Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 454
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 440
Джиджибушки Grinning

Ние яко се успахме. Снощи съм заспала след 3, мъх малко преди мен. Днес не можем да отлепим. Но и навън вали, мрачно, само за спане. Мъх извади кисело зеле, после ще си прави чорба. Минали години купуваше зеле за едни възрастни съседи, тази година му казаха, че не могат да се оправят вече и няма да слагат. Сега им занесе една зелка да си сготвят, те милите му дали малка бутилка ракия Simple Smile

Аз ще работя събота и неделя. Крайният срок яко ме е подпрял, пак, отново.

# 1 441
  • София
Чета ви, но не смогвам да пиша.

Малката тиквичка е разкош!

Малката готвачка - също! Да прави смели крачки и да се изправя бързо след всяко препъване!

Болните да оздравяват!

# 1 442
  • тук и там
Рано е за жива елха и според мен,щото до Коледа няма да е свежа и ще капят иглички .Освен ако не е в саксия  или е на студено.

# 1 443
Всяка годива по това време купувам елхата. В саксия нищо й няма до празниците.

# 1 444
  • Пловдив
Жива само на времето имахме...ех, спомени и т.н. Simple Smile

# 1 445
И ние от години не сме имали жива елха. Най-много живи клонки в някоя ваза.

# 1 446
  • Наблизо
Ние не знам дали ще слагаме елха,няма да сме тук по празниците…

Прити,гушка скъпа..Хубаво е,че децата са около теб.

Да се оплача,изхвърлят ме от застраховката на колата.Това защото блъснах друга кола преди няколко месеца,ако не помните.
Адски ми стана тъпо,ММ се ката с тях по телефона..сега търся нова и се чудя защо изобщо се качих пак на кола.Като не ставам.Исках да ходя до ДМ и Кауфланд ама няма.И без това не ми е добре (май май синусизита се е събудил) и не се чувствам в кондиция да шофирам.

Искам да спя,ама няма как.И ММ е болен, а хлапето не.И ще ми скача на главата.Буквално.

# 1 447
Ренко, зареди ли мрЪви?

Аз си нагласих риба за довечера, мисля да си направя и картофена салата с праз.
Имам ябълки, не ми се бърка десерт, освен да сложа във фраера да изпека няколко с орехи и канела.

Допивам си следобедното кафе и немисеработинемисеработи Head Band

# 1 448
Аз залостих едно телешко рагу в килъра. Трябва ОИ, че снощи нямах сили.

# 1 449
  • Mediterraneo
На мен лошо ми става като си помисля, че утре в 11 кацаме и поне 3 дни ще е яко ОИ вкъщи.

# 1 450
  • Пловдив
Тарти, вече свърши вакейшъна??? Мн.бързо ми се стори Simple Smile

У нас боб, отделно наденица. Забърках тесто, ма дали ше стане хляб не знам Grin
Имам и прясна паста, ама май ще е утре.

# 1 451
Пратих Скъпия,че ходиха да пълнят вода сутрин.Сал кюфтета и папрокован врат взели 🙄.Аз преди малко се прибрах от болницата.Можеше и по-зле да е,ама пък не е добре.За разкош пак ще пия АБ,че предишния път, три седмици почти без прекъсване,ми беше малко 😬.Чакам още няколко изследвания да станат 🙄

# 1 452
Прити, тук съм, чета ви 🤗! Беболина е добре , доволна, щастлива…. Аз съм добре, когато тя е добре.
Видях и помощницата на Азал 😍, и портокаловото бебе ❤. Здрави и щастливи да растат и да радват майки и баби.
Тарти , много красиво място сте избрали за почивката ви!
Донси, при нас коледния бонус е нищо, но от сърце 😉

Днес мързелуваме с Беболина. Хладилникът е празен, направихме си добруджанки и чай. Ходихме само да си приберем няколко пакета от куриери.
Търся си холна масичка. Искам от физически магазин, в София. Можете ли да помогнете, софиянки?

# 1 453
Не съм ходила из мебелни магазини от почти 10 години. Всичко ми е демоде вече, обаче подновяване ще има вероятно след 5 години. Ако и тогава не реша, че само с декорации ще променям интериора. Като знам колко усилия ми костваше да избера настоящите мебели. Wink
Ренко, бързо да ти минава!
За днес и утре се отчетох с един кекс. Пия следобедното кафе и надничам тук във вашата компания Heart Мързи ме да подхващам каквото и да било. Утре Wink

# 1 454
Хелооооу, работих,обядвах с дружката, ОИ на първи етаж , следва ОИ на втори етаж.Ама прахосмук,прах,да поразтребя. Едни съседи приятели ще дойдат довечера за по питие, още съм в чуденка къде да ги посрещна.Долу се пуши,горе не.,само на терасата.Ама мъх не ще да излиза, аз не давам вътре. Ама той беше и долу, заради свекъра, щото ще цъфне при нас. Обаче, дет се вика, тва да са ми дертовете. Важно е да се видим с тях, че са ни много близки, а от септември не сме се виждали.Живеем през две къщи, срамота!

Общи условия

Активация на акаунт