Звездни Компромати - Ноември'25

• 120 975
  • 1 520
  •   68
Отговори
# 1 500
  • Велико Търново
Катрин на тази снимка ми е съща Юлиана Дончева.

# 1 501
Хич не остарява добре.

# 1 502
Във века на изкуствения интелект, и човеците станаха изкуствени. Толкова изкуствени лица и тела виждаме, както едно време жените тръгнаха по обезкосмяването, така вече, тръгнахме  по изкуствените носове, гърди, мигли, вежди, усти, скули, коси, задни части и т.н
Скоро време, всичко ще е изкуствено. Най - се плаша от изкуствената храна.

# 1 503
  • Down south
Катрин Зита Джоунс ако имаше операции нямаше да изглежда така ,остарява си нормално жената ...все претенции имате 😅
Ти сериозно ли Stuck Out Tongue Winking Eye
Има и то от много време.
За жалост тя е една от красавиците, при които пластиките не правят услуга.

# 1 504
Аз си спомням, че като излезе филмът Терминалът, не можах да я позная. Не знам какво си беше правила, ама не приличаше на себе си

# 1 505
Ако има операции Катрин Зита-Джоунс, значи е попаднала на некадърен лекар. На мен ми изглежда да няма нищо драстично. Сигурно си е бола нещо по лицето в годините назад, но операции... Видът ѝ е на жена на 56, която не се е грижила особено за лицето си.

# 1 506
Точно ! Има си там ботокси ,филъри ,това не е пластична операция ...  ,ако имаше фейслифт нямаше да и висне контура така на 56 години ....че тя  съседката на тая възраст ходи на фейслифт на тия години  и поне 15 години върна назад .Тука не виждам такова нещо или ако има е супер неуспешно

Едит:Терминалът излезе 2004 година -жената е била  трийсет и няколко ...просто си е била млада.....

# 1 507
Тя има(ще) психическо заболяване. Може би има периоди, в които не ѝ пука за грижите за лицето, дават отражение и душевните кризи върху външния вид.

# 1 508

Типичната опъната уста, получавало се от фейслифт.

# 1 509
Представих си съседката, върнала назад 15 години с фейс лифт Simple Smile Как пък една такава жена не познавам. На всички им личат интервенциите и нито една не ми се вижда подмладена. Според мен жените го правят за самите себе си, за някакъв вътрешен комфорт, което е хубаво. Ама да се подмладят не се получава. Кристи Бринкли и няколко като нея са по-скоро изключение.
При повече интвервнции повече личи, ако са леки и малко, си е доста по-добре.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:42 от Bеа_2022

# 1 510

Типичната опъната уста, получавало се от фейслифт.
Това симтом като пъпките при шарката ли е
или как  ?!? 🤣😂🤣
Жената има пари да отиде при най-добрите хирурзи за vertical restore фейслифт -там работят със всички равнини ,мускули ,кожа ...всичко повдигат ...не вярвам да се не преборят с "типичната опъната уста"😆

# 1 511
  • Glasgow
На Крис Дженър ако не е филтри изглежда сякаш е върнала 20г, друг не се сещам със сполучлив. На живо съм виждала явно пресен от тези дето имат белег около ушите😫😫😫 ужасна гледка, още ли така ги правят?
Брук правила ли си е нещо, изглежда много добре за 60+
Аз ще остарея като Сали Спектра, ама каквото такова🤷🏻‍♀️

# 1 512

Природата от пари не разбира.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 22:29 от Kawsay

# 1 513
Симона Загорова станала на 28. Обаче в посланието благодари  на дъщеря си, на половинката, за майка и нищо. Да не би и новата половинка да е, като старата, тоест Гло да не е очарована?

“Ето това е моето ВСИЧКО! ❤
Благодаря на моята дъщеря, човекът до мен, семейството и приятелите ми за всеки  споделен миг заедно!
Благодарна съм на Бог, че ми даде талант да създавам и да бъда едно цяло с музиката! Тя винаги е била моят път към щастието и свободата! Благодарна съм на всеки един човек, който подкрепя моето творчество и това което съм! Песента “ВСИЧКО” е парченце от моята душа! Благодаря, че я оценявате толкова високо!”

# 1 514
Коя е щастливката, знаем ли?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт