Звездни Компромати - Ноември'25

• 121 041
  • 1 520
  •   55
Отговори
# 1 485
  • Glasgow
Тя наистина беше много красива, в какво ли се е почувствала несигурна да се докара така. Съвършен овал, нос, устни...

# 1 486
  • София
Lana, ако ползвам сленг от други теми "Всеки поддържа тази, с която се асоциира "😈😈😈
🤣
😂😂😂 Proud Brookie.

Много скромно сувенирче са й дали на Брук от списанието  ,що така?
Да бие жената толкова часа полет ..
Пипи е взела интервю, ще го излъчат в следващото предаване. В малък откъс стана ясно че и багажът ѝ не е пристигнал.

# 1 487
На последните снимки Тейлър ми заприлича на Виктория Петрова.

# 1 488
Много, много харесвах Джоана Джонсън, е, и сега е красива жена. Брук ми е просто симпатична. Рон Мос също беше готин тогава, но най - много харесвах актьорите, които играеха неговите братя, често ги сменяха.

# 1 489
Аз тогава си мислех как може някой да е толкова съвършен,особено нослето - за Тейлър.Сега си мисля,че сигурно е една от първите с корекции,просто при нас по онова време изобщо не сме подозирали за такива неща.На сегашните снимки се вижда ,че е продължила с корекциите и вече е бетонирана и не прилича на себе си.

# 1 490
Обаче дъщерята на Катрин Кели Ланг, която също е споделила кадри от награждаването на майка си, е с джуки а ла наша Мара Тюдорска.

Скрит текст:

# 1 491
  • София
Дано е харесала салатата
Скрит текст:

Аз тогава си мислех как може някой да е толкова съвършен,особено нослето - за Тейлър.Сега си мисля,че сигурно е една от първите с корекции,просто при нас по онова време изобщо не сме подозирали за такива неща.На сегашните снимки се вижда ,че е продължила с корекциите и вече е бетонирана и не прилича на себе си.
Коригиран е, но не много
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 17:38 от Lana

# 1 492
И аз бях фенка на Брук. А бях и на събитието на Glamour и нямах представа, че тя ще се появи. Не мога да опиша вълнението, когато осъзнах, че наистина тя седи пред нас. Имаше страхотна силна реч, но тя излъчваше  скромност. Определено е момент, който ще запомня..

# 1 493
Ама тя чушките със семената ли ги яде?! Селянка! Laughing

# 1 494
  • София
И аз бях фенка на Брук. А бях и на събитието на Glamour и нямах представа, че тя ще се появи. Не мога да опиша вълнението, когато осъзнах, че наистина тя седи пред нас. Имаше страхотна силна реч, но тя излъчваше  скромност. Определено е момент, който ще запомня..
Ехааа, аз знаех, че ще е, защото я следя и се чудех как може да се отиде на събитието.
Завидях и на теб 🙂

# 1 495
Lana, беше само с покани, аз присъствах по служебна линия. Simple Smile Наистина появата ѝ предизвика сериозно вълнение сред публиката, доста хора не знаехме😀

# 1 496
Карълайн изглежда чудесно, може би още малко грим, че така е малко измита. Иначе ми харесва много.

Топ беше Джоана Джонсън,но Брук сега изглежда много  по-добре  сравнение с нея

Аз пък харесвам Карълайн. Както и мисля, че актрисата сега изглежда по-добре от КК Ланг. Навремето Брук ми изглеждаше като изскочила от нищото златотърсачка.

# 1 497
Катрин Зита-Джоунс
Млада жена е, защо са им тези операции като стават по-зле?
Скрит текст:

# 1 498
Катрин Зита Джоунс ако имаше операции нямаше да изглежда така ,остарява си нормално жената ...все претенции имате 😅

# 1 499
Да, само от гравитацията е. На Деми Мур скулите също.

Общи условия

Активация на акаунт