Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 318
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 60
Бърде, и в Япония си полягват, power nap. Blush
Като се гледам как бутам 8 часа пред компютъра, направо е задължително. Отначало си мислех, че е от егн-то, но и по-младите колежки завалят очи към 3 следобед... Изобщо ми е челна срещата с тоя влак след 10 години фриланс. Това баене по 8 часа....Weary

# 61
Не я разбирам аз дрямаката следобяд. После си като болен. Младите, дето не изкарвали без дрямка... сори, ма не стават за нищо.
Гадна и нервна съм. Само стиснете палец, защото няма да я дам!

# 62
Мен ми се омотава главата от следобедна дрямка. Сега като ми се додреме следобед, ставам да се поразтъпча, никога не дремя, защото после съм като тежко препила.

# 63
Аз след 30 мин съм нов човек Simple Smile

# 64
Никакво даване Heart Hug

# 65
Мисте, ще ти го пратя. Като стане виното.

# 66
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Да ви се връщат. 🥰🫶🏻
13, много ти се радвам и аз! 😘
Лейля, браво за излизането. 😊
Ренко, бързо да минават неразположенията. 🍀
Сисун, радвам се за Беболинка! ❤ Да ти кажа, в на Синеочка класа има 3-4 шестгодишни и им беше доста по-трудно. Все ненаписали, не смогват, изостават... Ти ще си прецениш, както и учителките от ДГ. Те ще имат наблюдения как се справя. На приятелско дете му предложиха да го пуснат от 6, защото се справял много по-добре, имал си знанията и щял да се справи.

# 67
Не съм била по системата на Сендов, но до 4- ти клас бяхме на училище по цял ден, до 16.30, като след обяд ни караха да спим- на чиновете. Седим, навели се напред и полегнали върху ръцете си. Абсолютно безумно. После- игра в двора на училището. Нямахме следобедни часове.

Тилката беше много напред с материала. Още преди на навърши 6 четеше свободно и пишеше съчинения. Много се чудихме дали да не я пуснем по- рано на училище, но ни посъветваха да не го правим, защото би била психически по- незряла от другите ѝ съученици.
Първи клас беше пълна загуба на време откъм научаване на нещо ново, до голяма степен втори също, но тя се чувстваше добре и беше много щастлива с връстниците си.

# 68
  • France
Нещо ме хвана нервата и окорих очи. Превъртам днешните събития и ме хваща бяс. А бях толкова дзен... явно алкохолът вече не ми понася вечерно време. Остарях. Tired Face А утре съм на работа Tired Face хайде, вентилирах тук, да се връщам да нанкам.

Аз от шест годишните и не съм имала проблеми. Даже го намирам за по-добър вариант. Така излизаш от учебната система на 18, а не на 19.

# 69
И аз нещо се ококорих и надничам тук.
Сис, браво на Беболина!
Лейла, скоро пак така да излезеш с приятелка и да отпуснеш душата!
Мисти, още не съм карала, само се каня.
Ох,и аз като Фил ще се мъча пак да заспя, че иначе денят ще е тежък.

# 70
  • София
Добро утро.
Аз ходих на занималня доста кратко и след това се прибирах сама на обяд
Спи ми се, но..

# 71
Дубрутро!
    Сис, радвам се за това, което споделяш.Смело решение беше!
   Дъщеря ми е от 7 годишните, не съжалявам за миг.Нито тя. Но учителките в детската много ми помогнаха да взема това решение.

# 72
Много зависи от детето дали ще е готово да тръгне на училище на 6г. Дребната тръгна даже на ненавършени 6г.в Белгия. Вече можеше да чете, да пише и да смята. Отделно беше амбициозна, отговорна и се стремеше да е перфектна още от тогава. Сега в България я записахме директно в следващия клас. Трябваше ѝ седмица да влезе в час и да свикне с темпото на класа. Но разликата между нея и някои нейни съученици в близо 2г., защото тя е родена в края на годината, а те в началото. Въпреки че не е ниска, дори физически разликата между нея и тях е голяма.

За голямата ми дъщеря нямаше да е подходящо, защото заради късното проговаряне, тя в тази възраст още догонваше връстниците ѝ. Съответно доучвах с нея всеки ден до 7 клас. Представям си, ако трябваше година по-рано да тръгне на училище.

Натискането на децата да спят на обяд е някакъв абсурд и досега.

# 73
  • Somewhere in the World
Добро утро..
От 4 съм будна, четох книжка а как ще изкарам деня…
Сис, радвам се за Беболина, браво ❤
След малко отивам в терариума, няма как.
Успешна седмица и стискам палци на всички в нужда🍀
Бърде 🤗

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 07:38 от Pretty_Mama

# 74
  • тук и там
Добро утро!
Бюти,благодаря за пожеланията,но не съм рожденичка.
Моите и двамата тръгнаха на 6,малкото даже ги нямаше навършени.Ако имах избор,бих избрала да започнат от 7,особено при  каката си беше трудно,предвид това и че не четеше и не пишеше на български преди това.Малкото  много по-късно го записахме на български,лесно му беше и се справяше,за това мисля,че колкото по-късно тръгнат на училище,по-добре .
Хубава седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт