Звездни Компромати - Ноември'25

• 125 165
  • 1 555
  •   65
Отговори
# 1 530
Това бил хирургът на Крис Дженър, д-р Стивън Ливайн, процедурата е към $100к.
Скрит текст:
Като виждам какви магии прави по клиентките си, самият той сигурно е на 80, но се е подмладил до това:))

# 1 531
Това бил хирургът на Крис Дженър, д-р Стивън Ливайн, процедурата е към $100к.
Скрит текст:
Като виждам какви магии прави по клиентките си, самият той сигурно е на 80, но се е подмладил до това:))

Определено си е правил нещо и на себе си. На по-стара снимка, където е по-млад, с едни торбички под очите, бръчки, на снимката с по-побелялатс коса е загладен.

# 1 532
Азис в COOLt  при Петя Дикова  - "Жените с корекции са много по-вкусни за българския мъж"

https://www.facebook.com/reel/2614561315576305

Като го знам с какви мъже общува Азис нормално да си харесват секс кукли. За тези хора красотата не е от значение, а цената за самите интервенции. Познавам хора, които с години са споделяли негативни и шеговшити мнения за жените с корекции, но като се замогнаха веднага си тунинговаха техните и откриха bdsm културата на по 40+ години. Ако по някаква причина жената не иска корекции, бива заменена веднага.

Малко хора биха устояли и останали на по-високо, ако са кадърни и читави.

# 1 533
Определено Катрин Зита Джоунс няма лифтинг. Тя дори и една блефаропластика не е правила. Състоянието на долнич й клепач е плачевно и това се получава от злоупотреба с ботокс години наред. Блокира се пачия крак, но зоната точно под окото за да компенсира силно се набръчква. При 30 годишни жени стои чудесно, но при над 50-55 + вече това се получава. Вижда се и злоупотреба с филъри в скули и средна част. Като цяло наистина изглежда доста състарена и според мен щеше да изглежда много по-добре, ако не се беше наблъскала така с филъри. Това изкуствено повдигане на скулите също допълнително издърпва настрани устните тип джокер. И при нашата Нели Рангелова се вижда този ефект, а доколкото знам тя не е правила лифтинг. Елвира Георгиева има и изглежда феноменално.  Simple Smile

# 1 534
Роби Уилямс от 16- годишен е под светлините на прожекторите, а британските медии винаги са били безпощадни към теглото му. Дори беше написал такава песен, No One Likes A Fat Pop Star. Така че го разбирам защо е посегнал към модерното лекарство.
Наистина се мята в доста крайни настроения. Навремето се изненадах, че се кротна и се задоми. Жена му му повлия много положително, а и той се премести в Америка, където живее по-спокойно. Дано е измислица на пресата това с очите.
"Певецът и бивш член на Take That, Роби Уилямс, разкри, че зрението му се влошава и смята, че причината са инжекциите за отслабване, които използва от няколко години, съобщава „Индепендънт“. Уилямс обяснява, че вече не може да разпознава конкретни лица на своите концерти и дори футболистите на мач за него са като „петна върху зелен терен“.

Роби Уилямс разкри през 2023 г., че използването на инжекциите е било медицинска необходимост, свързана с депресия и „тип 2 самоненавист“, както той описва отношението си към собственото си тяло. Той разказва, че психическото му състояние се влошава, когато е с наднормено тегло, и че неговият вътрешен критик е „катастрофичен за психиката му“."

Той се мята от едно катастрофално състояние в друго.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 12:18 от Дидичка

# 1 535
Съвсем петъчен, но в неделя Grinning Лиам Хем. за списание Esquire.Чувствал се добре да не е в светлината на прожекторите и май е станал водещ в Netflix. Повече го харесвам от Крис, не знам що. Може би онзи малко ми звездее.
Скрит текст:
, ,,

# 1 536
"Певецът и бивш член на Take That, Роби Уилямс, разкри, че зрението му се влошава и смята, че причината са инжекциите за отслабване, които използва от няколко години, съобщава „Индепендънт“. Уилямс обяснява, че вече не може да разпознава конкретни лица на своите концерти и дори футболистите на мач за него са като „петна върху зелен терен“.

А дали пък не е от годинките, тамън му е време за подобно влошаване на зрението? Наблюдавам същото при мен, без да съм ползвала инжекциите за отслабване. Определено преди 2 години виждах много по-добре.

# 1 537
Оземпик има този страничен ефект плюс много други.

"Лекарството на Novo Nordisk за борба с диабет тип 2 "Ozempic" (Оземпик), познато още като семаглутид, е възможно да причинявя рядко очно заболяване, предава "Ройтерс". Популярното лекарство за лечение на диабет значително увеличава риска от развиване на неартериална предна исхемична оптична невропатия при пациенти с диабет тип 2."

# 1 538
  • Варна
И аз си помислих,че би било напълно в реда на нещата да е от годините.

# 1 539
Някакви интервенции по лицето си е правил и Стефан Димитров, който май е към 80 годишен. Има нещо правено, но не е точно лифтинг, защото долната част на лицето си е увиснала.
Скрит текст:

# 1 540
  • Glasgow
Преди ми харесва повече 👌🏻
Което ми напомни, че отдавна не сме виждали Вуйчо 🙄

# 1 541
50 е новото 30, а 80 новото 50?

# 1 542
  • Пловдив
Възможно ли е при Стефан Димитров да е само напълняване или подпухване?
Нито е известен с красота и суетност, нито е жена.

# 1 543
Като да е напълнял ми изглежда. Не вярвам такъв човек да е толкова суетен, че да си прави процедури.

# 1 544

Общи условия

Активация на акаунт