Звездни Компромати - Ноември'25

• 47 722
  • 613
  •   58
Отговори
# 525
На мен нещо в Крисия също не ми допада, няма как някой да се хареса на всички. Какъв в проблемът в това?
Съжалявам за тези, които смятат че не харесваме Крисия, защото сме възрастни.
Но не се слагам в тази група(възрастна съм, но не задърстена), харесвам доста млади, талантливи деца, на по 20 години, дори и да са по-екстравагантни за широкия вкус.
Въпросното момиче, предизвиква неприятно усещане у мен, за простота, ехидност и за мен се позовава на стари лаври. Да, беше сладко пеещо момиченце, но сега е неприятна, плезеща се млада жена, която е далеч от някакъв талант и вкус изобщо. За външен вид, изобщо не я намирам за хубава, но да кажем че това
Та, да не разбирам Никола Цолов, как я е харесал, но вярвам че бързо ще му мине.

# 526
То надали някой е знаел какво става с нея. Щото може би нищо не имало…
Сега ще ползва да напомпа малко имидж.

# 527
Станахме доста които не я харесваме. Още от дете ми е антипатична

# 528
  • Пловдив
На мен Никола ми е много симпатичен. Точно извън масата на гологлавите и татуирани младежи. Крисия ми е лигава, но хич не ми пречат като двойка. Явно са си допаднали.

# 529
  • Glasgow
И аз не знаех какво става с Крисия след детската планета, потърсих снимки и коментирах каквото ми подбра търсачката. Може да ме е подвела.
на мен ми излиза, че е участвала в 'Като две капки вода' преди 3 години и в този период губи баща си, трябвало е да пее бурлеска на Кристина Агилера, но я сменя с Hurt. Но имам ограничения за гледане заради права RageRageRage

# 530
  • София
Хайде пак императиви 🙃
(Не)харесвайте който искате, но е глупаво да твърдите неща, които просто не са верни.
Не е вярно, че Крисия няма талант. Тя е съвсем приличен вокалист.
Не е и срамно да нямаш музикален слух или грам да не отбираш от музика. Но е глупаво да говориш неистини.

# 531
Не е вярно, че е невероятен талант, защото просто не е. Може да пее, ама с днешната техника и аз мога, па и в хора съм пяла Nerd Видяхме я точно в Капките, че не блесна. Просто Слави каза "невероятен талант", "откритие" и ехото още се носи...

# 532

Въпросното момиче, предизвиква неприятно усещане у мен, за простота, ехидност и за мен се позовава на стари лаври. Да, беше сладко пеещо момиченце, но сега е неприятна, плезеща се млада жена, която е далеч от някакъв талант и вкус изобщо. За външен вид, изобщо не я намирам за хубава, но да кажем че това
Та, да не разбирам Никола Цолов, как я е харесал, но вярвам че бързо ще му мине.
Думи на свекърва 10 000 про

# 533
Никола е много готино момче, с европейско излъчване, далече от балканските дисове. За него си представям да има гаджета, каквито върти наш Гришо. Има време за Никола, ще се поправи Grinning

# 534
Хайде пак императиви 🙃
(Не)харесвайте който искате, но е глупаво да твърдите неща, които просто не са верни.
Не е вярно, че Крисия няма талант. Тя е съвсем приличен вокалист.
Не е и срамно да нямаш музикален слух или грам да не отбираш от музика. Но е глупаво да говориш неистини.
Не приемам форум да определя дали имам или не музикален слух! За мен това момиче няма нито визия на артист, а още по-малко и открояващ талант. Това че можеш да пееш правилно, не те прави талант.
Имаме уши, чуваме.
И за коментара по-нагоре - не съм свекърва, няма и да ставам!
Мога да  отлича едно момче, с интелект и възможности и бъдеще, през разглезена кифла с джуки.
Факт, е че Никола последно тук би влезнал да чете мненията на форумни лелички, относно избора му за гадже, затова и казах, че вярвам че ще се поправи сам.
Има глава на раменете си.

# 535
  • София
Мили Боби Браун за Vogue UK
Скрит текст:
Клеър Дейнс
Скрит текст:
Лео
Скрит текст:
Елизабет Оусън
Скрит текст:
Крейг Дейвид
Скрит текст:

# 536
  • София
....Това че можеш да пееш правилно, не те прави талант....
А какво те прави? Щото репликата ми тръгна от "далеч от някакъв талант".
Какво всъщност твърдиш? Да можеш да пееш талант ли е или далеч от талант е?

# 537
Да можеш да пееш е умение, а да можеш да пееш така, че да накараш хората да искат да пееш, е талант!

# 538
Ма ...какво значи Никола да се поправи?!?
Че ще има други приятелки след Крисия ? Чр те ще са по-сериозни и няма да се плезят? Че ще са талантливи певици? Че няма да си слагат червени червила и няма да прииичат на малки пр.....и? Че ще са сериозни математици или физици?
Нелепо е...Те са на 20 години ,естествено е  че няма да се женят и ще имат още много гаджета за напред....

# 539
Днес сутринта във фитнеса видях Златка Димитрова (ака Черната Златка).
В тяло ми хареса, изобщо не е толкова мускулеста,  колкото бях останала с впечатлението. Дори вдига по-малко от мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт