Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 11 963
  • 322
  •   4
Отговори
# 300
Да. И аз съм проверявала няколко пъти и е имало не малко свободни кутии според приложението им.
Вероятно ако бяхме шофьори-куриери и ние щяхме  да мислим и за нашето удобство.

Ами не е точно така. То и на мен в работата може нещо да ми е по-удобно, но клиента да не го иска така. Ами нека Спиди да ми доставят пратката в съседния квартал, защото така им е по-удобно. Това са своеволия на БоксНау и са търпими, защото имат с какво да се оправдават и доставката им е по-евтина от другите куриери.

# 301
Така е - кофти им е работата, но това не е мой проблем. Има много такива професии - човек сам преценява дали са за него, или не.

# 302
Опитвала съм всичко и не успявам да възстановя офертата за кредит

# 303
Да. И аз съм проверявала няколко пъти и е имало не малко свободни кутии според приложението им.
Вероятно ако бяхме шофьори-куриери и ние щяхме  да мислим и за нашето удобство.

Изобщо не съм убеден, че това е причината, моя автомат е на паркинг на хипермаркет, изключително лесно и удобно място и паркиране, ама не, често пратките са по други места. Освен да е да кажем само една, две пратки за друг автомат и за да не се разкарват ги оставят там, но се съмнявам честно казано да правят такива своеволия, нали в системата им всичко се вижда, или и шефовете им са такива.

# 304
  • София
Скрит текст:
Имам една пратка изпратена по суша, наистина ли пристигат толкова бавно?
И аз имам такава със срок до 17 януари. В коментарите четох, че пристигат по-рано, но няма конкретни примери.

# 305
Това, че бокса е на удобно място, не означава, че ще ти заредят пратката там 😂 Може да има две пратки за там и защо изобщо да се разкарва, като може да ги зареди в съседния. И ти се спасявай.

# 306
Да де, това казвам и аз, защото повечето си мислят, че не им било удобно на куриерите да паркират, еми не е за това.

Аз мисля другия път като получа пратка в друг бокс да им направя скрийншот, че има места, да видим какво ще се оправдаят. Аз пак казвам, не съм сигурен, че куриерите могат да правят такива своеволия, след като системата им отчита, че еди къде си има свободни кутии не мисля, че толкова лесно могат да я оставят другаде, нали би трябвало пак самата им система са реши коя е най близката друга свободна кутия!? Не знам, може всичко да е. 😀

# 307
За мен са своеволия. Така му е било по-удобно на куриера - каква е причината, не искам да гадая. Факт е, че го правят често и неудобно за клиента.

# 308
За пръв път ми се случи - кутиите не работеха. Като изключени - дисплеят ни приема, ни предава. За лош късмет, тъкмо 30 минути след посоченото за работно, т.е. на телефона никой не отговори, тотална каръщина. Надявам се като я включат в шалтера "да не се заотварят кутиите" хахаха.

Само се разкарах и тъпо, че утре вече съм на работа, ще трябва пак совалки. Надявам се все пак да я оправят и да няма проблем при втори опит, имам до вечерта време. Писах им един мейл, но не очаквам отговор преди утре, тъй или иначе, в крайна сметка и те не са денонощно отсреща. Ама много ме хвана яд, бях се настроила да имам да си ровичкам.

# 309
Това ме подсети нещо - при нас масово външните кутии са с развален дисплей - не показва нищо. И ми се е случвало да набирам два-три пъти кода (защото се обърквам, като не го виждам).
Чудя се, по другите градове също ли са счупени?

# 310
  • Димитровград
Аз винаги отварям от приложението и изобщо не докосвам и не гледам дисплея.
Някои от кутиите се захранват от слънчеви батерии и тези дни в мрачното време вероятно не са се заредили достатъчно акумулаторите.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 22:51 от papaone

# 311
  • На изток от Ада
При нас няма проблем с кутийтр

# 312
Аз дори не си взимам чантата с телефона - когато ме карат до кутиите си записвам на листче и слизам да взема пратката, а ако е в правилната кутия, ми е наблизо - отивам и се връщам с пакета.
Не знаех, че са със слънчеви батерии, тези в моловете работят нормално - те от лампите ли се зареждат?

# 313
  • Димитровград
Имам в предвид, тези на открито или поне тези около мен, за другите в помещения най вероятно имат външно захранване.

# 314
Едва ли куриерите го правят нарочно. При мен се случи 3 пратки да пристигнат в един ден. Две от тях в правилната кутия, третата в друг квартал. Но явно куриерите си имат райони, защото има друга кутия, която даже е по-близо до адреса, но никога не са ми оставяли пратка в нея.
ПП: Когато връщам оставям в тази близката с надежда да се усетят Grinning

Общи условия

Активация на акаунт