Звездни Компромати - Ноември'25

• 64 496
  • 852
  •   76
Отговори
# 825

Joy

Честен и болезнен съпорт Joy

Кой нормален ще даде пари за този списък?! Това е нелепо! Как нощувка с нея?!

# 826
  • Glasgow
Кликбайт като на Капитонова преди време-24 часа с мен за 3к и подобни.

# 827
  • Viena
Щефи що така се е окепазила,беше мацка по едно време...преди.

# 828
Скрит текст:

Това Кошко ли е?

Да.
Добре че я представи Деян иначе и аз се чудех.

# 829
  • Viena
Тоя Деян ги погрознява,като него неприятно усещане остават-жените му.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:55 от Emma99

# 830
Тоя Деян ги погрознява,кото него неприятно усещане остават-жените му.
Глупости! Кристина Милева що не погрозня?

# 831
  • Viena
Само тя,а другите?

# 832
На мен и Радина не ми е погрозняла, честно казано.
Докато това девойче... Тя и преди него, нещо... Да кажем, че не мога да я възприема.

# 833
Естествено ,че не е грозна Радина ,просто косата и е като слама и е депресирана и налудничева ..да се детоксикира от тоя вампир и ще е ок...Изглежда добре и играе добре .

# 834
Радина изглежда ужасно на живо (в ежедневна обстановка, не на сцена)....направо е плашеща.

# 835
Не мисля, че е ужасяваща, ходим на йога заедно, само зъбите й са малко по-големи от нужното.

# 836
  • на село
Ицо Хазарта нали щеше да излиза от политиката, ако се окаже, че аверите му крадат. Е, оказа се, че крадат. Но малко след това се появи случаят с Благомир Коцев, който вярвам, че е нареден от Бат Бойко и Голямото Д. И някак всички забравиха, че един друг зам.кмет (или кмет, не помня) обясняваше схеми за подкупи. На Ицо приятелчетата бяха се свили като мишки, а сега са първи писти да защитават правосъдието. Та се питам - къде е Ицо Хазарта с голямата уста и неудобните въпроси? Ще излиза ли от политиката или ще си остане господин EU депутат. Разбирам, сладко е.

# 837
Не мисля, че е ужасяваща, ходим на йога заедно, само зъбите й са малко по-големи от нужното.

За мен е плашеща, редовно я виждам. Да, косата и зъбите много допринасят за този вид.

# 838
На мен пък в реала ми е по-симпатична. Но за симпатии така или иначе не можем да спорим.
Знам за кого ще сме единодушни обаче - за един кух Палун. 😁

# 839
Аз не го казвам с лошо, просто отбелязвам фактите, както ги виждам аз. Не става въпрос за симпатии. надявам се да се оправи Радина, да си върне живеца.

Общи условия

Активация на акаунт