Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 55 339
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 90
Тарти, да му е светло на душата.

Оф, тия доФтори. Минах и през двамата. Другата седмица по това време трябва да е минало, живот и здраве. Моля се док да е прав в спокойствието и оптимизма си.

Чакам си влака, на гарата точно днес открили турска пекарна. Взех последното миниатюрно парче къпана баница (подариха ми я да я опитам) и някаква друга закуска. Много добре ми дойде както бях прегладняла.

Танко, приятно прекарване. Ще се радвам после да разкажеш, живот и здраве ни предстои Болоня, планът е да отскочим за ден до Флоренция. Само да сме здрави.

Сиросче?

# 91
Тарти, съболезнования за загубата ви. Да му е светло.

Мистева, Д + К, 2000 единици на Now купувам. Даже трябва за този сезон, че още не съм.

# 92
  • Наблизо
Аз да добавя за НАП-мама беше ходила с въпрос и дамите насреща й я бяха обиджали на ''тъпа''.
Е кажете,това нормално ли е?

# 93
  • Пловдив
Бюти, наистина...? Close

# 94
  • София
Има ли някой от тук минал през ендоскопия на синуси,да питам нещо?И глада ме мъчи,не мога да гледам вече бананите и крем супите 🙄.По този повод варя картофи,ще видим на картофени кюфтета ли ще станат,или нещо друго меко ще ми дойде на ум.

Такова не, Ренко, ама 4 пункции на синусите. Какво те интересува?
Мека храна защо? Варианти има много. Печена риба, супа с кайма, омлет, бъркани яйца, зеленчуци огретен и т.н.
При болно гърло съм карала на литри таратор.

# 95
  • Наблизо
Мисти,не мога да кажа дали терминът е бил асболютно същия,но подобен.Защото ''не знаела какво иска''.
Те били там да приемат заявления,не били консултанти.

# 96
Бърди,един ден за Флоренция е малко.
Как така ще обиждат жената тия бе?! Лоши станахме, лоши!
   Едно пухкавелче спинка до мен, ама ще ставам да пиша домашно по АЕ, после дедко ще я поеме.После татко й ще си я вземе. Слушахме "Феята от захарницата" , след като ме кара да й разказвам за вулканите. А баба й нали беше в подножието на Етна, та блесна с разказ и снимки.

# 97
Мисти, с витамин К задължително за по-добро усвояване, в течна форма или спрей, до 5000 единици дневно. Това е препоръчителният дневен прием. За предпочитане с най-мазното хранене и през светлата част на деня.

Аз зададох една дузина малоумни и доуточняващи въпроси в НАП само преди няколко седмици и дамите търпеливо отговориха на всичко, че даже ми съдействаха и с инфо за следващите стъпки. Сигурно си зависи от служителите!
На такова поведение обикновено веднага питам за име, фамилия и длъжност на лицето, което си позволява да обижда, както и начини да се свържа с прекия му началник. Винаги се кротват и извиняват 😉

# 98
Артемис,2 в 1 ми правиха.Основно отидох за премахване на третата сливица,в последствие решиха да огледат и отпушат синуса(само единия е проблемен,над очите).Тия секрети колко време се чистят?Ужасно неприятно е,предвид и раната малко по-долу,на която се спирта.И това хъркане,май е от тях.До кога бе,до кога 😭.Правя по 3-4-5 пъти на ден промивки с пълна спринцовка (10мл) физиологичен разтвор.Усещам,че е проходим носа,но горното продължава и след тях.Не мога да ям твърди неща,някои подправки също ме дразнят,както и любимото ми кисело мляко.А от хладилника ме гледа един буркан с най-най-любимото ми-фасул с кисело зеле 😭
Бърд,на фльонга ще държим пръстите!Колко време трае твоята процедура?Те там след операция ги държат известно време в реанимация по спомен.Храната преди я биваше,но за всеки случай си носи банан 🥴,някое протеиново десертче, шоколад...Вода малко шише,има диспансери по коридорите.

# 99
  • sf
Ужасен, ужасен понеделник. 🙄 Не можах да спя и още по-тегаво ми беше. Ама сега ще подремна и после ще го мисля.

# 100
Ренко, грубо към 1,5 - 2 часа. Ако намерят и друго (от което най-много ме е страх), съответно повечко.
Забравих да питам за реанимация, но имам едно на ум, че може да ме подържат няколко часа. Моята съседка преди година се оперира, но от друго, ще я питам пак, ако я видя.

Марули, знам, че е малко, но времето е ограничено. Ще бъде само разходка, без посещения. Само да стигнем до там.

# 101
  • Наблизо
Бърде,стискам палци здраво!

# 102
  • София
Момичета, стискам ви палчета на всички! Без болежки повече. И мой близък е пак закъсал, не е страшно, но е в крайно неподходящо време. За пореден път. Стиснете и за него.

Тарти, съболезнования! Ех, живот.

Мъх пак не е наличен за три дена. Прибрах се, гледам фЮм. Ще ям и ще си лягам май-май.

Ренко, в допълнение към физиологичния разтвор да пръскаш и ялоклийн? Успокоява лигавици и ги хидратира.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 18:35 от бъръльо-бъръльо

# 103
Тарти, съболезнования!
Бърд, няма да има друго, всичко ще е наред!

# 104
Тарти, съболезнования!
Бърде, да кажеш кога да стискаме вълшебни палци! Всичко ще е наред, вярвам! 🍀
Ренко, дано скоро усетиш облекчение, че се измъчи, милата.. 🤗

Спомняте ли си моя ентусиазъм да правя бурканчета и буркани с люти чушлета.. мм днес ММ взе едно да ги пробва и се оказа, че всички са бомбирали и развалени.. а аз искам да си бомбирам главата.. ибасимоси и некадърната ми работа. Мармалада от сини сливи го е сполетяло същото 😢

Общи условия

Активация на акаунт