Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 15 311
  • 254
  •   18
Отговори
# 30
Спечелете кино билети от Кино Нова:
https://kino.nova.bg/film/register

# 31
И аз ще отбележа липсата на Станимир!Приключих октомври с пожеланите 5 хубави награди.За ноември си пожелавам 6!В Алвина не уцелих нищо,но участвам в Орео,Астера,Либрес,Ленор и Лидъл,Нова Бразилия,Фереро,Лейбниц,Первол,Unilever, Dare (може  би пропускам някоя).Навсякъде съм с 2-3 бележки.Престиж има хубава игра за така мечтаната кафе-машина.Късмет група🍀

# 32
Аз приключвам октомври с една награда.Дано ноември да са поне 2😀.В Престиж ще се включа неколкократно,понеже купувам постоянно техните продукти.Този пуловер от колата май е по-ценен и от ваучерите за Спорт депо😁

# 33
  • София
Този месец да си пожелая повечко награди.  Още си чакам и почивката Simple Smile
Ще се включа е няколко игри, но иначе е скука.

# 34
  • гр. Кюстендил
Споменахте, че има купон в КФ за млякото Олимпус, та взех и сега се пробвах и късмета се усмихна Blush Малкия обича да играем настолни игри (нищо, че се пробва да заобикаля правилата Joy , ама за неговите 5 години, не очаквам друго Grinning ) И събрах и оборота да се включа за ваучер за гуми от Диана. От предходната игра приятелка спечели, надявам се и на моята ситроенка да и сменя обувките Grinning

# 35
https://smile-promo.com/wsd/
Тук са публикували (пастите Sensodyne) - има инициали като моите, съвпада и телефонния номер, но все още не са ме известили по никакъв начин.
Успех и дано има още победители от темата.
Първа награда за месеца пожелах си 5. Wink

# 36
Честита да е новата тема 🍀
С две бележки бях при пастите, но уви, няма ме...Другаде не играя...поне засега

# 37
  • Русе
Нали не са възстановили все още сумата от играта на P&G? Че качих втора бележка, а реално не са ми върнали от първата?

# 38
Това забелязвам от Сенсодин само на пръв прочит:

Иначе ме има сред най-безполезната награда,разбира се InnocentSmile

# 39
  • София
Мен ме няма при пастите, бях с една бележка, ама тоя номер по-горе толкова пъти да се повторя. Пишете им.

# 40
Не съм аз човека, но според правилата:

След изпълнението на горните условия, участниците в Кампанията ще участват в томбола на лотариен принцип за спечелването на една или повече от наградите, в зависимост от броя на уникалните касови бележки или фактури от онлайн покупки, които са регистрирали.

Мен ме няма при пастите, бях с една бележка, ама тоя номер по-горе толкова пъти да се повторя. Пишете им.

# 41
И аз бях с 3 бележки и ме няма. Малко не е честно някой да са с по няколко награди, а другите без.

# 42
  • оттам, откъдето започва България
Нали не са възстановили все още сумата от играта на P&G? Че качих втора бележка, а реално не са ми върнали от първата?

Не възстановяват ли само един път?

# 43

Не възстановяват ли само един път?

Един Участник може да регистрира и качи най-много 2 (две) касови бележки/ данъчни
фактури в Кампанията (да поиска възстановяване на сума два пъти), един път в периода от
29.09-26.10.2025, а вторият път в периода от 27.10.-23.11.2025 

В Сенсодин и мен ме няма.

# 44
Благодаря за темата. Аз пак приключвам месеца , както предишния с 3 награди, но съм доволна предвид факта, че не съм и играла в много игри, а и този пъти стойността им е по-висока.
За Ноември си пожелавам  здраве и най-алчно поне 5 награди и аз понеже е месеца в който съм родена, по възможност телефон, пералня или почивка 😄 Желая на цялата група хубав и късметлийски месец! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт