Звездни Компромати - Ноември'25

• 61 754
  • 815
  •   48
Отговори
# 735
Калина (няма да я нарека нито княгиня, нито принцеса, защото не е) е същинско олицетворение и образ на изтрещелия си извратен прадядо Фердинанд. Какво нещо е генът...
Фердинанд е бил един уродлив безделник като тази Калинка, който в някаква кръчма е намерил шанс да си поиграе на цар в една млада държава. Като цяло всички "царе", "крале" са били такива опортюнисти и нагляри. Любима част от историята ми е, когато започват да бъдат гонени и сваляни. Народът се труди и гради в държавата, за да се обявява някой за превъзходен и с по-различна кръв и да се чуди какво извратености още да си измисля. Че и още има разни възрастни интелектуалци, които с тъга високомерно въздишат по "царския" период. Сякаш като се подмажат на някакви самопровъзгласили се за фараони и те автоматично стават много възвишени Grinning
Тази Калина някой има ли информация като каква е узурпирала имота в Бистрица и гони хората с кучетата и вида си, кой продължава да ги третира тези хора като някакви висши фараони, царе, князе и жреци?

# 736
Но сравнен с другите направо елегантен изглежда 😅🤦🏻‍♀️
Леле, това вярно Китин. И той е приел ролята на клоун, но изглежда 100 пъти по-добре от жена си. Широко скроен човек е явно...

# 737
  • Glasgow
Николета усмихната най сетне
Скрит текст:

# 738
Но сравнен с другите направо елегантен изглежда 😅🤦🏻‍♀️
Леле, това вярно Китин. И той е приел ролята на клоун, но изглежда 100 пъти по-добре от жена си. Широко скроен човек е явно...
"Не е важно да си красив, важното е да намериш същия изрод като теб ."
Шрек

# 739
И този клоун Китин е един измислен герой, както всичко е измислица при фемили Кобурги. В "елитни военни части" служел...Само като го погледне човек и става ясно, че е още един навлек на издръжка в крадени имоти в България. Така са се натресли в държавицата тези кърлежи, че няма отърване вече 140 години. Тези с какво помагат на държавата в момента, какво работят? Обичала много България Калинка, пък български чушки ядяла и ние трябва да сме много трогнати, че фараонката спусната от Бог ни обича традициите, че и чорапчета с шевица нахлузила. Иначе едно изречение на български не може да състави. Нагли са си по ген.

# 740
Хм, а нещо знаем ли за Плевнелиев и Деси Банова?
Какво да знаем?
Аз съм ги засичала много пъти в Гърция, много приятно семейство ми се видяха.

Често ги засичаме в едно заведение,където обичаме да пием кафе. Много симпатично семейство. Много възпитани и мили. Детенцето е с тях, Деси Банова ми прави хубаво впечатление. Около мъжа си е, често са с приятели. Приятна двойка като цяло напук на всички Бла бла

# 741
Лика прилика са си Муньо и Калинка. Колко елитни са били частите, само той си знае, аз бях чувала, че е мореплавател.
Одеве се сетих, че нищо не знам за Фердинанд, четох това-онова, а най-пикантното беше, че е бил бисексуален. Официално се споменават две авантюри с мъже.
Плювналиев и Банова са хипер, мега неприятни....

# 742
Който желае да се запознае с безделието и пороците на Фердинанд бих препоръчала книгата на учителя му по български език Добри Ганчев - "Спомени за княжеското време" Books

# 743
  • София
аз бях чувала, че е мореплавател.
По едно време май обикаляха Средиземноморието с яхта.

И Весела Тотева преди да се окепази
Скрит текст:

# 744
Тя не беше ли водеща по Планета тв?

# 745
Не вярвам за раздор в сем. Плевнелиеви! И двамата са толкова флегматични, че чак не си представям скандал да си спретнат

Благодаря за тази снимка Heart
Сестра ми прилича на тази актриса и съм пристрастна Grin

# 746
А, то пък Бойко и Пеевски са щото класи над Фердинанд. Айде, моля ви се.

# 747
Не разбирам защо ексцентричен и артистичен човек като Калина се е заврял на Боровец целогодишно. Най-близкото населено място е… Самоков. Калина е живяла в Мадрид, Париж, Мароко. И отиваш да живееш в тази планинска вила.

# 748
Тук ѝ е безплатно, бащиния.
Кара си пила и нищо не ѝ се случва, канят я по събития, как да не ѝ харесва в България.

# 749
Монди е пуснал реклама за гостуването на Дони Василева. Разкрива интересни и много лични неща, не а следя, но този подкаст ще го гледам. Не знаех, че е имала връзка с Вальо Топлото

https://www.tiktok.com/@iammondibg/video/7570027497279065366

Общи условия

Активация на акаунт