Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 298
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 30
  • Somewhere in the World
Добро утро.
Последен почивен ден, пералня върти, чакам да стане 10ч и яхам прахосмукачката.
Следобед съм си обещала да правя крачки под слънцето…цяла нощ сънувам терариума,кой знае какво са ми подготвили, но трябва си наложа да не мисля за там.
Сис, как е Беболинче? Как се адаптира тук?
Търти, браво, много се гордея с теб🥰
Хубав ден да имате❤

# 31
  • тук и там
Добро утро.
Марулче,чакам рецептата за крем супа от няколко дни.Мъцни като имаш време.
Ваканцията свърши.Имам за гладене дрехи на децата.Имам от снощи останало патешко,една разходка може да направя в парка.

# 32
  • Mediterraneo
Добро утро.
Кайс, не се притеснявай за счупения брекет, нормално е. Отивате и му го сменят. Моята докато им свикне и тя ги трошеше, първия едва 2-3 след слагането.
13, лек път!
Пия кафе и излизам да си навъртя километрите. Трябва да измисля нещо за #кошиядем. Аз довечера ще излизам с колеги, ама домашните трябва да ги помисля.
Оставям това тук и отивам да си пусна кафе.

# 33
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Добрютро!
Смуча кафе и се чудя на себе си.
Как се уредих така! И то сама, вместо да си почивам днес, ще се развявам като първомайски байрак по улиците.
Стискайте палци да е готов документа утре и да бягам към Филибето, че иначе ще трябва още един ден да остана тук, а вече не ме свърта.

# 34
  • France
Ден!
Ние напредваме в нашия "коварен" план. Малко по малко, 2 напред, 1 назад...

# 35
Много тихо днес в темата. Надявам се, че сте оползотворили хубавия ден в разходки и приятни забавления, а не като мен в пране и работа. Прах якета и завивки, готвих и работя. Мъх смени гумите на колата, после му се обадиха и отидоха с негов колега да взимат зеле.
Котаракът ми съсипал дебелата Мара и домъкнал две мишки пред вратата на стълбището.

# 36
Ени, честита Синеочка. Да е здрава.🌸
Ре, май пропуснах твоите рожденици, но всичко най и за тях, здраве, късмет, обич. 💚🍀
Бях навън днес, вчера малко поработих, ма добре се завъртя проектът. Сега наспорт и после ранно лека нощ.
Иска ми се да има още такива дни, много бързо стана студено тази година.

# 37
Опнах се вече на дивана, ама се чудя да пусна ли още една пералня.
До Стара Загора беше мъгливо и мътно, чак след това ни напече.
Надявах се да легна и да се наспя. Да, ама не, Вятъра духна навън с приятели, гривната пак ще вика - не си спала...
Тринки, днес на магистралата минахме покрай много ТИР-ове, все за теб и Скания си мислех. Силни жени сте вие!

# 38
  • Пловдив
Уинде, ти сега покрай младежа не се ли престрашаваш да покараш? Simple Smile

Баница с пълнозърнести кори пекох. Да видим...на обяд пъстърва ядохме, синкото и Ж хванаха, бе цирк беше Head Band

# 39
Бърд,като те четох,тъкмо се местихме от единия манастир към другия.Не бяхме ходили на Мулдавския,пътя е кофти,но много приятно място.За по-пряко,на път към вкъщи,минахме през Араповския 🤭😂.В парка отпред Шефа търча,батко му го снима,и дано е направил някоя прилична снимка.
Лека полека се поосефервам.Е,има още неразположения,не мога да спя и ям,ама кво да се прави.Майка станала една деликатна,ама деликатна.Казвам ѝ аз колко съм свалила,как само ядене ми е в главата.Имала съм нужда,още даже,и да не ги качвам пак тия килограми.И започва да ми разказва какво е готвила.Аз ѝ казвам да престане,тя продължава.Честно,не знам какво ѝ стана,никога не е била такава 🙄
Скрит текст:

Маслиново дърво с маслинки

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 19:30 от Ренко

# 40
Ренко, радвам се, че си по-добре. Лека-полека още по-добре ще става.
Хах, покрай майка ти ми напомни как преди години баба ми искаше да ми подарява някакъв клин, който рекламирали по тв - килограмите не личали, стягал и прикривал Joy
За срамотиите, никога не съм ходила на Мулдавския - това е Света Петка, нали? От едно време знам, че пътят не е добре и го избягваме. Миналата година коментирахме, че трябва да се пробваме, но само с коментарите си останахме. Ние в последно време все към Араповския хващаме.

# 41
Аз се поправих де,но и ние през Араповския минахме.Скоро пак бяхме там.Пътя е кратък,в процес на ремонт,и то като гледам грандиозен.Май с бавно темпо се движат,от типа мижи да те лажем 😬.На върха няма и помен от грозотията в подножието му 🙄

# 42
Пътят сега е добре.
Моя позната работеше там по стенописите преди време. Ремонтират и по манастира, но бавно. Започна обаче и там сериозен комерс и почва да ме дразни. И онова кално заграждение, брр. Ние ходиме за първи път преди 6-7 години сигурно, мъх се беше зарибил по една поредица и там се говореше за него. Много се промени оттогава. Понякога по път се отбивам в разсадника в Козаново.

# 43
  • Наблизо
Пу да се запиша,защото не ви виждах и викам какво става..

И нашата ваканция свърши и ми е супер минорно.От утре пак тичането.Че и заведох малкото да яде и вън е тъмно като в рог и вали.Доста се озорих да карам ,идвам от слънце и 20 градуса.
Чета,че болните и оперираните се подобряват ,само така!

# 44
Понякога по път се отбивам в разсадника в Козаново.
Даааа,като минем от там все за теб се сещам 🤭
Към Мулдавакия е лош пътя,другия знам че го оправиха преди години.Все пак от почти 17 живея в този край 😂.Как лети времето...
Комерса си личи от далече 🙄.След години го виждам като Бачково 2 😬.Но пък е по-близо, по-хубаво, по-спокойно и има повече място за релакс под дърветата.Голяма радост е за децата.

Общи условия

Активация на акаунт