Звездни Компромати - Ноември'25

• 134 629
  • 1 644
  •   64
Отговори
# 1 620
Супер е Шарлопова. Преоткри себе си.

# 1 621
Не мисля, че се е преоткрила, а просто сега има парите и свободата и даже да изплиска легена.

# 1 622
Хайли Бийбър успя да наложи като тренд мазната кожа и рядката зализана мазна коса.. че го нарекоха това и "clean girl aesthetic".
Кожата с изкуствен блясък и хайлайтъри си изглежда мазно на всяко лице. Аз не знам естествено на някого лицето да е толкова опънато и чисто, че да "блести", за да се налага това като някакъв стандарт за красота...

# 1 623
Кейт Хъдсън е ужассс.. а иначе е красива жена, поне според моя вкус. И по-назад имаше някакви снимки с един бежов пуловер и грозен панталон.. уж ежедневна визия, а можеше толкова по-хубаво да изглежда дори с дънки. Не е и до стилиста, защото тя явно се харесва.
На Сидни тази прическа не й отива тип Мерилин Монро.. в Инстата я гледах ами там е добре всекидневната й прическа.
Много ми харесаха Кристен Стюард и Дакота, много нежни рокли, а Кристен не изглежда некъпана 😂

# 1 624
Кейт Хъдсън видимо състарена ми се видя на последните снимки, чак проверих кой набор е..., много лош грим!
Роклята, че е перде, перде е, но дет' се вика - последна грижа!

Сидни Суини ми е ужасна на мен, този празен поглед на шаран, само като го видя и ми призлява! Прави ми впечатление, че обира доста негативни коментари в социалките, недолюбват я феновете.

# 1 625
+1 за Суини. Никога няма да разбера прехласванията по нея.

# 1 626
  • София
Рене Зелуегър
Скрит текст:
Джейда Пинкет Смит
Скрит текст:
Джеймс Макавой
Скрит текст:

Пиърс Броснан за списание GQ...много е готин.
Скрит текст:

# 1 627
Спешно отделение - Reunion - 30 години по-късно  , но само частично :
Джулиана Мъргулис, Дж.Клуни, Антъни Едуардс и Ноа Уайли.
Скрит текст:

# 1 628
Еха… Мерлин Менсън с концерт в Пловдив през 2026.

# 1 629
  • София
Джейда Пинкет и тя ли е опънала бръчките? Някак променена ми изглежда.

Ех “Спешно отделение” и доктор Рос 💕
Много го харесвах този сериал на времето. Добре изглеждат актьорите.

# 1 630
Джейда Пинкет и тя ли е опънала бръчките? Някак променена ми изглежда.
Разхубавила се е, да.

Сидни Суини и Били Ейлиш гледат еднакво кравешки.
Рене след като си прави нещо по лицето и не приличаше на себе си, си стана пак същата и все едно нищо не си е правила. Тя още ли е с онзи Ант какъв беше там, дето го отмъкна от дизайнерката Кристина?
Менсън има само една песен, която обожавам и оригиналът не е негов
Tainted Love 💕

# 1 631
Мерилин Менсън и Годсмак Simple Smile
Радвам се много, че подобен фестивал се случва вече толкова години в Пловдив. Догодина ще има и друг, с Моби.

Що за въпрос - наистина ли има фенове? Разбираемо, хората харесваме различни стилове и това е съвсем нормално, но подобни коментари "това нещо" са крайно неуместни - ще си спестя други етикети, за да не падам до същото ниво.

# 1 632
Франческо Арка
Скрит текст:
Мария Игнатова
Скрит текст:

# 1 633
И безплатно не бих си причинила дори само 5 минути да търпя крясъците на този фрийк Менсън. Наистина ли има фенове това нещо
Има. Фен съм му.

# 1 634
Азис за Десислава, чували сме колко е несериозна. Тя самата признава,че закъснява и т.н. Дали става въпрос за неговия концерт или за концерта на Деси 30 години..
Скрит текст:
[spoiler/]

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 16:18 от Vanilis

Общи условия

Активация на акаунт