Звездни Компромати - Ноември'25

• 47 881
  • 613
  •   36
Отговори
# 570
  • София
Последното нещо, което мога да кажа за Никола е, че е грозноват … за мен е много чаровен младеж.

# 571
  • софия
Дойде време да бъде препрана с омекотител свинята Стависки. Тези, които участват в организирането на това "събитие" и не се свенят, не искам да  знам какъв морал имат.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 19:43 от zvаnchе

# 572
Никола Цолов има интересна красота и е чаровен.
Трябва да бойкотират събитието на убиеца Стависки.

# 573
Ако беше лежал поне малко, щеше да е реабилитиран, въпреки същия резултат.

# 574
Такъв ми е днес деня, лежерен🙈💪
И Ким рекламира швейцарски часовници с…голотии😅 Другояче явно не умее🙃
Скрит текст:

# 575
  • Viena
Никола е толкова симпатично младо момче,че наистина незнам къде видяхте грозотата му и тнт.Винаги се изумявам от такива мнения.

# 576
Скоро гледах Никола Цолов в 120 минути при Светослав Иванов, много харизматично момче с красива усмивка..

# 577
Ъъъ, за Крисия може кофти епитети, ама Никола не може да не го харесват всички. Още повече на фона на Гонзовица, Палун и нам кво още сволоч.

# 578
Скоро гледах Никола Цолов в 120 минути при Светослав Иванов, много харизматично момче с красива усмивка..

Много приятно и лъчезарно излъчване, както и зрялост личи от думите му!
Да продължава смело напред към F1!
А относно избора му на приятелка, като гледам и родителите му не са особено възхитени.
https://www.bgdnes.bg/shou/article/21653839

# 579
С каква агресия и досада Албена реагираше към негативната вълна към Ставийски. Много ми стана неприятна.

Иво Сиромахов:

Прочетох, че Максим Стависки идва в България, за да присъства на някакъв турнир, кръстен на негово име.
Това е същият Максим Стависки, който пиян уби човек и остави едно 18-годишно момиче завинаги в инвалидна количка.
Същият Стависки, който не лежа и ден в затвора за убийството, понеже в нашата страна правосъдието винаги е на страната на престъпниците.
Кръстили сте турнир на този човек?
И го каните да присъства?
Възможно ли е такова гнусно падение?
Какво ще обясните на семействата на убитото момче и осакатеното момиче?
Какво ще кажете на майките, които загубиха децата си от пияни и дрогирани шофьори?
Нормални ли сте?

# 580
Абсолютно е прав Сиромахов.
Стависки-Денкова явно си въобразяват, че като се чупираха от България, всичко е забравено. Сега да вземат да поканят и роднините на жертвите на представлението! Тези били много нагли, бе!

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 20:43 от #Frozen#

# 581
  • Пловдив
Дони и Момчил...
Нети дали и него храни зоново Grin
Скрит текст:

Жана Бергендорф ...https://www.facebook.com/share/r/1A3kpM34FC/

# 582
Момчил беше голям красавец, но пък Дони много младее. Така е по-добре, отколкото с гола глава, с която изглеждаше още по-слаб.

# 583
  • софия
Абсолютно е прав Сиромахов.
Стависки-Денкова явно си въобразяват, че като се чупираха от България, всичко е забравено. Сега да вземат да поканят и роднините на жертвите на представлението! Тези били много нагли, бе!
Защо да не са? Нали правиха тук нещо преди и разни си купиха билети, ходиха, пляскаха им.

# 584
  • Glasgow
Аз и тях не разбирам, Максим няма какво да му разбирам, ама Албена...Не е ли по добре и за тяхното собствено спокойствие, и на детето- нали имаха и дете? да стоят настрани поне в България.

Общи условия

Активация на акаунт