Звездни Компромати - Ноември'25

• 47 881
  • 613
  •   36
Отговори
# 495
Няма лошо да се опитва да не излага мъжа си и да се пооблече малко, но имайки предвид досегашните й опити - трудна работа.

# 496
Мара така се е стегнала с този колан, че направо спрях да дишам за момент. Не е имало по-малък размер панталон ли, че така да се пристяга с този колан. 😆
Скрит текст:

И детската серия ѝ идва широка. Иначе защо ще е къс панталонът, при положение, че е доста халтав в кръста?!

# 497
  • София
Само си представете ако Марчето ни изненада и рязко смени стила- нещо тип класически кройки, изчистен дизайн, висококачествени материи, класически цветове, изтънчено тип Олд мъни. Как бихте я възприели? Grinning

# 498
# 499
  • София
Сидни Суини и гадже - Скутър Браун
Скрит текст:
Тейлър Суифт и Травис Келси
Скрит текст:

# 500
  • Пловдив
Няма лошо да се опитва да не излага мъжа си и да се пооблече малко, но имайки предвид досегашните й опити - трудна работа.
Поне ония пози с голо бедро би трябвало да ги няма тогава.

# 501
  • софия
Нямам конкретно обяснение, но Крисия ми е много неприятна. Дори не е нужно да слушам лигавото ѝ говорене.

# 502
Да беше само бедро.

# 503
  • Пловдив
Аз затова писах "поне". Wink

# 504
  • Glasgow
Ама той не я е взел заради бизнес стила ѝ, може да си я иска полугола

# 505
Само си представете ако Марчето ни изненада и рязко смени стила- нещо тип класически кройки, изчистен дизайн, висококачествени материи, класически цветове, изтънчено тип Олд мъни. Как бихте я възприели? Grinning
Лицето е щета, уви

# 506
Не знам какво му харесват на Никола Цолов, въобще не го намирам за хубав.

# 507
Ама той не я е взел заради бизнес стила ѝ, може да си я иска полугола

Аз това щях да казвам, взимам повод от тоя пост. Мария се харесва на мъжете, защото е секси кекси миньон, хем разголена, но миловидното й лице, което някак запази, я спасява да изглежда супер вулгарна. В псевдо бизнес костюмчета доста й се губят предимствата. Просто женичка, напъхана в костюмче, а мъжете не търсят това у нея.

Това си е моето мнение, Тюдор да му мисли.

# 508
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не знам какво му харесват на Никола Цолов, въобще не го намирам за хубав.
Малко в стил К-поп е, строен, фини кости и черти на лицето, дълга коса, антипод на напомпаните батки, с брада, татуси и дънки - клин.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 14:41 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 509
Да, малко К-поп. Не знам, не е красив за моя вкус.

Мария е харесвана, заради своята освободеност така да го кажа.
И в костюм да е, зърната ще си личат.

Във фолка класна дама откъм стил беше Анелия. Но пък тя е толкова проста, че всичко друго се обезличава. И егоистичната и реакция при инцидента... просто може да е много красива и да не беше пошла и вулгарна в обличаното си, но някак спря да има значение, като си пролича колко кофти характер има.

Общи условия

Активация на акаунт