Звездни Компромати - Ноември'25

• 45 675
  • 577
  •   59
Отговори
# 510
Днес го раздавам комично-лежерно и аз 🙈
Виктория щяла да си сменя името, видите ли…😆
Скрит текст:
Лейди Бекъм значи, щото нали е омъжена за Сър Дейвид🙈
А пък Кендал решила да позира чисто naked на плажа за 30я си рожден ден?! Че това при нея рядкост ли е, голотията на показ?!😆
Скрит текст:

# 511
  • София
Вторият панталон на Мичка много ми харесва. Но на някоя дългокрака газела. На живо на Мичето предполагам е комична гледка, въпреки грозните обувки кокили, на които се е качила.

# 512
Мичка тогава просто не можа да изневери на себе си и заголи бедър. Каквото и да облече, не може да избяга от същността си.

# 513
Нямам конкретно обяснение, но Крисия ми е много неприятна. Дори не е нужно да слушам лигавото ѝ говорене.
И аз не я харесвам, с червено червило ми прилича на малка пр.....

# 514
Крисия и Цолов са ми  много сладки..
Нормални лапета по на двайсет години ,супер са и съвсем нормални ...имам дъщеря на тези години и мога да преценя.
Коментарите на по-възрастните са много грозни ,но винаги е било така ...

# 515
  • До морето
Само си представете ако Марчето ни изненада и рязко смени стила- нещо тип класически кройки, изчистен дизайн, висококачествени материи, класически цветове, изтънчено тип Олд мъни. Как бихте я възприели? Grinning

Тя вече беше така, когато беше Гущерова. Тогава от Филип Плейн рЕзко мина на Шанел. Носеше копринени ризи, перли, пепитени костюмчета, а косата беше на нисък кок. Мара колкото трансформации е имала, вие толкова пъти не сте се возили на софийското метро.

Предвид средната възраст на пишещите тук, щеше да е притеснително, ако някоя намира Никола Цолов за красив и секси.....🙄

# 516
  • Пловдив
И аз съм срещала преди, че Бекъм е станал сър. Явно е било преждевременно.

# 517
На мен нещо в Крисия също не ми допада, няма как някой да се хареса на всички. Какъв в проблемът в това?

# 518
Никола е много симпатичен и готин млад мъж. Абсолютно никакви аспирации нямам към по-млади мъже.

# 519
  • Пловдив
Нещо леко дръзко към нахално има в израза в старите и снимки, но въпрос на субективно усещане. Не ми е обаче неприятна на тях. Оставам с впечатление, че сега се е джукосала и тя.

# 520
  • Glasgow
Аз понеже не знам нищо за Крисия след детската Евровизия (явно е имала някакви изяви щом чак пък толкова неприятна)- намирам и нея симпатична, типична 20г 🤷🏻‍♀️

# 521
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Кендъл от целия клан за мен има най-хубавото тяло и ми се струва най-нормална, аз я харесвам.
Отразихме ли, че щерката на Бандерас и Мелани Грифит, Стела се е омъжила? Хубава булка е, Дакота не ми харесва в какъв тоалет е като шаферка, но явно такава е била "темата". Не мога да кача снимки, ако някоя съфорумка може, нека качи малко да разнообразим от чалга звездите.

# 522
Предвид средната възраст на пишещите тук, щеше да е притеснително, ако някоя намира Никола Цолов за красив и секси.....🙄

Е, хайде сега, това да намирам някой за красив и секси, не означава, че задължително искам да го вкарам в леглото си, или в еротичните си фантазии Hands Hand
Има си обективни показатели за красота и сексапил, и на черното не може да се каже бяло. Никола Цолов е атрактивен млад мъж, и не виждам никакъв смисъл това да се оспорва или премълчава.

Крисия беше сладко момиченце, но начина, по който е възпитана и се разви, не я превърнаха в приятна млада дама. Имам лични впечатления и пълното право да не я харесвам. Не бих я обидила по никакъв начин, но и не мога да я приема за добра партия за добро момче.

В случая с Никола Цолов, мнението ми е, че за сериозните неща, към които се е запътил, му е необходима огромна концентрация и дисциплина, а не гадже и да е по светските страници.

# 523
  • Пловдив
И аз не знаех какво става с Крисия след детската планета, потърсих снимки и коментирах каквото ми подбра търсачката. Може да ме е подвела.

И за Цолов нищо не знам извън това, че е състезател по автомобилен спорт. Твърде секси и страстно някак хубав ми идва, не е мой тип, надявам се да е само заради възрастта. Wink

След Хейзъл дописвам: може и "захаросано" да е по-точна дума от "страстно".

# 524
Хубавец е Никола Цолов

Леко суетен, леко захаросан, но ще се отрака с времето

Общи условия

Активация на акаунт