Звездни Компромати - Ноември'25

• 53 934
  • 711
  •   71
Отговори
# 615
Да пази Господ да съм на мястото на майката на Мануела или на родителите на убитото момче и да чета коментари, че какво пък толкова е направил Стависки, нали е платил едни пари...

# 616
Шеф Токев без да е причинил ПТП (слава богу) лежа, той може да се реабилитира, но Ставийски е убиец за мен. Нагло е да се прави, че нищо не се е случило и щом е дал някакви пари е вече чист като сълза.

# 617
Той, че е дал едни пари, дал ги е, ама не на пострадалата...

# 618
Аз лично нямам претенции някой да лежи в затвора ,но да идва и да седи като почетен гост на турнир носещ неговото име е крайно  нагло...да си живеят в Москва ,тук никога няма да са приети отново .
Харесвам Албена ,но и тя се държа нагло...
Все едно успехите им на леда и парите ,които платиха компенсират това което стана ....и сега  що не могат си живеят в София спокойно ...ми не можете ,няма как...

# 619
  • София
Наградите на Harpers Bazaar за жени на годината 2025:

Джилиан Андерсън
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Розамунд Пайк
Скрит текст:
Рийз
Скрит текст:
Миа Трипълтън  - дъщерята на Кейт Уинслет
Скрит текст:
Клоуи Кели
Скрит текст:
Черил
Скрит текст:
Америка Ферера
Скрит текст:
Мел Си
Скрит текст:
Ейми Джаксън
Скрит текст:
Селия Имри
Скрит текст:
Натали Емануел
Скрит текст:
Оуен Купър
Скрит текст:
Дафни Гинес
Скрит текст:
Нене Чери
Скрит текст:
Шийла Атим
Скрит текст:

# 620
  • София
Стависки се качи да кара пиян по същото време, в което беше и лице на кампания да не караш пил. Гадно човече. Предполагам, че ако има съвест, нещо му тежи там и не спи спокойно. Но си спи вкъщи, при семейството си, а не където му е мястото до другите престъпници.

# 621
Само питам, има Кой да съди Стависки, та Стависки взимал ли е пари от тази кампания "Не карай пил"!?

# 622
  • София
Наградите на Harpers Bazaar за жени на годината 2025:
Рийз
Скрит текст:
Рийз Уидърспун изглежда много добре - свежа, усмихната, младежки вид, а догодина прави 50г.Two Hearts

# 623
Моля ви стига с това Има кой да ги съди! Съдът трябва да ги съди, на първо място, за да се спре с безумията.
На съвест не може да се разчита, видя се.

# 624
Ставийски не беше ли засечен дори да шофира след катастрофата? Имам спомен за снимка на някакъв паркинг, той излизащ от колата (или край автомобила) с тенис ракета на гърба.

# 625
Николета с обичайното си кахърно изражение
Скрит текст:

# 626
Шеф Токев без да е причинил ПТП (слава богу) лежа, той може да се реабилитира

Единственият, който понесе отговорност за престъпването на закона Hands Thumbsup Не ми е бил особено симпатичен преди това, но с действията си се издигна в очите ми. Гледах и документалния филм, в който говори за затвора. Смирил се е, извадил си е изводи.

За разлика от всички останали "селебритита", които минаха между капките - като се започне с Елена Петрова преди години, Коко Каменаров, Иван (от Иван и Андрей), Явор Бахаров, Белослава...

# 627
  • София
Наградите на Women in Film (WIF) за 2025 г.:

Джейн Фонда
Скрит текст:
Джейми Лий Къртис
Скрит текст:
Зоуи Дойч
Скрит текст:
Ема Маки
Скрит текст:
Реджина Кинг
Скрит текст:
Фелисити Джоунс
Скрит текст:
Лесли Ман
Скрит текст:
Теса Томпсън
Скрит текст:
Лили Рейнхарт
Скрит текст:
Елизабет Дебики
Скрит текст:

# 628
Черил и Лили Рейнхарт имат едно Не от мен за тъмната коса. Не им отива. На Черил не беше и толкова светла, но някак имаше кичури и по-жива изглеждаше, а с тази тъмна коса е много мрачна, някак я състарява.
Не бях виждала дъщерята на Кейт Уинслет. Хубаво момиче е, явно е тръгнала по пътя на майка си.

# 629
  • София
Джейн Фонда и Джейми Лий Къртис - старата школа блестят просто Heart

Общи условия

Активация на акаунт