Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 457
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Пловдив
Grin

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 10:15 от mystic woman

# 1 426
  • София
Азалче страхотна е❤️
Добре най-хубавото, как се е гушнала.
Аз отивам да сменя гумите на колата.

# 1 427
  • Somewhere in the World
Добро утро!
Прекрасна Мира видях 😍
Азалчето изпуснах, но пожелавам да стъпва смело ❤
Филче🤗
Сисчето ми се губи, дано всичко е наред и с Беболина 🥰
И аз не влизам в тез магазини, около нас се навъдиха 4….
Трябваше да ходя на гробища, във вторник стават 17 г от както тате отлетя, не мога и нямам сили. Ще раздам на съседите които го помнят, чакам децата и тях ще нагостя… после съм решила да се разходя под дъжда в центъра.
Чакам да стане 10ч да пусна прахосмук, аз украсявам по традиция на 24.12 , нямам подаръци- сина каза по една гифт карта за него и девойката, те обичат пъзели и с тях съм готова.
Донс, пак добре че имаш бонус, при нас едва ли, само мрънкат шефовете , че няма пари, а харчат като бесни за такива глупости… здраве да е!

# 1 428
  • тук и там
Добро утро. Честити първи стъпки на малкото Азалче,да върви уверена през живота.Да е първа помощница на мама.Голяма сладурана с този черпак..
Моите единият грабна пари,другият телефон.
Да кажем само ,че сега  по друг начин тълкувам нещата от колкото тогава ,сещайте се как..Grinning
Бързо оздравяване на болните!На мен продължават да ми пищят силно  ушите,много е дразнещо,щото нямам спокойствие и тишина в главата си,дори когато съм сама е ...шумно.

# 1 429
Видях пухчета, видях и бонбончета Heart
Кафе и събота без работа.
Мисте, намери ли други обувки?

# 1 430
  • Пловдив
Злате, назад пуснах линкове...чудя се.

# 1 431
Добро утро изпод шипковия храст (абсорбатора), допивам второ кафе и пуша като комин, ама ми е сладко. Време само за мен.
В четвъртък откриха ново кафене пред блока, сефтосах го и днес пак ще се разходя до там, та светът да види дзвер Wink. Трябва да ходя и до аптеката за месечните лекарства. Ще ми се да се размотая по магазините просто ей така, за настроение. Решила съм всяка година да си купувам по една нова играчка за елхата.
Внуците днес и утре ще са гости при другата прабаба, майка ми вече два пъти ме пита няма ли да дойдат при нея днес. Много им се радва и живва покрай тях.
Кайс, мисля те. Не отлагай посещение при лекар.
Хубава събота на всички!

# 1 432
Аз като педставител на мааалкия бизнес , ще кажа , че нещата стават много зле за нас. Това по въпроса с бонусите. Но аз винаги настоявам, има няма за нас, за работниците да има и за Коледа и за Нова година, за жените за 08.03 по нещичко. Не е много справедливо спрямо мъжете, но те пък са с малко по -големи заплати,защото физическата им работа е по-тежка. Имаме голяма нужда от още един човек, но не можем да даваме още една заплата. На мен не ми се ще да е минимална. НЕ искам да наемаме хора по програмите, защото много бавят плащанията, и ако не познавам човека, не мога да се доверя. А и все ми пращат едни.......То не че като познавам колегата от 26 години ,та нямам ядове.
  Но и Донси я разбирам прекрасно, защото все пак уговорките трябва да се спазват.
   Така , простете лиричното отклонение.
    Прити, радвай се на децата си , толкова хубави неща има пред вас. Оставам с впечатление,че имате прекрасно близки отношения, това е страхотно.
  Тет, отивай на кафето, имаш нужда светът да те види. Изобщо не мисля, че си дзвер.

# 1 433
  • тук и там
Не ме мисли,Тети!Иначе нищо ми няма,кръвно 115/70,може нещо с ушите да е .Отивай на кафе.Имам да връщам три големи кашона и един малък,в торба не се побират,как ще ги замъкна от колата до пункта за връщане не знам..

# 1 434
  • София
"Българската верига Minimart от юни има още един акционер - към компанията от четирима местни серийни инвеститори се присъединява "Тринити кепитъл". Младата и растяща концепция за малки магазини в градовете получава капиталова инжекция от 5 млн. евро от контролираното от Тенчо Шиков дружество.

Новият акционер Шиков е познат от съдружието си в "Ромфарма" и земеделска земя, но през последните години е активен играч на пазара на търговски имоти - с мол и ритейл паркове. Реално "Тринити" има съвместна инвестиция с двама от основателите на Minimart - Петър Дудоленски и Ангел Ангелов. Заедно те купиха столичния Mega Mall в "Люлин" преди година. Вероятно по линия на това партньорство идва и влизането на "Тринити" във веригата."

https://www.capital.bg/biznes/stoki_i_prodajbi/2024/07/04/464690 … erigata_minimart/
https://forbesbulgaria.com/2025/09/12/saf-invest-2-vliza-kato-in … -veriga-minimart/
https://money.bg/deals/verigata-minimart-shte-ima-nov-sobstvenik.html

Няма общо ДП с тях. Поне не съм чула Дудоленски да има нещо общо с него. Дудоленски го знам като собственик на Сити Клиник, която по-късно продаде на Аджибадем.

Видях сладка оранжева тиквичка и бъдещ шеф-готвач. Да са живи, здрави и щастливи.

Моят навремето грабна калкулатора. И на кръщенето една приятелка, доктор на науките, му пожела да е техничар, че "аман от бедни интелектуалци". Simple Smile Е, сбъдна се. Математик е.

# 1 435
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Установявам, че съм пропуснала нещо писано за млад готвач. Sad как все нещо минава непрочетено между постовете.
Имаме си готвач ли?
И на донси оплакването ми се губи.
Нищо де,  стара баба недовижда постовете. Joy

# 1 436
Аз нямам причина да се съмнявам в информацията, че са предложили троен наем за помещението на магазина, за който знам, но може пък да не е вярно.
Но тук до нас затвориха много успешен бизнес и го преместиха на много тъпо място и откриха точно такъв магазин, та съм склонна да вярвам все пак.
Чудех се дали наистина са на д-то както се носи слуха, защото наистина никнат със скоростта на лафката от преди няколко години.

# 1 437
Ходихме за жива елхичка, но много грозни и пършиви бяха. За сметка на това се върнахме с три чанти коледни джиджибушки🫣

# 1 438
Не е ли рано за жива,  Сиросче?

# 1 439
Мисля не. Първи декември е в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт