Звездни Компромати - Ноември'25

• 47 881
  • 613
  •   36
Отговори
# 585
Видях преди няколко дни Дони наживо, адски кльощав е, но неочаквано висок.

# 586
  • софия
Аз и тях не разбирам, Максим няма какво да му разбирам, ама Албена...Не е ли по добре и за тяхното собствено спокойствие, и на детето- нали имаха и дете? да стоят настрани поне в България.
Няма как да разбереш нещо, което не споделяш. Наг-ли. Хора, които са свикнали да не носят последстия от постъпките си. Като са станали олимпийски шампиони и смятат, че моралните принципи не важат за тях.

# 587
  • До морето
Имаше едно отвратително интервю на Албена в Ева преди няколко години.колко тежко й било на нея,  как не можела да се върне в любимата си София,  как била насила разделена от семейството си, тези лоши хора дето ги съдели знаят ли колко й е трудно на нея,  на Максим и най - вече на детето им, дето било невинно и не заслужавало такъв живот, отделено от роднините в България. Мъка страшна. Детето им невинно и не заслужава,  а Мануела сигурно с нещо е заслужила 20 години да е жив труп. Или майката на Петър е заслужила да си погребе детето....
Абе, скрий се там в мишата си дупка и благодари на бога, дявола и цялата ни скапана съдебна система, че не гниеш някъде в някоя килия!

# 588

Никола Цолов може да е талант и се радвам на успехите му, но е меко казано грозноват. Това е въпрос на вкус, разбира се. С тия вежди гайтани, малки очи, голям нос и не на последно място прическата....Не е красавец

И аз съм така, не всеки приема го приема за естетични, вярно е, ама азиатската жилка избива понякога.

# 589
  • Glasgow
На мен Албена по нормална ми се струваше, смирена

# 590
Никога няма да забравя наглата мутра на този убиец, още по време на делата. В погледът му нямаше разкаяние, съжаление, той просто знаеше, че няма да му се случи нищо, когато цака където и колото трябва. С кои очи изобщо се появява в публичното пространство не знам. Има и Бог и карма и ще се отчитаме някога, някъде.
Противен ми е до немай къде… и Албена покрай него.

# 591
Отвратителна гавра е да се кръщава турнир на него и все едно нищо не е било!

# 592
  • Пловдив
Каква азиатска жилка има пък Цолов? Мартин Чой има. Wink

# 593
  • София
В какво се превърна тая жена последните години, на нищо не прилича.Тюлен в морето...

А наглостта на Максим Стависки няма граници. Две погубени деца и почернени семейства и никаква справедливост. И най-нагло да се навираш в очите на хората с някакво шоу. Ами прав е Иво Сиромахов!

# 594
Киро Скалата се въобразява на генетик и биохимик. Доста се посмях с този клоун.
Скрит текст:

# 595
Вай Simple Smile
Баш му пасва лафа че едно време като е нямало фб, само техните са знаели че е тъп

# 596
И аз не мога да разбера защо им е на Ставийски и Албена тази показност и навиране ...Какво очакват ...Реабилитация ?
Забрава ? Признание ?  Очаква ги голяма греда и горчивина...
Никола има екзотична красота тип Киану Риивс ,но спортът му е много мъжки ,тренира с тежести ,като възмъжее още след 4-5 години ще е неустоим ....сега  е бебе 😅

# 597
Някакъв човек колабирал в Овалния кабинет и се мъчат да го оправят. Реакцията на Тръмпи 😁
Скрит текст:

# 598
Ами може би очакват прошка, реабилитация в някакви допустими измерения и завръщане в обществото Стависки.
Не знам дали доживот трябва да е social outcast, не е ли твърде много. Той и без затвор вече е изживял една присъда с ограниченията които са понесли като бивши звезди и спортисти.
Помня ги като съседи на мои познати, разказвала съм, не излизаха никъде, Албена изхвърляше боклука през нощта.

Просто не съм сигурна че доживот трябва да са отхвърлени от обществото. Родителите на пострадалото момиче могат да вземат такова решение на първо място.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 22:21 от .Hazel.

# 599
Това за Тръмп било фейк, има клип, настрани е  ,но обърнат към проблемния човек. Това може да е после ,в друг момент, но в първия гледа натам ,наведен е .

Общи условия

Активация на акаунт