Звездни Компромати - Ноември'25

• 52 337
  • 679
  •   71
Отговори
# 600

Помня ги като съседи на мои познати, разказвала съм, не излизаха никъде, Албена изхвърляше боклука през нощта.

И двамата са живи и дете си родиха, и то живо и здраво. Максито си цъка с колите по Русия и хич му не е. А Мануела?! А майка й? А родителите на другото момче? Погребали го без време? Как се живее без детето ти?!. За тоя по-голяма анатема и от ония крокодили дето точат парите на онкоболните. 
Николай Попов, ака бащата на Сияна, се е заял за тая тъпотия сътворена от някой в държавата и съм сигурна,  че няма да го остави така. Аз бих отишла да го замерям с домат или яйца. Прошка не заслужава

# 601
Да, до живот заслужават да са ауткаст особено предвид липсата на адекватно възмездие. Максим отне един и съсипа още дузина животи.

# 602
Ами ето пример: за мен крокодила с лекарствата за онкоболни е също толкова виновен, колкото Стависки. Обаче я показват по нац. телевизия да дава охотно интервюта.
Това безочие е грозно, а че на Стависки им се е родило дете и шофират, не е за възмущение. Те са хора, които поне имаха очи да се покрият за известно време. Крокодила - не.

# 603
Оная  с онкоболните може повече хора да е гътнала. Не оправдавам Ставийски с това.
 Пък и други са  направили същото  и нищо , дето се вика. Това ,че  е известен пречи. И бе лице на кампания - обади се като стигнеш. Платил  е застрахователя му , някои  и това не са.
 Та чак да е пред крокодила - не  е. Просто там  е недоказуемо.

# 604
Ама ходила Албенка да се жали баш по онова време колко й било трудно. Стига бе, това връх па наглостта.

# 605
Ами може би очакват прошка, реабилитация в някакви допустими измерения и завръщане в обществото Стависки.
Не знам дали доживот трябва да е social outcast, не е ли твърде много. Той и без затвор вече е изживял една присъда с ограниченията които са понесли като бивши звезди и спортисти.
Помня ги като съседи на мои познати, разказвала съм, не излизаха никъде, Албена изхвърляше боклука през нощта.

Просто не съм сигурна че доживот трябва да са отхвърлени от обществото. Родителите на пострадалото момиче могат да вземат такова решение на първо място.
Престъпилият нормите човек може да бъде реабилитиран след като е понесъл наказанието си. Арогантността и не поемането на отговорност не са неща, които да доведат до реабилитация, според мен. Наказание е да платиш със свободата си, когато извършиш престъпление, а не да отидеш да си живуркаш някъде необезпокоявано... Това не е присъда. Също така да платиш на човека, на когото си причинил необратима увреда, а както знаем, той една стотинка не е платил на Мануела, а не е беден човечец...

# 606
  • Glasgow
На нея със сигурност и е било, тя каква вина има, нали не беше в колата? Като Мария на Нойзи...той се напил, той карал
За Максим не ми е жал никак, то и след този случай пак беше вилнял някъде, с джетове по морето в зона дето не трябва да се кара, където хората плуват.

# 607
Това за Тръмп било фейк, има клип, настрани е  ,но обърнат към проблемния човек. Това може да е после ,в друг момент, но в първия гледа натам ,наведен е .

Никакъв фейк не е, това е реакцията му в края на клипа https://www.google.com/search?q=donald+trump+man+cillapses&ie=UT … :V-9e6UDMW38,st:0

# 608
  • София
Направо е хубавец момчето пилот!
Средиземноморски правилни черти, чувствени устни и чаровна усмивка, приятен глас, гъста коса.... и младост съвсем не на последно място. Излъчва топлина, но и решителност.
С широки избелени дънки, от тези дето чак се влачат по земята и покриват кецовете, раздърпан пуловер с едра оплетка, безумна комбинация от шарени гривни и разрошен в подходяща светлина и опитен обектив - направо е за корица на списание!

# 609
И за мен е красиво момче Никола Ц. И е много добър и възпитан.

# 610
  • Glasgow
Викащите миски. Българката изобщо не се сещам коя е. Наистина ли това са най красивите европейки🙄https://www.instagram.com/reel/DQrVE1cAsA0/?

# 611
  • Пловдив
Големи караконджули има 😂

# 612
На нея със сигурност и е било, тя каква вина има, нали не беше в колата? Като Мария на Нойзи...той се напил, той карал
За Максим не ми е жал никак, то и след този случай пак беше вилнял някъде, с джетове по морето в зона дето не трябва да се кара, където хората плуват.
С реакциите си е виновна. С досадата, която излъчва, че все едно някой й е изял закуската, а не мъжа й да е погубил 2 живота.
Ако беше влезнал на топло, щях да имам някаква човещина към нея и детето им. И мир, че е имало някаква справедливост. Напил се, убил, плаща с живота си. А сега? Напил се, убил, избягал в Москва, а тя "айде стига вече".

Относно крокодилите, Стависки е виновен, че е седнал пил и че е превишил скоростта. Едва ли като човешко същество е имал желание и намерение за последвалите неща. Въпреки наглата му физиономия на процесите. Докато крокодилите напълно съзнато нямат нищо против да правят, това което правят. В тоя ред на мисли при крокодилите има много повече умисъл и съзнато съгласие.

# 613
Карен на Златка е освободен срещу парична гаранция от 5к. Да се чуди човек за какво беше целият този цирк.
„Карен Хачатрян, половинката на Златка Райкова, бе освободен от ареста срещу смешните за него 5 000 лева. Апелативният съд в София реши, че арестът му „влияел зле на психиката“, въпреки тежките обвинения за измами и „черно тото“, по които Франция настоява за екстрадиция.
Съдът преценил, че арменецът има българско гражданство, постоянен адрес и семейство, затова „нямало риск да се укрие“. ”

# 614
Дори и да става дума за други пари, които той да е платил ...

Какъв е тоя съд и обективна с. система, която при наличната фактология, а именно, че Стависки е бил зад волана пиян, карал е с превишена скорост и най-вече той е този, който навлиза в насрещното и удря челно идващата кола... Та тоя съд на такъв определя да плаща финансово. Та тоя съд определя, че понеже лечението било поето от дарения Стависки да не плащал. Може целия свят да дарява, Стависки трябва да плаща по линия на вина.
 И някой ще дойде и ще прави капитал от такива решения, ето виждаш ли какво искате вие, това и това било решено. Това не е съд, това е подигравка, а общество, което търпи такава с. система, горко му.

Общи условия

Активация на акаунт