си снимките   ако имате такива на белия дроб  и  вьобще всякаки изследвания това мисля   че  ще   ви трябва.. Hug  bouquet

# 324
Много благодарял В Бургас сме правили тест за ИГЕ-тела  в кръвта в лабораторията на д-р Тошкина на ул. "Лермонтов", но с този тист не може да стане ясно точно към какво е алергична. На мляко, детски храни и яйце е положителен, но дали само краве ... затова искам по-точни изследвания. Къде се намира тази лаборатория "Геника" и кой те насочи натам?

# 325
И нашите изследвания  това показаха алергия към храна  но към коя...не се знае но  това   го разбрахме чак след като  видяхме  готовите резултати.Иначе   др Филчев каза там да правим изследванията  и тк   септември сме на преглед  ще пуснем  пак.Много сме  страхливи    и   много  плаче докато му взимат кръв Sad.Линк към лабораторията http://genicalab.com/

# 326
При Мустаков преди година ни излязоха около 109 лева изследванията.

# 327
Какви бяха тези изследвания-кожен или кръвен тест? За кръвния тест, трябва ли детето да не се е хранило преди да му вземат кръв? След като направихте тези изследвания, какво лечение ви предписаха? Подобри ли се състоянието на детенцето ти? Моето дете е на 5 години вече и се надявам да бъде установен конкретен алерген, за да го избягваме, защото не мога повече да я слушам как се дави в кашлица и да проверявам дали диша!

# 328
Ние сме на Фликсотид и Сунгулар като  ги  приема не прави  астматични пристъпи..и сме добре  .Изследването   кръвен тест от  вената се взима  кръв   няма значение  дали  е яло детето.Когато приема кортикостероиди    всичко е наред и  детето е здраво   но спрем ли ги   си   вьзврьщаме старата  форма.bouquet 

# 329
От един месец кашля, направо се дави , повдига й се, понякога и храна връща има и сополи. Преди четири ден авдигна температура, та прибавихме и нашия Аугументин... Идилия. Затова чакам изследването, като се надявам на ..  незнам  какво - да не се разболява, ама като не вярвам в това, как ще стане, незнам. Ще опитам и с хомеопатия, но първо трябва кадърен лекар да ни види....

Общи условия

Активация на акаунт