Звездни Компромати - Ноември'25

• 127 215
  • 1 586
  •   74
Отговори
# 1 545
Нещо в горната част на лицето е пипано - очите, веждите и челото. И от това е променена формата на лицето. Преди е по-квадратно, сега - по-триъгълно. Гледах го онзи ден при Цветанка Ризова и ми направи впечатление. Има нещо пипано. Да кажат спецовете.

# 1 546
Нещо в горната част на лицето е пипано - очите, веждите и челото. И от това е променена формата на лицето. Преди е по-квадратно, сега - по-триъгълно. Гледах го онзи ден при Цветанка Ризова и ми направи впечатление. Има нещо пипано. Да кажат спецовете.

На брау лифт ми прилича, плюс може би малко ботокс.

# 1 547
Докато е придружавал Богито Карадочева по процедури, може да са доизпразнили някоя спринцовка и в него, да не става зян.

# 1 548
Не знам защо се учудвате, че Стефан Димитров си е правил някакви неща. Почти всеки публичен човек ги прави.
 Често не личи. Даже много от приятелите ви може би имат филъри или ботокс, но не знаете. Около мен повечето жени (над 40) имат интервенции и това е нормална поддръжка, като да ходиш на зъболекар, козметика, фризьор. Нищо странно няма.

# 1 549
# 1 550

Ох, не е била много възрастна. За астролога Иван имам спомен, че беше предсказал смъртта си, но Алена май не познаваше много, общи приказки ѝ бяха хороскопите.

# 1 551
Мир на праха й!
Мисля, че не беше толкова възрастна. Но за там ред няма.

# 1 552
  • София
Наскоро я гледах в един подкаст и беше много свежа, усмихната, с младежки дух, шегуваше се. Но верно за там ред няма. Мир на праха й!

# 1 553
Внезапно ли е починала?

# 1 554
За Радан Кънев нямам мнение, не съм особено запозната с кариерата му, но като родител му съчувствам. За съжаление никой не е застрахован, гледаме ги, възпитаваме ги, после излизат навън и не се знае в каква среда ще попаднат…
Било в голям стрес за цялото семейство… по прочетеното адекватно са действали като родители. Дано детето си вземе бележка и стои далеч от треволяка…

# 1 555
Коментарът на Радан Кънев е честен и почтен. Щеше да е чудесно, ако повече хора признаваха трудното с кураж.

# 1 556
На мен коментарът на Радан Кънев също ми се струва честен и почтен. Въпросът е не дали едно непълнолетно дете е сгрешило с малко, а защо си затварят очите полицаите-покровители на дилъри, при положение, че всеки път се вдигат заплатите на полицията и МВР има огромен бюджет.

# 1 557
Алена е починала на 70 години.
Карала е ковид преди време и страдала от пост-ковид синдром. Не знам дали това е причината обаче.

# 1 558
Много често едно задържане на непълнолетен му действа доста отрезвяващо.   Доста по-ползотворно от хиляди думи на родителите.

# 1 559
  • Пловдив
ДесиСлава...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт