Звездни Компромати - Ноември'25

• 121 473
  • 1 521
  •   46
Отговори
# 1 350
  • София
Награди Бамби 2025 г. (Германски награди за изключителни постижения в медиите).

Кейт Бланшет
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Шер
Скрит текст:

# 1 351
Деси Слава има невероятен глас , но стилът и е далеч от добър .

# 1 352
Аз не се сещам за българска певица (тук включвам и естрадните, и фолк-певиците), която да се облича стилно, и да се отличава от масовката. Все е кич и абсолютно несъобразени с възрастта и фигурата рокли и ансамбълчета.

Може би донякъде Йорданка Христова, но и тя с нейните шалове, кордели, пелерини и поли с волани и огромни аксесоари малко прекалява понякога.

Снимка на Йорданка Христова от това лято:
Скрит текст:

# 1 353
Много харесвам стила на Йорданка Христова. Мисля, че много ѝ отива.

# 1 354
Сара Фъргюсън щяла да се мести в Португалия, в къщата на дъщеря си Юджини и зетя Бруксбанк. Явно е решила правилната стъпка поне тя да отърве роялите от себе си.

# 1 355
Йорданка Христова и стил... Confused
Не споря, просто никога няма да ги сложа в едно изречение

От това поколение донякъде Богдана Карадочева и Кристина Белчева се обличат добре, но и двете са типични възрастни софиянки

# 1 356
  • София
Аз не се сещам за българска певица (тук включвам и естрадните, и фолк-певиците), която да се облича стилно, и да се отличава от масовката.
За мен само Цвети Янева се облича стилно и винаги с последните колекции на Шанел, Диор и др. луксозни брандове. Качва в Инстаграм страхотни визии. Шанел често я канят на ексклузивни вип ревюта и там цялостния й стайлинг и визия също са перфектни.

# 1 357
  • София
Аз не се сещам за българска певица (тук включвам и естрадните, и фолк-певиците), която да се облича стилно, и да се отличава от масовката.
За мен само Цвети Янева се облича стилно и винаги с последните колекции на Шанел, Диор и др. луксозни брандове. Качва в Инстаграм страхотни визии. Шанел често я канят на ексклузивни вип ревюта и там цялостния й стайлинг и визия също са перфектни.
И целият този стил и лукс е платен от обикновените български данъкоплатци.

# 1 358
  • София
И целият този стил и лукс е платен от обикновените български данъкоплатци.
Да, така е. Това не го коментирам. Говоря само за моден стил.
Нямаме гражданско общество и очевидно доброволно допускаме да се случва всичко това в държавата ни.

# 1 359
Ако Цветелина Янева напише книга някой ден, ще е доста интересно четиво.

# 1 360
  • До морето
Цвета купува готови съчетания, никога няма и следа от неин стил, почерк или каквото и да било.

# 1 361
Много ми е забавно как всичко живо слабее ли слабее, сал едни Брендън Фрейзър и Адам Сандлър се окръглят, усмихнати, ведри и щастливи Simple Smile

Тази П.Янева, не я познавам, нито пък дъщеря ѝ, но излъчването ѝ е като на продавачка в кебапчийница.

# 1 362
# 1 363
При иск от нейно име за 10 млн. срещу Мария, явно така става.

# 1 364
Около Мария обаче, по една или друга причина, винаги се шуми. Огън жена 😃

Общи условия

Активация на акаунт