Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 284
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 15
Честита да е Синеочка на патерица!

Снощи бяхме в една градинка с 20-ина прекрасни малки вещици и вещери. Много родители бяха маскирани също. Аз бях цивилна, че така и така с тая застраховка бях яхнала метлата от обяд. 

Навън е прекрасно време. От предиобяд до към следобяд бяхме с едно приятелче на дребната от Белгия. Набъбрихме се с майката. Сега мисля да подкарам ММ навън и да отида на един урок по народни танци.

Ядоса ме някакъв от Пловдив по телевизията с това противопоставяне на днешния ден с Хелоуин. Било по-добре да сме с фенер в ръката отколкото с тиква на главата. Ама иначе той не е там да се изказва, защото сме с тиква начело на държавата.

# 16
Благодаря за темата, Кло! Hug
Започва третият от любимите ми -ber месеци. Да е топъл, уютен и благодатен. На нас ще ни е доста натоварен откъм социални дейности, гости и пътувания, но ще се справим, няма как.

Сутринта в крайна сметка стигнах до мола и се отчетох подобаващо. Август и септември ми бяха сухи откъм покупки, октомври също горе- долу, ноември тръгна ударно. Grinning Доволна съм!
Ако успешният шопинг и на качеството на съня се отрази, още по- добре. Макар че едва ли точно нощес- синкото е на парти, най- вероятно ще преспи у приятел след това, но ще има сега пък него да го мисля докато не пише, че са се прибрали. Инак днес като продължителност пак съм спала малко, около 5 чАса, но пак добре, фазата на дълбок сън ми е близо 90 минути. И го усещам.

# 17
Вчера направо си имахме патронен празник.

Пихме кафе на двора със съседката, тя се зарибила да плете, мама обеща утре да й преподаде първи уроци. Курдисах я да ми плете шапка, по повода разрови запасите с прежда и дружно избрахме подходяща. Оставих ги да ровят в преждите и се качих, сложих кестените в пота и ще метна ябълки във фраера.

# 18
Привет!
  Най-после стигам до дивана. Ще полежа, ще почета, изобщо мисля да си почивам до довечера.

# 19
  • Пловдив
Ахой!
Честит нов месец! Хич ме ми е на акъл, че е почнАл...

Кайс, ама те там ли живеят?

Ай, наспорт от мен!

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 19:17 от mystic woman

# 20
  • София
Прибрахме се. Има неща, заради което не ми е съвсем тамън, ама не ми се говори. Мъх пък го заболя главата на магистралата, сега е по-добре.

И аз се чудя за драмата с Хелоуин. Мъх купил една торба с бонбони и вчера раздава по улиците на бандите маскирани дечурлига. Което не му попречи да отбележи и празника днес.

# 21
Как е детенце, Бър?
   Ми и аз си дадох бонбоните на съседчетата.Едното днес през оградата ме пита добре ли съм, че снощи нямало кой да ги посрещне у нас. Милото! Просто мъх не ги е чул, и те не са викали , не посмели да чукнат на вратата.
    И днес с тях, едно в 6ти, едно в 3 ти и едно в 1ви клас , докато им давах лакомствата, си говорихме за празника днес.Те ме изпитваха. Сладурчета.

# 22
  • sf
Изпуснала съм новата тема!
Добро утро! Единственият ми почивен ден, а се събудих с адско главоболие. Подозирам ромът, който пих снощи, макар че уж е марков.
Ще пия хапче и се надявам да ми мине, че искам да пооправя из нас, пералня, тва онова. Че утре първа смяна.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 08:06 от donsita

# 23
Добро утро!

# 24
Добро, ние трябва да хващаме пътя, но ще чакаме слънцето да надделее над мъглата.

# 25
  • Пловдив
Добро!

# 26
Ех, Мисте, толкова са ти готини кафетата! Направо ме пренасяш край огъня.
    Правя шкембе от гъби кладница.Хартисаха ми гъби, кво да ги направя?

# 27
  • Пловдив
Марулко, аз също се пренасям...и тъй да си каташ спокойно, тихо, не мислиш дали е понеделник или вторник Simple Smile ... и кат се събудиш всичкото мечти на вятъра.

П.п...затова благородно завиждам на тия с работа от всяко място. Ако можех и аз до сега да съм ей там на стола.

# 28
Абе и тва не е баш така.Синът и снахата нали така бачкат, ама имат задачи, работно време , не могат да се насладят изцяло.По-добре да можем да си позволим да НЕ работим, когато имаме нужда да се скрием на това място.

# 29
Мъцвам,че съм жиФ 🙃 и да се локализирам в новата тема.
Свиквам, уча се...и те така. Много ме няма из мрежата, щото не мога се разбера с картите за Интернет. Амаа ще се оправя все някак.
Поздрави от Германия нейде..има забрана за каране тук, два дена..и кесим на един паркинг.
Да се чувстват поздравени рождениците!

Общи условия

Активация на акаунт