Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 25 797
  • 431
  •   38
Отговори
# 360
И аз си взех наградата от А1. Супер подробен протокол, всичко чинно си попълниха те.

А попълвахте ли номер на лична карта? Защо им е необходим за толкова малка награда?

# 361
  • Елхово

Куфарът от Капи - наистина е много хубав и не е брадиран!

# 362
  • Варна
За Варна, магазинът на Колхозния пазар също са получили чантите.

# 363
  • София
И аз си взех наградата от А1. Супер подробен протокол, всичко чинно си попълниха те.

А попълвахте ли номер на лична карта? Защо им е необходим за толкова малка награда?
To и за голяма награда не им трябва. Само ЕГН се иска за награди над 100 лв.

# 364

Благодаря! Ще опитам да взема наградата на майка ми, пък да видим дали ще я дадат Grinning

# 365

Куфарът от Капи - наистина е много хубав и не е брадиран!
Куфарът ти е много як, хубаво е, че не е нашарен целия. Със здраве и само хубави дестинации.

Мерси за полезното инфо.

# 366
  • София
Скрит текст:

Благодаря! Ще опитам да взема наградата на майка ми, пък да видим дали ще я дадат Grinning
Аз просто се възмутих, че искат такава информация. Не знам дали ще дадат наградата. Но ако в нашия офис са ги донесли, ще пробвам да взема и моята, и на мъжа ми.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 16:04 от Таня67

# 367
Бърз отговор получих, радвам се че поне са удължили периода.

# 368
  • Варна
С наградата от А1 съм си получила всички спечелени награди от август до момента. Надявам се да има нови, но каквото, такова.

Ето още една игра, която ми попадна във фб.

# 369
В А1-Красна поляна София са получени наградите. Служител попълва всички данни( без номер на л.к.) - така им били наредили, за да няма  повече от 1 награда на един и същ човек.

# 370
Бих искала да споделя за фалшива реклама. Дано никой не се върже.
https://pia-news.com/falshiva-reklama-s-imeto-na-lidl-zabluzhdav … eli-vav-facebook/

Давам и линк към Фейсбук, където я срещнах и за малко да се вържа.
https://www.facebook.com/photo?fbid=122095256115110586&set=a.122095253907110586

# 371
  • София
Наистина е страхотен куфарът на Капи, брандираните, особено този на КитКат, няма шанс да помъкне някой от моите.
Има ли въобще стъклени бутилки Капи извън заведенията? Гледах в Аванти и Била, само пластмаса.

# 372
Ъпдейт: Взех наградата на името на мама. Нищо не ме караха да попълвам въобще.
Питаха ме дали съм колежка, защото знам, че са дошли 😂

# 373
  • Варна
Аз всичко си попълних, човекът попълни и номера на личната ми карта. Пробва се да ме направи абонат на А1, но не му мина номерът. Аз съм си чедо на БТК, майка ми и баща ми дълги години работеха за компанията, тъй че тц!

Ето още една игра от фб.

Не ми се побира да снимам целия текст, но ако някой иска, ще го намери на страницата им.

# 374
Сега получих превод в размер на 10,00 лв. от P&G. Бележката е одобрена на  12.10.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт