Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 333
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 75
  • France
Брютро.
Леле-мале едвам гледам. Ще е труден ден

# 76
  • Пловдив
Добра нова седмица! Сичко стиснато за който требе!

Марулко, ай нека да е на пролет Wink че ся няма съхнене...

А кафе за наместване на главите? И въздух...това ми трябва, да мога да дишам!

# 77
Ми добре, Мисте!
Мерси за кафето. И на мен в последно време въздухът ми е малко.

# 78
  • Наблизо
Добро утро и от мен.

И на мен ще ми е труден ден.След ваканция ,мейлите погледнах сега да се подготвя…шоу.

Сис,много се радвам.Бях сигурна,че ще се справи детето.
Моето е като на Попи голямата щерка.Късно проговаряне,в момента догонва,работим с него,не разбира добре всичко и се изключва като му стане трудно.И той е в края на годината и дефакто с някои от децата го дели почти цяла година.
Познаваш си детето.Ако се справя вече и виждаш,че няма разлика от другите деца емоционално,няма да е проблем да тръгне по-рано.Ако можех,щях да отложа моето..ама нямаше как.
Много му е трудно сега и фрустрацията си не може да отработи,да разбере..Ще се справим.

Мерси Мисти,за кафето.Аз вече гаврътнах две.

# 79
  • France
Добре... до тук двама болни... майка ми и Монсти. Майка ми цяла седмица се влачи и уж беше по-добре, но явно хваща отит. Сега ще ù търсим доктор. Тази нощ, отивайки до тоалетна, събори едни картони, които висят в коридора. Аз, нали не спях, чух, помислих, че е е паднала (няма да ù e за пръв път) и скочих, събудих Недовършений и двамата после сумати време не успяхме да заспим. Къщата е като някакво социално жилище в краен цигански квартал. Не знам дали ще се справим... уж е временно, но всички мн сме изнервени

# 80
  • Mediterraneo
Хубава да ви е седмицата!
Снощи на разпивка с колеги, днес глава- камбана. Но, както винаги в тази компания, си изкарах екстра. Ще ми липсват момчетата! Под секрет - някои от тях ще дойдат с мен на новото място. Надявам се да сформираме готин екип и там.
Излизам със сестра ми на обяд и разходка. Имаме някакви служебни неща да доизговаряме, та го пиша служебен обяд.
Мама ми се обади преди малко, че вуйчо е починал Sad

# 81
Не можах да си почина уикенда и почвам седмицата крива.
Кот-такоа, ще го избутаме.

Тук тръгват в първи клас, ако в годината на тръгване навършват 6 години до 30 септември. От моите единия е роден лятото, двама са зимата, тоест един тръгна на 6 и мъничко, другите на 7 без малко. Ами... разлика имаше и то не само първите години. Ако сега имах избор, бих забавила тръгването на училище на летния рожденик.

Съболезнования, Тарт.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 13:52 от Mößbauer-Effekt

# 82
  • Пловдив
Тарти, съболезнования...

# 83
Тарталета, съболезнования!
Поредна нощ с 0 минути дълбок сън,и с часове будуване 🙄. Много ми е тегаво нощно време,няма и как да променя нещата.По обяд вече едвам гледам,и нямам търпение да легна да спя,а пак не мога.Има ли някой от тук минал през ендоскопия на синуси,да питам нещо?И глада ме мъчи,не мога да гледам вече бананите и крем супите 🙄.По този повод варя картофи,ще видим на картофени кюфтета ли ще станат,или нещо друго меко ще ми дойде на ум.
Свекъра ряза асмата,с Шефа бяхме първи помощници.Поизморих се,а и от вчерашната разходка.Сърбам си бъркочите,и лягам да дрема.И да си слушам безкрайно силното хъркане 😭.Поне гърлото мааалко по-бива,и успявам леко да повишавам децибелите 😬

# 84
Тарти, съболезнования!
   Дадох заявка за куриер на еконт. Звънна ми , че няма да успее до 13, както съм поисала , ще е проблем ли след това? /по прницип, явно щом съм уточинал час , има защо, ама айде , от мен да мине/. И тоя кацна пред магазина в 12.50ч , седи отвън и говори с някаква по телефона.Личен разговор, защото му е отворен прозореца, вратата ми също и чувам. Явно са на видео, кое пликче да отвори, кои пържоли да нареже и как да ги наготви с гъби.Работата му при мен е точно три минути. Сега се чудя, щото още седи и си лафи с мацката, дали да подам рекламация и да му нашият отклонение, или да бъда бяла и добра. Часът е 12.57.

# 85
  • Наблизо
Не можах да си почина уикенда и почвам седмицата крива.
Кот-такоа, ще го избутаме.

Тук тръгват в първи клас, ако в годината на тръгване навършват 6 години до 30 септември. От моите единия е роден лятото, двама са зимата, тоест един тръгна на 6 и мъничко, другите на 7 без малко. Ами... разлика имаше и то не само първите години. Ако сега имах избор, бих забавила тръгването на училище на летния рожденик.

Ами не е лошо така,аз сигурно бих се възползвала ако можех,но пък това означава също плащане на още една година бавачка (отиваше ми 2 трети от заплатата..) Много е сложно Sad

Тарти,моите събозлезнования Sad

# 86
Тарти, съболезнования!

Приятелката, при която отсядам в Белгия, ми се оплака, че са ѝ разбили пощенската кутия. А там се случва да ѝ пусна ключовете, когато се разминаваме, да ѝ ги върна лично. Последния път решихме да ги дам на общ познат, защото замина много рано сутринта и нямаше да я има цяла седмица, а аз пътувах чак вечерта. Добре че се притесняваше да ги остави цяла седмица в пощата. И с право. Разбили са само нейната кутия и тази над нея.

# 87
  • София
Тарти, съболезнования.
Попи, късмет е било.  Няма ли вариант за копие, които да си носиш с теб.

# 88
  • Пловдив
Какъв вит. Д е за предпочитане? Кой да купя, т.е...и дали с вит.К или...?

Марул, аз бих...по обяд ходих да насоля едни в Нап. И възражение пуснах и при зам.директора ходих...поне с това да ми олекне, файда надали, ама въпроса е принципен.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 13:51 от mystic woman

# 89
  • Стара Загора
Честит ни нов месец, да е успешен и топъл!
Аз на 15.11 летя за Болоня, после флоренция и мМодена - 1 седмица екскурзия. Пожелавам си хубаво време.
Тарти съболезнования. За всички в нужда стискам палци.
Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт