Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 223
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 45
  • sf
Нищо не свърших днес. Чак следобяд се поосвестих, та поне из квартала се разходихме с куч по хубаво време. Поне само два дни имам да избутам и малко отпуска. Ще се боядисам, ще ида на маникюр, ще сменя гумите, а може и цветята да прибера от "двора".
Сега зяпам мач и след него си лягам.
Следобяд гледах Претендентите по НВО, оказа се приятен филм, много интересно направен.

# 46
Здрасти!
   Мъх реши да боядисва днес с латекс коридора на втория етаж. Начиииии, идеше ми да го лупна с нещо.Довкто чакал да съхне, що да не мацне и едни петънца в кухнята. Айде, и кухнята!
   Абеееее, за бой!
  Сега де занимавам с едни служебни документи. Една приятелка, имат рибарник високо в Балкана, дойде и изтърси едни пъстърви, с които либето се занимава сега.
  КАЙС, зло да те забрави! Режа и пека зеленчуци, каквото обичате. Морковите само варя в малко водичка.После пасирам печените зеленчуци и варените моркови, разреждам с бульона от моркови.Бъркам на котлона, овкусявам, добавям сметана за готвене , ама не много. Правя си домашни крутони, овкусени с риган, пушен червен пипер, чесън на прах, зехтин.
   Тринкеееее, огин жена си ти!Смела, много смела!

# 47
  • Наблизо
Кайс,ти рожденик ли си?Скорпионче?Жива и здрава и щастлива и отслабнала!

# 48
13, браво на теб! Лек път и много да се пазиш 🤗!

Прити , добре е Беболина. Ходи с желание на училище, има вече приятели и учителките не могат да се нахвалят от нея. Слава Богу това дете навсякъде се чувства добре!
След малко повече от три месеца на родна земя равносметката е, че на мен също ми е добре тук. Не всичко е цветя и рози , но нито ме мъчи носталгия, нито съжалявам за решението си. На ММ му е по-трудно.

# 49
  • Наблизо
Сис,а с българския как е?
Моите наблюдения са,че децата народна почва много лесно проговарят.
Мъжете са друга бира,то жените сме двигателната сила и те по нас се водят.

# 50
Ха,здравейте!

Ени,да ви е жива и здрава Синеочка,много щастлива и с късмет! Heart
Ренко,все по - добре да си!
Търти, ма как на тоя паркинг седите?Мале,не знам как те влече,но ти желая успех!

В петък излизах с приятелка и се прибрах в 5  сутринта!! Вчера цял ден глава камбана..но се отпуснах и ми беше кеф!Много е хубаво да разпусне човек..а на мен обикновено И това ми е трудно.
Мъх приключи с едни хапове, които пи почти месец и вече и неговото настроение е по - добре.

# 51
  • Fairbanks, Alaska
Шофьорският живот е такъв-събота и неделя си на някой паркинг и често шофьорите се събират на раздумка с други колеги. Обикновено на 3 км от паркинга има градче и може там да се разходиш, а и да се заредиш с провизии. А за празниците с повече почивни дни като Великден, може и 4 дни да седиш на един паркинг, особено ако си съвсем близо до разтоварния адрес.

Като ти харесва да шофираш, ще виждаш само плюсовете на тази работа, а минусите ще ги игнорираш.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 21:11 от Natael-1485

# 52
Бюти, говори доста добре вече. Слушам я даже сега си играе на български . Научи буквите сама, чете и пише кратки думи. Стихотворението за Коледното тържество го научи за ден. Само до преди три месеца ми се струваше невъзможно 😉

# 53
Мъцвам,че съм жиФ 🙃 и да се локализирам в новата тема.
Свиквам, уча се...и те така. Много ме няма из мрежата, щото не мога се разбера с картите за Интернет. Амаа ще се оправя все някак.
Поздрави от Германия нейде..има забрана за каране тук, два дена..и кесим на един паркинг.
Да се чувстват поздравени рождениците!

Thirteen, голяма си!

# 54
  • Пловдив
Сиско, в предучилищна ли е или в градина?

Има още незаписали се в новата тема...де се бавите!

13сче, евалла пак да рекна!

Маруле, ми прати го у нас с тоя ентусиазъм, де Grin че аз не успявам да надвия.

# 55
Мисти, на 5 е още, но нямаше места в 3-ра група и я записаха в 4-та . Ще е в 4-та група две години. Освен ако не я запиша в първи клас още на 6. Аз съм от 6 годишните и не искам да ѝ отнемам цяла година от детството. От друга страна не е ли загуба на време две години в 4- та група?!

# 56
  • Пловдив
Ами Сиско, нямам представа...предполагам ще е, ама вие ще решите.
И аз съм тръгнала на 6 Simple Smile ама тогава спяхме следобяд.

# 57
Aaa, Мисте, сендовче ли си? Simple Smile
И аз 6 съм тръгнала, но не спяхме.

# 58
  • Пловдив
Aaa, Мисте, сендовче ли си? Simple Smile
И аз 6 съм тръгнала, но не спяхме.
Бърде, не знам тоя израз Simple Smile ама помня, че ядяхме на стол и после по леглата...само 1 клас бяхме в нашто градче.

# 59
По системата на Сендов така са учили - до обяд часове, после следобеден сън.
В моето училище не беше така, но в друго в града се е прилагала. После в 8 клас като се събрахме от различни училища, ни разказваха как са спали в училище. Викахме им сендовчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт