Звездни Компромати - Ноември'25

• 46 721
  • 592
  •   90
Отговори
# 555
Сидни Суини и гадже - Скутър Браун
Скрит текст:
Тейлър Суифт и Травис Келси
Скрит текст:

Скутър и Тейлър не бяха ли смъртни врагове?

# 556
Никола Цолов е много чаровен и готин младеж. Със естествената си черна коса  беше направо като испански модел. Много готин изглеждаше, не е от напомпаните балкански смешници.
Обаче се сетих как съвсем не отдавна гледах негово интервю беше с майка си и тя говореше загрижено като всяка майка, как е навсякъде с него, пътува с него и го подкрепя. Каза нещо от рода че е последна година частен ученик и после може би ще е по -самостоятелен.
Кога порасна това момче... явно времето лети защото и малката Крисия вече не е малка. От двойката им той ми е по-симпатичен.
Дано да имат и двамата успехи.

# 557
Не може да се отрече, че Крисия беше много талантливо и сладко момиченце. Помня фурора, който предизвика с първото си участие в кастинга на Слави. Очакваше се с този талант да се превърне в звезда. Тъжно е, че не продължи с пеенето и малко след като напусна Шоуто на Слави участваше в някакви частни партита и банкети. Според мен с таланта си можеше да постигне много в музиката.  С това момче Никола са нормални млади и щастливи хора. Че Крисия е момиче на времето си и залитва по гримчета, устни и кифлеене си е отделен въпрос.

# 558
Бачора каза 5 ще роди Наска! Трябва си рейс за тая работа! Тя е свикнала -Смолян Пловдив с Емилията и сака пълен с буркани колко го е минавала.
Майтап.
Не ме дразнят мен има къде по- противни.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 17:38 от JACKLIN*

# 559
Бачорски поне работят, а не като 70-80 процента от коментираните в темата.

# 560
Мен преди ме дразниха Бачорски, сега ги приемам със странностите им, не може всички да са ʼтих луксʼ.

# 561
  • София
Палунката е абсолютна гротеска с тези солетки. Снимката е от клипче в Инстаграм.

# 562
Аз толкова криви солетки не съм виждала.
А и в бедрата има доста провисване.

# 563
Светланините крака - с изхвръкнали коленни стави и еднаква дебелина бедрена кост и пищяли - навяват мисли само за Бухенвалд.

# 564
Леле, тези солети са страшни, буквално!

# 565
Да , ама вървежна,  а анцузите никой не търси.

# 566
Драго чая.. плаши

# 567
  • софия
Драго чая е със страшен фейс на живо. В сравнение с това, на снимките изглежда добре.

# 568
  • София
Драго чая е със страшен фейс на живо. В сравнение с това, на снимките изглежда добре.
Ще си направи лифтинг и готово.

# 569
Драго отслабна много и нормално висна и в лице и кожата по тялото. Друго обаче е важно- доби самочувствие и стана отново злобно и ехидно човече. Като дебел беше се смирил и кротнал

Никола Цолов може да е талант и се радвам на успехите му, но е меко казано грозноват. Това е въпрос на вкус, разбира се. С тия вежди гайтани, малки очи, голям нос и не на последно място прическата....Не е красавец

Общи условия

Активация на акаунт