Звездни Компромати - Ноември'25

• 48 225
  • 617
  •   10
Отговори
# 600

Помня ги като съседи на мои познати, разказвала съм, не излизаха никъде, Албена изхвърляше боклука през нощта.

И двамата са живи и дете си родиха, и то живо и здраво. Максито си цъка с колите по Русия и хич му не е. А Мануела?! А майка й? А родителите на другото момче? Погребали го без време? Как се живее без детето ти?!. За тоя по-голяма анатема и от ония крокодили дето точат парите на онкоболните. 
Николай Попов, ака бащата на Сияна, се е заял за тая тъпотия сътворена от някой в държавата и съм сигурна,  че няма да го остави така. Аз бих отишла да го замерям с домат или яйца. Прошка не заслужава

# 601
Да, до живот заслужават да са ауткаст особено предвид липсата на адекватно възмездие. Максим отне един и съсипа още дузина животи.

# 602
Ами ето пример: за мен крокодила с лекарствата за онкоболни е също толкова виновен, колкото Стависки. Обаче я показват по нац. телевизия да дава охотно интервюта.
Това безочие е грозно, а че на Стависки им се е родило дете и шофират, не е за възмущение. Те са хора, които поне имаха очи да се покрият за известно време. Крокодила - не.

# 603
Оная  с онкоболните може повече хора да е гътнала. Не оправдавам Ставийски с това.
 Пък и други са  направили същото  и нищо , дето се вика. Това ,че  е известен пречи. И бе лице на кампания - обади се като стигнеш. Платил  е застрахователя му , някои  и това не са.
 Та чак да е пред крокодила - не  е. Просто там  е недоказуемо.

# 604
Ама ходила Албенка да се жали баш по онова време колко й било трудно. Стига бе, това връх па наглостта.

# 605
Ами може би очакват прошка, реабилитация в някакви допустими измерения и завръщане в обществото Стависки.
Не знам дали доживот трябва да е social outcast, не е ли твърде много. Той и без затвор вече е изживял една присъда с ограниченията които са понесли като бивши звезди и спортисти.
Помня ги като съседи на мои познати, разказвала съм, не излизаха никъде, Албена изхвърляше боклука през нощта.

Просто не съм сигурна че доживот трябва да са отхвърлени от обществото. Родителите на пострадалото момиче могат да вземат такова решение на първо място.
Престъпилият нормите човек може да бъде реабилитиран след като е понесъл наказанието си. Арогантността и не поемането на отговорност не са неща, които да доведат до реабилитация, според мен. Наказание е да платиш със свободата си, когато извършиш престъпление, а не да отидеш да си живуркаш някъде необезпокоявано... Това не е присъда. Също така да платиш на човека, на когото си причинил необратима увреда, а както знаем, той една стотинка не е платил на Мануела, а не е беден човечец...

# 606
  • Glasgow
На нея със сигурност и е било, тя каква вина има, нали не беше в колата? Като Мария на Нойзи...той се напил, той карал
За Максим не ми е жал никак, то и след този случай пак беше вилнял някъде, с джетове по морето в зона дето не трябва да се кара, където хората плуват.

# 607
Това за Тръмп било фейк, има клип, настрани е  ,но обърнат към проблемния човек. Това може да е после ,в друг момент, но в първия гледа натам ,наведен е .

Никакъв фейк не е, това е реакцията му в края на клипа https://www.google.com/search?q=donald+trump+man+cillapses&ie=UT … :V-9e6UDMW38,st:0

# 608
Е, сега няма и той да се втурне да поддържа човека при 6 други около него. Не виждам в случая нищо чак пък точкова фрапиращо.

# 609
Това пиша ,в друг момент , после.

# 610
Никой не е казал, че е фрапиращо. Споделен момент.

Не виждам зашо да не помогне на човека, не прави добро впечатление, като стърчи. Нали е президент, би трябвало да даде пример.

# 611
  • софия
И аз не мога да разбера защо им е на Ставийски и Албена тази показност и навиране ...Какво очакват ...Реабилитация ?
Забрава ? Признание ?  Очаква ги голяма греда и горчивина...

Няма такова нещо. Преди няколко години идваха и разни ходиха, пляскаха им. Явно точно това са решили.

На нея със сигурност и е било, тя каква вина има, нали не беше в колата? Като Мария на Нойзи...той се напил, той карал
За Максим не ми е жал никак, то и след този случай пак беше вилнял някъде, с джетове по морето в зона дето не трябва да се кара, където хората плуват.
Има "несъществена" разлика: Мария не ходи да плаче по медиите колко се е променил животът им. За разлика от другата - фигуристката. Двамата с руzнака са се намерили.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 00:35 от zvаnchе

# 612
  • София
Направо е хубавец момчето пилот!
Средиземноморски правилни черти, чувствени устни и чаровна усмивка, приятен глас, гъста коса.... и младост съвсем не на последно място. Излъчва топлина, но и решителност.
С широки избелени дънки, от тези дето чак се влачат по земята и покриват кецовете, раздърпан пуловер с едра оплетка, безумна комбинация от шарени гривни и разрошен в подходяща светлина и опитен обектив - направо е за корица на списание!

# 613
И за мен е красиво момче Никола Ц. И е много добър и възпитан.

# 614
Принц Уилям, Кайли Миноуг, Шон Мендес на наградите Earthshot Prize 2025
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт