Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 450
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз съм напред с млечна салата,картофена салата и измита маруля.Още малко и ще събуждам скараджията и ще сипвам виното.Чувствам се като пребита 🙄

# 1 456
  • Пловдив
Ренко, къде намираш свестни краставици за тая млечна?

# 1 457
На пазара,Мисте.Още биват.Иначе зимата обикалям от сергия на сергия,да ги помирисвам 😁.Като разказвах на колега как процедирам,каза, че иска да дойде с мен,да гледа как пазарувам 😂

# 1 458
  • София
Азалчето пропуснах. Да върви смело и пътеките в живота й да са леки, живописни и да водят в правилната за нея посока!

Философско ми е, минорно леко, бяхме на погребението на бащата на приятеля. Ми...живот. Силно усещам кръговрата.

Дайте някой коТ, или в краен случай чанта/обуща, да оплакна очо.

# 1 459
И аз сложих картофите да се варят, рибката чака ред, мъх нагласил воТката.
Нещо ме стегна шапката, днес не съм си подала носа навън, оправдавайки се със смотаното време.

# 1 460
  • тук и там
Тетка,когато имаш време драсни една рецепта за кекс.Моите дето ги въртя ми омръзнаха,искам нещо ново да пробвам.
Боядисах се,още съм с боя на главата.Влезе ми боя в окото докато се клепах,но бързо се измих и не усещам нещо притеснително за сега,дано да няма поражения и да се налага да ходя на доктор..утре.Rolling Eyes
На пица ще сме ние тази вечер.

# 1 461
  • София
Аз щях да прАжа кИфтета, ма мъх взел малко кайма та спешно смених с кюфтета по чирпански.

# 1 462
ИзвинетИ за непросветеността ми, ама на кое викате млечна салата? Снежанка? Още по-лошо, снежанка с пресни краставици?? 😆
Аз набарах една бурата на -50% и ще си спретна салата, децата пожелаха кренвирши с кашкавал. Едното де, ама и другото няма да им се мръщи.

# 1 463
Мне, млечната салата е с пресни краставици Mr. Green .Даже питах Гугъл 😁.Снежанка е на Балкантурист,с кисело краставички,които лятото може да са пресни.И честно казано,почти във всяко заведение,в което ходя, задължително или аз,или Баткото,поръчваме,според зависи как е описана в менюто.И независимо от сезона,винаги е била с пресни краставици.Както повечето хора правя руска салата в леген,в подобни количества правя млечна 😁
И да се оплача,че сега се сетих.Почти винаги си поръчвам суфле за десерт!Сега на Хисаря голяма греда!Предишния път беше супер!Преди седмица ми сервираха попрепечено Лидлско,със сърцевина от бял шоколад 😬.Срещу десет лева Mr. Green .Вече ще си преосмисля желанията за десерти 🙄

# 1 464
Аз не обичам с кисели. По принцип рядко правя, но винаги с пресни.

# 1 465
С пресни краставици е дзадзики 😂

# 1 466
  • София
И узо😁

# 1 467
У гръцко може,тука си е млечна 🤪
Я сега да минем на странджанка и пипер 😁🤣🤣🤣

# 1 468
  • София
Ренко, и аз така. Много обичам, а и снаха ми и винаги и нося една кофа 🤣.
Аз тази с киселите краставички я знам като тракийска и то от хора от вашия край съм я опитвала.

# 1 469
  • София
А казан?

Общи условия

Активация на акаунт